4be419d1-a4c3-4c82-9b2f-c6701eb1f6ec-810x500.jpg

Prokurátori oslavovali na súde, keď deti zástancov života plakali po druhom súdnom procese s DC FACE Act

36
Kultúra smrti

V piatok popoludní, v hodinu Kristovho umučenia a na sviatok Sedembolestnej Panny Márie, sa zbožní kresťania Joan Andrews Bellová, Jean Marshallová a Jonathan Darnel ocitli za mrežami za to, že sa odvážili chrániť životy nevinných nenarodených detí, čo je podľa súčasného amerického zákona násilný zločin. administratívy’s potratovým režimom.  

Bez niekoľkých minút po vynesení rozsudku v piatok 15. septembra si prokurátori ministerstva spravodlivosti dovolili v súdnej sieni triumfálne gratulovať, zatiaľ čo obžalovaných odvádzali a ich deti plakali, vzlykali a triasli sa. Prokurátori videli slzy a usmievali sa. Bola to nezabudnuteľná scéna. 

PREČÍTAJTE SI: BREAKING: Pro-life záchranári uznaní za vinných, okamžite vzatí do väzby v druhom procese DC FACE Act 

Pred niekoľkými minútami som mal tú česť rozprávať sa s jednou z týchto pro-life hrdiniek, Jean Marshallovou. Hovorili sme o odvahe nezdolného kardinála Ignáca Kunga, slávneho čínskeho biskupa zo Šanghaja, ktorý sa postavil proti komunistom a odmietol slúžiť ako hlava schizmatickej cirkvi, ktorú chcela Komunistická strana Číny (KSČ) zriadiť pod svojou totalitnou kontrolou. Za svoj vzdor voči ČKS a vernosť pápežovi v Ríme Kung podstúpil 30-ročné väzenie. 

Nič ho nezlomilo a po Kungovom’dlhom väznení jeho oddanosť rímskokatolíckej cirkvi a rímskemu stolcu zažiarila ešte jasnejšie. Keď bol Kung vo svojich osemdesiatich rokoch konečne prepustený, kázal o nevyhnutnosti byť ochotný trpieť až po väzenie a prelievanie krvi pre Krista. 

Komentujúc zvýšený zásah vlády proti zástancom života, Marshallová mi povedala, že si myslí, že tento súdny proces “je začiatkom prenasledovania.” Bola presvedčená, že vláda bude naďalej zatýkať viac zástancov života a že budeme musieť byť ochotní ísť do väzenia, aby sme svedčili o živote. 

Marshallová bola tiež presvedčená, že pro-liferi musia pracovať na zrušení zákona FACE, ktorý začal slúžiť ako zbraň federálnej vlády na potláčanie pro-life aktivizmu, ktorý sa príliš stavia do cesty potratovému priemyslu. V posledných dvoch súdnych procesoch týkajúcich sa zákona FACE vo Washingtone za posledný mesiac sa ukázalo, že vláda sa zúfalo snaží udržať pred očami verejnosti a pred súdnou sieňou hroznú realitu toho, čo sa v skutočnosti deje počas potratu. Na súd nemohli byť pripustené žiadne fotografie, žiadne video, žiadne svedectvo, žiadny opis, žiadny lekársky znalec, žiadne štúdie, ktoré by mohli prípadne “predpojato” zvážiť, že pri každom potrate je brutálne zničený vzácny život alebo že súdení pro-life záchrancovia mohli 22. októbra 2020 skutočne chrániť takéto nevinné, maličké, bezbranné životy. 

ČÍTAJTE: ‘Je to’len väzenie’: Obhajcovia života, ktorým hrozí väzenie za pokus o záchranu detí, vyjadrujú vieru, pevnosť odhodlania 

Dana DiMattia, priateľka obžalovaných v dvoch procesoch v rámci zákona FACE vo Washingtone, vo svojom vyjadrení pre LifeSiteNews pripomenula, ako veľmi sa tento proces podobá na Kristovo’utrpenie. Napísala: 

Priatelia, ďakujem vám všetkým za vaše modlitby za troch dnešných obžalovaných. Viem, že táto správa je veľmi znepokojujúca a nespravodlivá.

Will Goodman z druhého súdneho procesu povedal, že keď zachraňujete, musíte nechať cez seba prebehnúť Kristovo nadšenie. A v tom má skutočne veľkú pravdu. Joan, Jonathan a Jean boli zradení Judášom (Caroline Davis) a potom privedení pred všetkých farizejov (FBI), ktorí ich uznali vinnými z takýchto hrozných zločinov. Potom ich priviedli k Pilátovi (Sudca Kotelly), ktorý sa postaral o to, aby to vyzeralo, že v tomto prípade ide o jej zákon, a nie o Boží zákon’. Porota vybrala Barabáša ([potratára Cesareho] Santangela) namiesto týchto nevinných záchrancov.

Mali by ste všetci vedieť, že celá naša skupina sa modlila a sedela spolu, kým sme čakali na verdikt. Keď ich zavolali do súdnej siene, Jean, Joan a Jonathan mali veľmi pokojný a zmierený výraz, keď sa nahlas čítal rozsudok o ich vine. Všetci si svoj verdikt a diskusiu o tom, že pôjdu do väzenia, vypočuli do 15.00 h. Je to (zatiaľ) hotové. 

Jonathan sa na mňa pozrel a povedal mi, aby som sa usmiala, kým ho súdni maršali odviedli a on zamával všetkým v súdnej sieni na rozlúčku. Joan objala svoju rodinu a dala skupine bozk.

Tento rozsudok už bol napísaný a som si istý, že to vyjde podľa Jeho vôle. Možno to prebudí aj iných, aby sa pustili do tejto práce, a možno sa bude odvolávať, až kým sa to nedostane na Najvyšší súd. Tak či onak, všetci títo záchrancovia boli s rozsudkom zmierení. Joan mi povedala, že musíme mať radosť z Jeho dovoľujúcej vôle. 

Nemôžem hovoriť za ostatných, ale ja som dnes veľmi smutný. Môj smútok nie je preto, že by som si myslel, že sa to nepodarilo, ale len preto, že mi budú chýbať moji priatelia. Pokračujte v modlitbách za nich všetkých, kým budú pokračovať v Božom&nbspdiele vo väzení.

Vzhľadom na to, že dnes je pamiatka Sedembolestnej Panny Márie, považujem to za veľmi vhodné. Všetci sme dnes stáli pri úpätí ich kríža.

Čítajte: Svätá Dede Byrneová lamentuje nad nespravodlivosťou, že zástancovia života sú vo väzení, zatiaľ čo potratári ‘majú voľný priechod na zabíjanie nevinného života’ 

Darnel mohol sprostredkovať aj vyjadrenie k súdnemu procesu. “Nie je to žiadne prekvapenie,”povedal.  

“Pokiaľ budú naše súdy považovať F.A.C.E. za ústavný (čo nie je’), bude’pre záchrancov veľmi ťažké dosiahnuť spravodlivý výsledok, bez ohľadu na to, akí sú mierumilovní. Pro-life Amerika si musí vybrať, či to bude považovať za signál na útek a skrývanie sa, alebo za výzvu na prebudenie, aby sa postavila a hromadne zrušila pro-potratové zákony a politiku. Pamätajte, že od tejto chvíle je vo vašich rukách nielen osud nenarodených detí, ale aj náš osud.” 

PODĽA: 

Joan Andrews Bellová obhajuje nevyhnutnosť záchrany za život: ‘Nevinný ľudský život sa berie’

Prokurátori vyradili neslávne známe video s neskorým potratom z dôkazového materiálu v procese s DC FACE Act

Osúdení pro-life záchranári vydávajú vyhlásenia z väzenia, zatiaľ čo ich podporovatelia sa zhromažďujú vonku  

Proces DC FACE Act odhaľuje náklady na neslávne známe washingtonské zariadenie na neskoré potraty