child-vaccine-PPE-810x500.jpg

Dr. McCullough: Svetová rada pre zdravie vydáva bezpečnostné varovanie pred detskými vakcínami

97
Kultúra smrti

Svetová rada pre zdravie je prvým medzinárodným orgánom lekárov, vedcov a zdravotníckych pracovníkov, ktorý vydal varovné vyhlásenie o stále sa rozširujúcom rutinnom očkovacom programe pre deti. Je to reakcia na rastúce obavy týkajúce sa bezpečnosti mnohých vakcín podávaných v ranom veku počas jedného podávania.

Tu sa uvádza, čo uviedla Rada:

Počet vakcín podávaných bábätkám a deťom sa dramaticky zvýšil bez potrebnej náležitej starostlivosti zo strany regulačných orgánov. Rodičov vyzývame, aby si osvojili prístup zdravého rozumu, ‘Bezpečnejšie je počkať’.

ČÍTAJTE: Vyhlásenie OSN o pandémii je len špičkou ľadovca globálnej tyranie, snahy o depopuláciu

Po rozsiahlom zlyhaní regulačných postupov a bezpečnosti vakcín COVID-19 sa objavili rastúce medzinárodné obavy o regulačné postupy a bezpečnosť vakcín. Kríza s vakcínou COVID-19 ukázala, že regulačné orgány, kedysi ochrancovia verejnosti, boli hlboko skorumpované záujmami očkovacieho priemyslu.

C/O: Odvážny diskurz

V kontexte objavujúcich sa odhalení nekompetentnosti a korupcie regulačných orgánov, napr, Zpráva Perseus, Výbor pre zdravie a vedu MS konštatuje, že:

ČÍTAJTE: Politická deklarácia OSN o pandémii vyzýva na globálny prístup k vakcínam, digitálne zdravotné dokumenty

Pri týchto konkrétnych úvahách je potrebné vnímať rozbiehajúci sa očkovací plán pre deti v kontexte snahy Svetovej zdravotníckej organizácie o ovládnutie ľudského zdravia:

Svetová rada pre zdravie preto vyzýva rodičov, aby očkovanie detí veľmi starostlivo zvážili a zaujali k očkovaniu zdravých detí prístup zdravého rozumu, “Bezpečnejšie je počkať”.

REFERENCIE

Pretlačené so súhlasom Konzervatívny diskurz.