shutterstock_393692620-810x500.jpg

Bidenova administratíva udelila viac ako 4 milióny dolárov v grantoch na programy zamerané na "dezinformácie

31
Kultúra smrti

Ak ste unavení z cenzúry, kultúry rušenia a erózie súkromia a občianskych slobôd prihláste sa na Reclaim The Net

Od začiatku septembra Bidenova administratíva Národná vedecká nadácia (NSF) a ministerstvo zahraničných vecí udelili granty v celkovej výške viac ako 4 milióny dolárov na programy, štúdie a iné iniciatívy, ktoré sú zamerané na “dezinformácie” - termín, ktorý Bidenova administratíva používa na požadovanie cenzúry obsahu, ktorý spochybňuje naratív federálnej vlády COVID.

Čítajte: Núti Trump demokratov, aby odhalili svoj nesúhlas so všetkými obmedzeniami potratov?

Národný fond pre výskum udelil od 1. septembra týchto deväť grantov:

Ministerstvo zahraničných vecí udelilo od 1. septembra týchto päť grantov:

ČÍTAJTE: DeSantis sľubuje, že ako prezident zakáže digitálne meny centrálnych bánk: ‘Masívna hrozba pre americkú slobodu’

Tieto ocenenia boli udelené v čase, keď Bidenova administratíva čelí veľkej žalobe za nátlak na veľké technologické spoločnosti, aby cenzurovali obsah, ktorý považuje za dezinformácie.

Odvolací súd nedávno uviedol, že Bidenov režim porušil prvý dodatok, keď tlačil na platformy sociálnych médií, aby cenzurovali a v rozhodnutí o Dni nezávislosti v tomto prípade sudca opísal konanie Bidenovej administratívy’ako “orwellovské.” Najvyšší súd teraz zvažuje, či sa bude prípadom zaoberať.

Aj keď niektoré zo zameraných grantov boli udelené neamerickým organizáciám, ktorých snahy o cielené šírenie dezinformácií nespadajú do pôsobnosti prvého dodatku, tieto typy programov môžu mať za následok, že prejav Američanov je cielený.

Napr. Bidenovo’ministerstvo zahraničných vecí v minulosti financovalo zahraničné think-tanky, ktoré vytvárali “dezinformačné” čierne zoznamy. Tieto čierne listiny boli použité na zameranie sa na americké konzervatívne médiá.

Obe agentúry, ktoré udelili tieto granty, boli v minulosti zapletené do cenzúrnych sporov.

Okrem financovania skupín, ktoré vytvorili dezinformačné čierne listiny, Bidenovo’ministerstvo zahraničných vecí označilo tisíce účtov spoločnosti Twitter, teraz známej ako X, na cenzúru.

Medzi tým bol NSF target="_blank" rel="noopener">obvinený z&nbspfinancovania programov, ktoré vyvíjajú technológie zamerané na vakcináciu disentu a má financoval výskum na opravu “falošných presvedčení” na internete.

Prevzaté so súhlasom Reclaim The Net.