ladapo-810x500.jpg

Floridský generálny chirurg vyzýva na "zastavenie používania mRNA vakcín COVID-19

35
Kultúra života

Generálny chirurg štátu Florida vyzval na zastavenie všetkých očkovaní mRNA COVID-19 po tom, ako dostal odpoveď od FDA týkajúcu sa obáv z možnej kontaminácie očkovacích látok plazmidovou DNA.

V stredajšom príspevku na stránke X generálny chirurg Floridy doktor Joseph Ladapo uviedol, že “vyzýva na zastavenie používania vakcín mRNA COVID-19.”

“Ako vždy, Florida bude uprednostňovať vedeckú integritu a bezpečnosť našich občanov pred agendami, ktoré sú motivované ziskom,” uviedol.

Najvyšším lekárom Floridy’ktorý bol vymenovaný republikánskym guvernérom J.E. Ron DeSantis v roku 2021 a dôsledne a verejne vystupoval proti očkovaniu COVID-19, uzáverom a povinným maskám, sa vyjadril po tom, čo údajne dostal odpoveď od FDA týkajúcu sa decembrového listu, v ktorom zdieľal svoje obavy týkajúce sa “nedávneho objavu fragmentov DNA hostiteľských buniek v rámci mRNA vakcín COVID-19 spoločností Pfizer a Moderna.”

Ako LifeSiteNews v októbri informoval, vedci koncom minulého roka uverejnili predtlačovú štúdiu, v ktorej tvrdili, že objavili “významné množstvo” “plazmidovej DNA” vo vakcínach COVID-19, ktorým uplynula platnosť, pričom tieto nečistoty môžu podľa vedcov súvisieť s nežiaducimi udalosťami. Štúdia, ktorá ešte nie je recenzovaná, vyzýva na “ďalšie skúmanie” na potvrdenie zistení.

ČÍTAJTE: Výskumníci hlásia zistenie ‘významných hladín plazmidovej DNA’ v záberoch COVID, vyzývajú na ‘ďalšie vyšetrovanie’

V jeho Ladapo 6. decembra v liste adresovanom FDA uviedol, že štúdia “vyvoláva obavy týkajúce sa prítomnosti kontaminantov nukleových kyselín v schválených mRNA vakcínach Pfizer a Moderna COVID-19.” 

Konštatoval, že samotný FDA poskytol pokyny v roku 2007, ktoré upozornili na možnosť, že “integrácia DNA by teoreticky mohla ovplyvniť ľudské’onkogény – gény, ktoré môžu zmeniť zdravú bunku na rakovinovú,” a mohla by teda “viesť k chromozomálnej nestabilite.”

“Usmernenie pre priemysel sa zaoberá biodistribúciou DNA vakcín a tým, ako by takáto integrácia mohla ovplyvniť neúmyselné časti tela vrátane krvi, srdca, mozgu, pečene, obličiek, kostnej drene, vaječníkov/testes, pľúc, drenážnych lymfatických uzlín, sleziny, miesta podania a podkožia v mieste injekcie,” zhrnul Ladapo.

Generálny chirurg Floridy’preto požiadal FDA, aby zvážil všetky súvisiace riziká, ktoré predstavujú injekcie, a list uzavrel žiadosťou, aby agentúra odpovedala na jeho otázky do 13. decembra.

ČÍTAJTE: Generálny chirurg Floridy žiada FDA o odpovede po tom, čo sa v štúdii údajne našli fragmenty DNA v injekciách COVID

A tlačová správa z úradu Ladapo’3. januára uviedla, že FDA odpovedal 14. decembra bez toho, aby poskytol “dôkaz, že sa vykonalo hodnotenie integrácie DNA s cieľom riešiť riziká, ktoré načrtol samotný FDA v roku 2007.”

V odpovedný list, riaditeľ Centra pre hodnotenie a výskum biologických liekov FDA Peter Marks uistil Ladapo, že “na základe dôkladného posúdenia celého výrobného procesu,” agentúra “je presvedčená o kvalite, bezpečnosti a účinnosti vakcín COVID-19.”

“Hodnotenie prínosov a rizík agentúry”a prebiehajúci dohľad nad bezpečnosťou dokazujú, že prínosy ich používania prevažujú nad rizikami,”povedal Marks. “Okrem toho, pri viac ako miliarde podaných dávok vakcín mRNA neboli zistené žiadne bezpečnostné obavy súvisiace so zvyškovou DNA.”

Podľa federálnej agentúry “[n]iktoré proteíny SV40 sú kódované alebo prítomné vo vakcínach,” a FDA “vzala do úvahy celý produkt vakcíny mRNA COVID-19 vrátane lipidových nanočastíc.” Okrem toho sa v liste uvádza, že “[akákoľvek] kontaminácia zvyškovými fragmentmi DNA sa rutinne monitoruje ako špecifikácia výrobku, ” a tvrdí, že je ”nepravdepodobné, že by sa “zvyškové fragmenty DNA” z injekcií integrovali “do reprodukčných buniek.” 

Doktor Ladapo však vo svojom vyhlásení uviedol, že odpoveď FDA “neposkytuje údaje ani dôkazy o tom, že by sa vykonalo hodnotenie integrácie DNA, ktoré sami odporúčali.”

“Namiesto toho poukázali na štúdie genotoxicity –, ktoré sú neadekvátnym hodnotením rizika integrácie DNA,” povedal a dodal, že “[i]k sa riziko integrácie DNA nehodnotilo pre mRNA vakcíny COVID-19, tieto vakcíny nie sú vhodné na použitie u ľudí.”

“Poskytovatelia, ktorí sa obávajú zdravotných rizík pre pacientov spojených s COVID-19, by mali uprednostniť prístup pacientov k nemRNA COVID-19 vakcínam a liečbe,” povedal Dr. Ladapo. “Dúfam, že v súvislosti s COVID-19 sa FDA jedného dňa vážne zamyslí nad svojou regulačnou zodpovednosťou chrániť ľudské zdravie vrátane integrity ľudského genómu.”

“V duchu transparentnosti a vedeckej integrity,” uviedol úrad generálneho lekára”Ladapo “bude naďalej vyhodnocovať výskumy týkajúce sa týchto rizík a poskytovať Floridčanom aktuálne informácie.”