Kevin-Roberts-at-Davos-810x500.jpg

Prezident Heritage Foundation v Davose: Musíme odmietnuť všetky nápady WEF.

58
Kultúra života

Predseda konzervatívnej nadácie Heritage Foundation vo svojom vystúpení v Davose povedal, že budúca republikánska administratíva musí odmietnuť “všetko, čo’bolo kedy navrhnuté na Svetovom ekonomickom fóre.”

Kevin Roberts, šéf nadácie Heritage Foundation, popredného konzervatívneho think tanku v USA, počas panelovej diskusie s názvom “Čo očakávať od možnej republikánskej administratívy?" povedal, že “typ človeka, ktorý príde do budúcej konzervatívnej administratívy, sa bude riadiť jediným princípom, a tým je zničenie vplyvu, ktorý majú politické elity a nevolení technokrati nad priemerným človekom.”

“A ak môžem, budem úprimný a poviem, že program, ktorý by mal mať každý jeden člen administratívy, je zostaviť zoznam všetkého, čo’bolo kedy navrhnuté na Svetovom ekonomickom fóre, a namietať [proti] všetkým, vo veľkom.”

“Každý, kto nie je pripravený to urobiť a odobrať túto moc nevoleným byrokratom a vrátiť ju späť americkému ľudu, nie je pripravený byť súčasťou budúcej konzervatívnej administratívy.”

Trumpova administratíva bude ‘dôverovať vede’ a odmietne presadzovanie rodovej ideológie

Roberts povedal, že myšlienka, že WEF bráni “liberálnu demokraciu” a návrh, že Trump bude “diktátor”, sú “smiešne.

“Ktokoľvek bude budúcim konzervatívnym prezidentom, prevezme moc elít,” vyhlásil.

“Politické elity hovoria priemerným ľuďom v troch, štyroch alebo piatich otázkach, že realita je X, pričom v skutočnosti je realita Y.”

Roberts ďalej vymenoval päť vecí ako príklad, ktorých sa prezident Trump ujme, ak bude zvolený:

“Vezmime si imigráciu: elity nám hovoria, že otvorené hranice a dokonca aj nelegálna imigrácia sú v poriadku, priemerný človek v Spojených štátoch nám hovorí, že oboje ho okráda o americký spôsob života.”

“Elity nám tiež hovoria, že verejná bezpečnosť nie je”problémom v amerických mestách. Stačí vycestovať do New Yorku, Washingtonu alebo Dallasu v Texase. Priemerný človek vám povie, že nedostatok verejnej bezpečnosti poškodzuje nielen americký spôsob života, ale aj jeho život.”

“Po tretie, hádam obľúbená téma Svetového ekonomického fóra, je zmena klímy. Elity nám hovoria, že máme existenčnú krízu v súvislosti s takzvanou ‘klimatickou zmenou,’ až tak, že klimatický alarmizmus je pravdepodobne najväčšou príčinou [krízy] duševného zdravia na svete. Riešenia, ktoré priemerný človek pozná, založené na klimatických zmenách sú oveľa horšie a škodlivejšie a stoja viac ľudských životov, najmä v Európe v čase, keď potrebujete kúrenie, než samotné problémy.”

RVyjadrené: Argentína’Javier Milei odsudzuje ‘krvavý potratový program’ na summite 2024 v Davose

“Štvrtý: Čína. Protivník číslo jeden nielen pre Spojené štáty, ale aj pre slobodných ľudí na planéte Zem. Nielenže to v Davose nehovoríme, ale poskytujeme platformu Komunistickej strane Číny. Počítajte s tým, že prezident Trump s týmto nezmyslom skoncuje.”

“A po piate, ďalšia nadnárodná organizácia, Svetová zdravotnícka organizácia, diskutuje o vnucovaní rodovej ideológie [globálnemu] Juhu. Ide o praktiky, ktoré krajiny severnej Európy prehodnocujú, ak nie odmietajú.”,

“Nový prezident, najmä ak to bude prezident Trump, bude, ako radi hovoríte, ‘dôverovať vede.’ Pochopí základnú biologickú realitu mužskosti a ženskosti.”

“Myslím si, že prezident Trump, ak skutočne získa druhé funkčné obdobie, sa bude inšpirovať múdrymi slovami Javiera Mileiho, ktorý povedal, že nie je pri moci, aby viedol ovce, ale aby prebúdzal levy,” uzavrel Roberts.

Roberts: ‘Pravdepodobne ma už nikdy nepozvú späť’ na WEF

Video, ktoré Roberts zverejnil na svojom konte na X krátko pred svojím vystúpením v Davose, hovorí, že “príliš dlho samozvané globalistické elity na Svetovom ekonomickom fóre vo švajčiarskom Davose vládli nad vami a mnou.

“A neuhádnete“A prezident Heritage Foundation bol tento rok pozvaný, aby išiel, a proti mojim preferenciám idem’vo vašom mene prečítať týmto ľuďom zákon o výtržnostiach.”

“Ich čas vládnutia nad nami sa skončil, či už ide’o uzamykanie COVID, jazdenie tam v ich krásnych luxusných súkromných lietadlách a zároveň nás poučovanie, niekedy aj počas letu, že klimatické zmeny sú existenčnou hrozbou.”

“Budem o tom všetkom hovoriť. Pravdepodobne’ma už nikdy nepozvú späť, ale vzhľadom na to, že som tam vôbec nechcel ísť, sa na to teším.”

Čítajte: ‘Nepriateľ centralizácie moci’: Nový líder vplyvného think tanku v DC predstavil víziu konzervativizmu