Joseph-Ladapo-810x500.png

Floridský generálny chirurg povedal Tuckerovi, že je "absolútne možné", aby zábery mRNA zmenili DNA

32
Neutral

Občania USA:

Podľa Dr. Josepha Ladapa, generálneho lekára Floridy, je “absolútne možné”, že injekcie mRNA COVID-19 môžu zmeniť DNA.

Ladapo o tejto možnosti nedávno hovoril počas epizódy z 15. januára na Tucker Carlson Network.

Ladapo vzbudil pozornosť svojou ochotou búšiť lekársky establišment a vyjadriť obavy o COVID očkovania, ako aj proti vyčerpávajúcim výlukám a “vakcinačným pasom.”

Začiatkom januára vyzval “na zastavenie používania mRNA COVID-19 vakcín,” ako predtým informoval LifeSiteNews. Stalo sa tak po tom, čo Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) informoval Ladapo o možnej kontaminácii očkovacích látok plazmidovou DNA, čo je problém, na ktorý upozornilv minuloročnej akademickej práci.

45-ročný Ladapo je bývalým profesorom medicíny na Kalifornskej univerzite v Los Angeles. lekársky titul a doktorát z Harvardovej univerzity. Doktorát získal v oblasti zdravotnej politiky.

Pamätám si, že na začiatku povinného očkovania boli ľudia na okraji, ako sa hovorí, ktorí vzniesli otázky o potenciáli tohto lieku, tejto úplne novej, novej vakcíny, ktorá v skutočnosti nebola’vakcínou, ktorá by ovplyvnila ľudskú’DNA,” povedal Carlson. “A okamžite ich označili za bláznov”

Na otázku, či je “mysliteľné, že je možné, že mRNA vakcíny menia DNA ľudí”alebo by mohli, ” Ladapo odpovedal, že áno.

“Je to”absolútne možné. Chcem povedať, že by sme’nevydali, ja by som’nevydal túto výzvu na zastavenie ich používania, keby to nebolo’možné,”povedal Ladapo. “Na základe faktov je to absolútne možné. O tom’nie je žiadna pochybnosť.”

Povedal, že DNA “môže byť ovplyvnená”, čo môže “spôsobiť, že ľudia budú chorí.” Okrem toho sa zmeny DNA môžu potenciálne preniesť na deti.

Povedal, že samotná existencia DNA vo vakcínach nemusí byť nevyhnutne problémom — naše telá môžu DNA rozložiť.

Spíš, že “táto DNA” vo vakcínach visí v tele a “dostáva sa do buniek,” čo môže spôsobiť problémy. V minulosti by sa DNA “veľmi ťažko dostávala do buniek,” ale teraz sa DNA do buniek dostáva.

“Ide o úplne inú analýzu rizika. To je zrejmé. Nepotrebujete’doktorát, aby ste na to prišli,” povedal Ladapo.

Povedal, že podľa vlastných“slov”FDA” a“zverejnených usmernení” existujú“situácie, keď je potrebné potvrdiť, že DNA, ktorá je kontaminantom alebo cudzou DNA, sa neintegruje do ľudskej DNA, do ľudského genómu,” povedal Ladapo.

Povedal, že štát sa pýtal, či FDA vykonala sekvenčné testy, ktoré sú určené na testovanie kontaminácie, ale agentúra vo svojej “10-tisíc[slovnej]” odpovedi neposkytla jasnú odpoveď.

Generálny chirurg povedal, že na základe “nonšalantnej” a vyhýbavej odpovede FDA dospel k záveru, že sekvenčné testy nevykonala.

Povedal, že vyšetrovanie je opodstatnené

Uviedol, že to “stojí za vyšetrenie” a vysvetlil možné oblasti vyšetrovania.

Povedal Carlsonovi:

Skutočnou otázkou je, či sa to deje, či sa to deje v takej miere, v akej sa to deje, umiestnenie účinných buniek a potenciál, ktorý to môže spôsobiť, či ide o rakovinu alebo dedičné vlastnosti, alebo či to ovplyvňuje veci, ako sú vajíčka ženy alebo spermie muža, takže by sa to mohlo prenášať, alebo čokoľvek iné, čo by to potenciálne mohlo spôsobiť, ale rozhodne je to možné. O tom niet pochýb. Skutočnou otázkou je, či je to možnosť, ktorá stojí za preskúmanie. Zrejmá odpoveď je áno. 

Strieľanie mRNA vyvolalo obavy z ich účinkov na plodnosť, menštruáciu a počet spermií, ako zdokumentoval LifeSiteNews.

Povedal však, že FDA nemá záujem sa touto otázkou ďalej zaoberať.

No, to by sa ľudstvo zmenilo, keby sa to dialo navždy,’ povedal Carlson.

Ladapo v reakcii uviedol, že by “ho to vôbec neprekvapilo” na základe spôsobu, akým sa výluky COVID vykonávajú od marca 2020.

“Úprimne povedané, zlá frekvencia od začiatku tejto pandémie, výluky, nútenie ľudí zostať doma, neumožnenie ľuďom zostať ‘pápá’ s ľuďmi, ktorých majú radi,” povedal Ladapo.

Takisto kritizoval prepúšťanie ľudí, ktorí sa rozhodli neprijať očkovanie COVID po tom, čo pracovali ako pracovníci v prvej línii.

Zatvorenie COVID zahŕňalo veľké mestá vyžadovanie dokladu o očkovaní už len na to, aby si človek mohol dať hamburger v reštaurácii alebo pozrieť film. Ako naznačil Ladapo, niektorí zdravotnícki pracovníci, ktorí pracovali počas pandémie, boli neskôr prepustení alebo vyhodení za to, že sa rozhodli nenechať sa očkovať.

“Všetko zlo, ktoré definovalo frekvenciu politík počas tejto pandémie, bohužiaľ, teda nenávidím, že je to možné, ale bohužiaľ, vôbec by ma to neprekvapilo,” povedal Ladapo. Dodal, že je “pravdepodobne pravdepodobné, že sa to v skutočnosti deje.”

Toto ‘kolo mRNA vakcín’ by mohlo zmeniť ľudstvo

Ladapo v odpovedi na Carlsonovu’otázku zopakoval, že je “možné”, že vakcíny môžu zmeniť ľudstvo.

Uviedol:

Ak by som mal tipovať, aká je pravdepodobná odpoveď na túto otázku, áno, myslím si, že sa to’pravdepodobne deje. Myslím si, že by to bolo presne v súlade a v synchronizácii s každou strašnou, hroznou vecou, ktorú sme’videli, že sa stala počas pandémie v dôsledku toho, že ľudia opustili zdravý rozum, opustili uvažovanie, opustili ľudskosť v honbe za akoukoľvek svojou ideologickou alebo ziskom poháňanou alebo chamtivosťou založenou alebo chamtivosťou poháňanou túžbou. Áno, myslím si, že by to s tým celkom korešpondovalo.

Ladapo hovorí, že by mohlo dôjsť k ‘duchovnej vojne’

Carlson sa po prvýkrát podelil s otázkou, či by sa v dôsledku vakcín nemohli zmeniť ľudské’osobnosti”, čo viedlo Ladapa k tomu, aby sa zahĺbil do možnosti “duchovnej vojny.”

“Hovorím len ako človek a niekto, kto sa, ako mnohí z nás,” snaží žiť svoj život na základe “pravdy.”

Hovoril o “dani” za vakcíny, vrátane “excess mortality,”myšlienka, ktorá je podľa neho pravdepodobne pravdivá.

“Myslím si, že to je len časť toho, čo je, úprimne povedané, zlé a zlé za zámerom týchto mRNA COVID vakcín a celého prístupu k pandemickej politike,” povedal Ladapo.

Povedal, že očkovania “môžu zmeniť veci, ktoré by ste neočakávali, že sa zmenia od ľudí, ktorí si jednoducho vezmú typickú vakcínu” ako je očkovanie proti chrípke.

Povedal, že ako “otec” a “manžel” povedal, že existuje “absolútne” a “zlá základná frekvencia” očkovania, čo pochopil vďaka vlastnému “duchovnému rastu” a svojmu “spojeniu s Bohom” a “inými ľuďmi.”

Povedal, že pôvodne veril, že injekcie sú účinné pri znižovaní COVID, ale teraz hovorí, že spôsobili “oveľa horšie účinky z hľadiska nežiaducich udalostí”, ale aj na “duchovnej úrovni.”

“Je“niečo, čo je”s týmito [injekciami] zlé.”

Ladapo odsudzuje operáciu Warp Speed, hovorí, že ‘neuveriteľne mocné sily’ zastavili disent

V závere rozhovoru Ladapo kritizoval administratívu prezidenta Donalda Trumpa a prezidenta Joea Bidena’za to, že nediskutovali o možnosti, že zábery menia DNA.

Kritizoval dr. Anthonyho Fauciho “a ďalších ľudí, ktorí sa podieľali na operácii Warp Speed” a vrátil sa k duchovnej diskusii.

Povedal:

Tucker, myslím si, že to, čo pomáha, aby to malo zmysel, smutný zmysel, je to, že, viete, pozriete sa späť na sily, myslím, neuveriteľne mocné sily, ktoré boli vyvíjané a premietané na Zem a, viete, a populácie na tejto Zemi. Ak na začiatku tejto pandémie boli neuveriteľne mocné sily, pokiaľ ide o ich vnucovanie názoru na to, ako pristupovať k pandémii, ktorá pohltila všetko, a časť toho, čo pohltila, bol zdravý rozum, časť, časť toho, čo pohltila, bola obozretnosť. Súčasťou toho, čo to pohltilo, bol dobrý úsudok. Viete, súčasťou toho, čo sa spotrebovalo, bola ľudská sústredenosť. Súčasťou toho, čo to spotrebovalo, bola srdcová sústredenosť.

Zopakoval svoje obavy z injekcií.

“Ide o DNA, ktorá sa takmer určite dostane do vašich buniek, miliardy jej fragmentov pri každej dávke,”povedal Ladapo. “A to ani nehovorím o SB 40, zosilňujúcom promótore DNA, ktorý bol súčasťou Pfizer’u. To je špeciálne zlý typ DNA, pokiaľ ide o vstup do ľudských’buniek.”

“Myslím, že to sú jasné otázky, ale pri všetkých tých silách, ktoré boli vyvíjané, a bohužiaľ žiadna sila, ktorá by bola dostatočne hlasná a silná, aby to vyvážila, boli ľudia, o ktorých viete,” povedal. 

Skeptikov záberov, uzamykania a ďalších obmedzení COVID však prehlušili “sily, ktoré boli vyvíjané a tlačené do povedomia obyvateľstva.”

“Čo to znamená, keď zastavíte ľudí, keď deťom zabránite, aby sa mohli hrať vonku? Čo to znamená, keď mladým ľuďom bránite v tom, aby si mohli plniť svoje sny, vzdelávať sa a venovať sa akýmkoľvek iným činnostiam? Tieto veci boli vytlačené kvôli silám, ktoré tu boli.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti