COVID-MNRA-VAX-e1701949241254-810x500.jpg

Lekári varujú, že mRNA vakcíny by mohli podnietiť epidémiu priónových ochorení mozgu

67
Kultúra smrti
  • Nové liečebné postupy nie sú stopercentne bezpečné a účinné.
  • MRNA injekcie môžu spôsobiť nebezpečné prionové ochorenia mozgu.
  • Mechanizmus mRNA môže viesť k epidémii degeneratívnych ochorení mozgu.
  • Cenzúra a osobné útoky bránia výskumu a varovaniam o nebezpečenstve injekcií mRNA.

Občania USA:

Na pozadí správ o nadmernom počte úmrtí a predtým abnormálnych stavoch u mladých ľudí sa ukázalo, že tieto nové liečebné postupy, za ktoré boli výrobcovia zbavení zodpovednosti, sú všetko možné, len nie “stopercentne bezpečné a účinné. 

Mrazivé svedectvo britského lekára, ktorý v roku 2009 vydal správu o tom, že mRNA injekcie sú pre nich nebezpečné. neurológa o súvislosti medzi bodkovými proteínmi v “očkovacích látkach” a nevyliečiteľnými ochoreniami spôsobujúcimi chradnutie mozgu, ako sú CJD, parkinsonizmus a Alzheimerova choroba”nie je jediné. 

Slovom hlavnej príčiny lekárskej náhody sa objavujú čerstvé dôkazy, že pôsobenie proteínu spike obsiahnutého v týchto takzvaných “vakcínach” môže viesť k novej epidémii – predtým zriedkavého a rýchlo degeneratívneho ochorenia mozgu. 

Prioné poznatky  

A papier už v roku 2013 upozornil na známe pôsobenie mRNA “proteínov s posunutým rámčekom” pri podpore stavov známych ako “priónové choroby” – a že sú “prenosné.”  

Najrozšírenejšia z nich, Creutzfeldova-Jakobova choroba, figurovala v kampani za likvidáciu živého dobytka v obave, že prióny prenášané zvieratami by sa mohli preniesť na ľudí, ktorí ich konzumujú. V tejto práci, starej viac ako desať rokov, sa zistilo, že pôsobenie mRNA je známou príčinou prionových ochorení, ktoré môžu vyústiť do “prenosnej spongiformnej encefolopatie” už pri najmenšom kontakte so zmenenými proteínmi. 

“Frameshifting kvantitatívne vysvetľuje ætiológiu prionových ochorení. Na vyvolanie ochorenia môže stačiť jeden na milión priónov s posunom rámcov. Element podobný HIV TAR v mRNA PRNP je pravdepodobne efektorom posunu rámcov,” vysvetľuje sa v článku. 

Nedávno sa na videu objavil Dr. Kevin McCairn z Veľkej Británie, ktorý vysvetľoval tento mechanizmus. McCairn – ktorý v roku 2020 ako prvý upozornil na nebezpečenstvo priónových chorôb a je bývalým neurológom v Kórejskom inštitúte pre výskum mozgu – odhalil, že technológia mRNA používaná v injekciách COVID spôsobuje rovnaký “frame shifting”, ktorý vedie k vzniku škodlivých priónov. 

Takisto tvrdí, že tieto prióny sa môžu prenášať na iné osoby, či už dostali “vakcíny” alebo nie.

“Nesprávne zložené bielkoviny spôsobené priónmi môžu ovplyvniť všetky úrovne orgánov a tkanivových systémov v tele…” McCairn povedal vo videu, ktoré 19. februára zverejnila Health Alliance Australia. “ Bioakumulujú sa a sú odolné voči rozkladu, čím sa hromadia v životnom prostredí.” 

Vďaka tomu sa môžu prenášať na iné osoby. Prečo sme teda o tomto nebezpečenstve nepočuli?" 

Cenzúra a osobné útoky 

McCairn varuje, že obývame “vysoko kontrolovaný, informačný ekosystém,” ktorého cenzúra spôsobila, že jeho účty na sociálnych sieťach boli zakázané a podporné dôkazy sa zväčša ignorovali. Samotný vírus Sars-Cov2 McCairn opisuje ako “výsledok výskumu biologickej vojny.”

Britský lekár David Cartland tiež varoval pred “epidémiou priónových chorôb,” nedávno podnecuje svojich stúpencov, aby v lekárskych databázach vyhľadali práce skúmajúce jej vzťah k injekciám mRNA.  

V rozhovore pre LifeSiteNews minulý mesiac hovoril o desivej pravdepodobnosti rozsiahlych prípadov priónovej choroby v dôsledku nových “vakcín.”

Čítajte: UK doctor could have medical license revoked after speaking out on dangers of COVID jabs 

Jeho varovania boli zosmiešnené, pričom “debunkeri” naznačujú, že Cartland je psychicky chorý za to, že ich vyslovil, a parodujú účty vytvorené s cieľom zosmiešniť ho na internete. 

Ale Cartlandove’obavy, že mechanizmus injekcií mRNA môže reprodukovať predtým zriedkavé ochorenia vo veľkom rozsahu, sa neobmedzujú len na jeho predstavivosť.  

Odborník na genomiku vyvracia ‘debilov’  

Dňa 29. februára odborník na genomiku Kevin McKernan hovoril o tom, ako sa aj on pokúsil vzbudiť obavy zo súvislosti prionových ochorení s mechanizmom liečby mRNA – ktoré podľa neho vysvetľujú aj “dlhý COVID” – alebo ako on hovorí – “dlhý vax.” Nedávna štúdiay ukázala, že väčšina “pacientov trpiacich dlhou COVID” dostala injekcie mRNA.  

McKernan vo videu s Front Line COVID-19 Critical Care Alliance vysvetlil mechanizmus “posunu rámcov,” ktorý údajne vedie k priónovej chorobe. Ide o produkciu viacerých proteínov z injikovanej RNA, ktorá podľa neho vyrába proteíny, ktoré vedú k zriedkavým chorobám. 

Ak sa frameshift uskutoční nad stop kodónmi, budú sa ’vyrábať proteíny, ktoré sú hrotmi-mito proteínmi. Keď sa rozprávam s mnohými pacientmi s Long Vax, počúvam o všetkých týchto veciach, ktoré mi pripomínajú moje pôsobenie v oblasti sekvenovania mitochondriálnych ochorení… 

Video s názvom “COVID vakcíny a integrácia genómu,” McKernan tiež tvrdí, že jeho pokusy publikovať svoje zistenia boli zmarené. 

“Pokúšali sme sa to uverejniť v roku 2021 s Petrom McCulloughom. Podpísali sa pod to dvaja recenzenti a potom zasiahol editor a článok torpédoval,” uviedol. 

McKernan nedávno vystúpil proti takzvaným “debunkerom,” ktorých nevedecké tvrdenia o bezpečnosti liečby mRNA sa nepriaznivo porovnávali s dôkazmi. Na nepravdivé tvrdenie, že injekcie nie sú kontaminované DNA, povedal:

Overovatelia ‘faktov’ sa neustále mýlili počas celého minulého roka, čo sa to dialo… Najprv tvrdili, že to tam’nie je. Teraz FDA a regulačné orgány priznali, že tam’v skutočnosti je.

Poznamenáva, že nepravdivé boli aj tvrdenia o bezpečnosti. 

“Potom tvrdili, že sa’nedostane do buniek. Teraz sme’ukázali, že to tak v skutočnosti je. Ako sa dalo očakávať, všetko, čo’je vo vnútri lipidovej nanočastice, by sa malo dostať do bunky. Teraz [začíname] vidieť prvé známky integrácie DNA,”povedal. 

Vlastné zistenia McKernana’ukázali nepravdivosť predchádzajúcich pokusov “vyvrátiť” známe pôsobenie zložiek v injekciách mRNA. 

Nemoc medicíny 

Pokus o vzbudenie obáv z priónovej choroby sa stretol s praktizovanými technikami odmietania a osobných útokov, čoho výsledkom je, že dr. Cartlanda’schopnosť vykonávať lekársku prax formálne preskúmala britská ’General Medical Council. 

Jeho anekdotické dôkazy – súvisiace s LifeSiteNews – rozprávanie o zmenách správania u pacientov, ktoré poukazujú na degeneráciu mozgu, zrejme korešpondujú s vedeckou metódou pozorovania. Jeho záujem o možnú príčinu, ktorá je jednou z prevencií iatrogénneho poškodenia, je prvou zásadou lekárskej praxe. 

Tieto zásady viedli k ostrakizácii, profesionálnym sankciám a spochybňovaniu duševného zdravia Dr. Cartlanda’. Bez ohľadu na to, či má on a jeho kolegovia informátori pravdu vo svojom podozrení z blížiacej sa epidémie priónovej choroby, liečba, ktorú im v súvislosti s ich obavami predpísali, ukazuje chorý stav dnešnej medicíny. 

Občania USA: Žiadajte od Kongresu, aby vyšetril prudko rastúci počet prípadov nadmernej úmrtnosti