Screenshot-2024-04-05-at-9.32.03-AM-810x500.png

Poilievre sa vyhýba otázke, či by Kanadu stiahol z Parížskej klimatickej dohody OSN, ktorá podporuje potraty

10
Kultúra smrti
  • Požiadajte poslancov a senátorov o zrušenie uhlíkovej dane.
  • Poilievre podporuje odstúpenie od Parížskej klimatickej dohody OSN.
  • Poilievre chce financovať iné programy na zníženie emisií namiesto uhlíkovej dane.
  • Parížska dohoda podporuje morálne zlo a globalistické programy, vrátane zdaňovania emisií.

Povedzte svojmu poslancovi a senátorom, aby zrušili uhlíkovú daň Pošlite správu TÝŽDEŇ

Líder Konzervatívnej strany Pierre Poilievre sa nedávno vyhol odpovedi, či podporuje odstúpenie Kanady od Parížskej klimatickej dohody OSN. 

Počas tlačovej konferencie 1. apríla v meste Nanaimo v Britskej Kolumbii sa Poilievre vyhol otázke týkajúcej sa účasti Kanady na Parížskej klimatickej dohode OSN, ktorá okrem toho, že podporuje mnohé morálne zlo vrátane potratov a antikoncepcie, umožňuje zdaňovať emisie Kanady a je kritizovaná ako spôsob, akým globalisti podkopávajú národnú suverenitu.   

“Dali ste jasne najavo, že ak zostavíte vládu, zrušíte uhlíkovú daň, ale stiahnete nás aj zo základnej dohody Organizácie Spojených národov o Parížskej dohode, ktorá nám umožňuje nespravodlivo zdaňovať naše emisie, zatiaľ čo Číne dáva priepustku? ” pýtala sa reportérka Rebel News Drea Humphrey.  

“Nebudeme nespravodlivo zdaňovať naše emisie a nedám Číne ani žiadnej inej krajine priepustku,” odpovedal Poilievre.  

“Znížime emisie a náklady,” pokračoval. “Ale náš prístup je úplne iný ako Trudeauov”prístup.” 

“Jeho prístupom sú dane, mojím sú technológie,” dodal Poilievre. “Jeho prístup je zvýšiť náklady na tradičnú energiu, ktorú budeme potrebovať, môj prístup je znížiť náklady na alternatívy.”

Ak Poilievre opakovane sľuboval “sekeru” uhlíkovej dane, jeho odmietnutie záväzku odstúpiť od dohody OSN a sľub “znížiť emisie” vyvoláva u niektorých konzervatívcov obavy, že jeho veľkolepý cieľ sa len málo líši od Trudeaua”. 

Líder Ľudovej’strany Maxime Bernier sa rýchlo odvolal Poilievra, keď na X napísal: “Namiesto uhlíkovej dane bude Poilievre financovať iné programy na zníženie emisií a dosiahnutie cieľov Parížskej dohody, ktoré podporuje.” 

“Nenechajte sa oklamať, jeho cieľ je rovnaký ako Trudeaua, ale s inými spôsobmi, ako vás zdaniť a minúť na zbytočné klimatické programy,” varoval.  

Nie je to prvýkrát, čo Poilievre akoby ignoroval alebo sa vyhýbal otázkam súvisiacim s klimatickými programami vedenými globalistami.

V januári sa jedna z Poilievrových’poslankýň, Leslyn Lewisová, ocitla pod paľboupo tom, ako vyzvala premiéra Justina Trudeaua, aby opustil OSN, pretože táto organizácia podkopáva národnú suverenitu a osobnú autonómiu občanov’.  

Poilievre však v tejto veci mlčal a Lewisa neobhajoval, čo viedlo Trudeaua k tomu, že ho obvinil z toho, že svojim poslancom nasadzuje náhubok, aby sa k tejto veci vyjadrovali.   

Ako informoval LifeSiteNews, v rámci Parížskej dohody’Cieľov udržateľného rozvoja je stanovený cieľ do roku 2030 dosiahnuť “všeobecný prístup k sexuálnemu a reprodukčnému zdraviu a reprodukčným právam,” čo je známy eufemizmus pre potraty, antikoncepciu a sterilizáciu.

Propaguje tiež zníženie a prípadné odstránenie takzvaných  “fosílnych palív” a prechod na nespoľahlivú “zelenú”energiu, pričom rovnakým programom je prosadzuje Svetové ekonomické fórum, globalistická skupina stojaca za socialistickým plánom “Great Reset”, ktorého Trudeau a niektorí členovia jeho kabinetu sú do toho zapojení.   

Povedzte svojim poslancom a senátorom, aby zrušili uhlíkovú daň Pošlite správu ešte DNES