Story1_5_7_24-1-810x500.jpg

Manželka uväzneného pro-lifera Johna Hinshawa preberá v jeho mene ocenenie od newyorskej pôrodnice

11
Kultúra života
  • New Yorská pôrodnica uctila uväzneného pro-lifera Johna Hinshawa za obhajobu života.
  • Good Counsel Homes prevádzkuje materské domovy a ocenil Hinshawa za jeho prácu.
  • John Hinshaw je obhajcom nenarodených detí a matiek, ktorý sa modlí a podporuje.
  • John Hinshaw a ďalší zástancovia života čakajú na rozsudok za záchranu života.

New Yorská pôrodnica si uctila uväzneného pro-lifera Johna Hinshawa za jeho svedectvo o posvätnosti života, keďže ho čaká rozsudok a potenciálne 11 rokov väzenia za pokojnú tradičnú záchranu života. Hinshawova manželka si minulý mesiac prevzala ocenenie od Good Counsel Homes v mene svojho uväzneného manžela.

Good Counsel Homes, ktorý v roku 1985 založili otec Benedict Groeschel a Chris Bell, manžel ďalšej uväznenej pro-liferky Joan Bellovej, prevádzkuje päť materských domov v New Yorku a jeho okolí.  Skupina zástancov života na Long Islande už roky každoročne organizuje finančnú zbierku pre Good Counsel a tento rok sa rozhodla oceniť Johna Hinshawa  za jeho celoživotnú obhajobu matiek a ich detí cenou svätého Gerarda Majella 2024. Svätý Gerard Majella je patrónom nastávajúcich matiek.

ČÍTAJTE: Bidenovo ministerstvo spravodlivosti’zaobchádzanie s uväznenými zástancami práva na život spĺňa medzinárodné definície mučenia

Detailne o Hinshawovej’dlhoročnej obhajobe nenarodených detí v New Yorku a v celej krajine napísala spoločnosť Good Counsel Homes v vyhlásenie:

John Hinshaw je celoživotným obhajcom nenarodených detí a ich matiek. John má úzke spojenie a vzťah s Good Counsel Homes, keďže v rokoch 2015 - 2019 pôsobil ako viceprezident pre prevádzku a prispieval svojím časom a talentom k misii Good Counsel.

Johnov’záväzok voči “marginalizovaným” pokračuje, keďže on a jeho 8 uväznených záchrancov čakajú v máji na vynesenie rozsudku za účasť na záchrannej akcii vo washingtonskom Surgi-Center v októbri 2020. John a ostatní sa so svojimi spoluväzňami delia o Božie’slovo prostredníctvom modlitieb, biblických štúdií a o tom, prečo sú tam.

John je pokorný a poctený, že dostal toto ocenenie. Toto ocenenie prijíma v mene všetkých matiek a ich detí. Prosí nás, aby sme sa modlili a pokračovali v práci na záchrane životov.

Hinshawova manželka Brenda 13. apríla prijala Cenu svätého Gerarda Majella v mene svojho uväzneného manžela a odovzdala jeho vyhlásenie, ku ktorému pridala svoje vlastné, ako vďaku Good Counsel Homes.

Vyjadrenie Johna Hinshawa’k Good Counsel Homes

V tomto veľkonočnom období posielam pozdrav a vďaku vám všetkým, ktorí ste sa dnes večer spojili pre veľkú vec Good Counsel Homes.  Long Island bol vždy miestom, kde ľudia za život rozširovali pomoc a nádej iným, ktorí čelili zúfalým časom a tlaku na potrat.

Dobrá rada má dlhú históriu záchrany životov a môžu vám ukázať fotografie ovocia svojej práce  obrázky detí! Vzácne bábätká, a ak sa Chrisa (Bella) opýtate, koľkým bábätkám pomohla Dobrá rada prísť na svet, môže vám povedať presný počet.  Živé a milujúce bábätká, každý nový život prinášajúci na svet novú lásku.  Každé nové meno a tvár.  Jedinečné a neopakovateľné dary nazval ich svätý Ján Pavol. Pomyslite len na radosť, ktorú tieto deti dali svojim matkám a koľko jej ešte prinesú.  Myslím aj na radosť, ktorú tieto deti prinášajú obetavému personálu Dobrej rady  ženám zasväteným prísľubu materstva a posvätnosti kolísky.

Aby som sa len krátko dotkol svojej situácie, keďže o nej všetci viete. Buďte si istí, že ja a moje “spolupútničky” sme v poriadku. Ďakujeme vám všetkým za mnohé modlitby a veľkú podporu, ktorú ste nám a našim rodinám všetci prejavili. Vieme, že budeme prepustení, kedykoľvek náš Pán rozhodne, že sme poslúžili Jeho účelu.  Vieme, že zo všetkých veľkých príčin v dejinách ľudstva, v ktorých boli ľudia nespravodlivo uväznení,  sa naša príčina vyrovná ktorejkoľvek z nich. Nemusím vám hovoriť, čo znamená právne násilie našej vlády pre každého amerického občana. Keď sledujeme, ako sa náš národ rozpadá, vieme, že je to priamy dôsledok toho, že sme počas všetkých tých rokov akceptovali potraty. Môžeme povedať, podobne ako v Lincolnovom’druhom inauguračnom prejave, že možno ako národ musíme zaplatiť nielen za každý krvavý potrat, ale za každý raz, keď sme sa otočili chrbtom bezmocnej, vystrašenej mladej žene, ktorá sa ocitla tehotná a úplne sama.

Čítajte: Väznení zástancovia života trpia dôsledkami nominálne ‘pro-life’ republikánov’ polovičatých opatrení

Čo nás vedie späť k Dobrej rade, ktorá sa týmto mladým ženám NIKDY neobrátila chrbtom. Žiadam vás všetkých, aby ste prisľúbili svoju trvalú podporu poslaniu Dobrej rady’a žiadam vás, aby ste boli nielen štedrí, ale aj obetaví. Je’čas bolieť za mamy a deti.

A keďže ste sa dnes večer zišli na Long Islande a každý prejav je vylepšený citátom z Chestertona, tu’je jeden skvelý:

“Znovu nachádzam knihu, ktorú sme našli

Pocítim hodinu, ktorá letí

Daleko z rybieho Paumonocku

Niektorý výkrik čistejších vecí.”

Znie to, akoby’volal Long Island pred viac ako 100 rokmi! Nech sú naše činy výkrikom čistejších vecí. Ježiš vstal z mŕtvych —Boh vám žehnaj

Vyjadrenie Brendy Hinshaw’k Good Counsel Homes

Dobrý večer všetkým. Ďakujem od mojej rodiny a odo mňa Chrisovi Bellovi a všetkým, ktorí sa podieľajú na poslaní Good Counsel Homes, a všetkým vám, ktorí ste sa tu dnes večer zišli, za to, že ste Johnovi udelili Cenu svätého Gerarda Majella 2024. Rodina Hinshawovcov je hrdá na to, že je súčasťou rodiny Good Counsel. Ďakujeme vám aj za všetky vaše modlitby, slová a listy podpory a lásky. Prosím, vedzte, že toto všetko nám v posledných ôsmich mesiacoch dodalo silu a odvahu.

Chris ma kontaktoval na jeseň minulého roka s tým, že Good Counsel si chce na tomto podujatí uctiť Johna za jeho celoživotnú obhajobu mamičiek a ich detí, ktorá sa začala v roku 1974, keď bol študentom vysokej školy. Neváhala som súhlasiť, pretože John ich vždy plne podporoval a poslanie Good Counsel Homes. Keď som o tom Johnovi povedal, trochu sa bránil, tak som mu povedal dve veci:

1) Je inak “zaneprázdnený,” takže rozhodujem ja.

2) Prijmite ocenenie v mene mamičiek a bábätiek, ktoré zachránila Dobrá rada.

Premýšľal som, čo by som ešte chcel dnes večer povedať, a inšpiráciou mi bola homília, ktorú som počul deň po Veľkej noci na dennej svätej omši v našej farnosti.

Otec použil výraz “víťazstvo bez pomsty” ak nám niekto urobil niečo hrozné a my sme to prežili. Ježiš pri svojom víťazstve nad smrťou nehľadal pomstu. Jeho zmŕtvychvstanie bolo naplnením Jeho prísľubu, že nás všetkých zachráni. Pomsta nebola súčasťou Jeho víťazstva.

Premýšľal som nad tým v súvislosti s tým, čo sme my v hnutí za život zažili a stále zažívame PRÁVE TERAZ v našej krajine od zástancov potratov – ktorí sa kvôli svojmu “víťazstvu” usilujú o pomstu prostredníctvom prenasledovania, súdnych procesov a väznenia, a to všetko v mene “reprodukčných práv.” Všetko preto, že sa odvažujeme chrániť práva nevinných, matiek a detí. Reagujeme na naše víťazstvá a na zaobchádzanie s nami zo strany proaborcionistov snahou o pomstu?  Nie, naše víťazstvá sú naozaj víťazstvami bez pomsty. Nazývam ich víťazstvami lásky. Týmito víťazstvami sú každá matka, dieťa a dieťa, ktoré žijú a prekvitajú vďaka misii Dobrej rady&nbsp. Pokračujme v zdieľaní a prežívaní poslania “Milovať ich oboch.” Víťazstvá lásky bez pomsty.

Napokon, všetci viete, čo čaká Johna, Joan, Willa, Lauren, Jean, Heather, Paulette, Herba a Jonathana v máji a našich kolegov za život v Tennessee v júli. Garlandská deviatka bude odsúdená vo Washingtone 14., 15. a 17. mája.  Prosím, modlite sa za nich aj naďalej za silu, milosrdenstvo a spravodlivosť. Modlite sa aj za sudkyňu Colleen Kollar-Kotellyovú. Áno, za ňu. Aby jej srdce, myseľ a duša prejavili milosrdenstvo a hlavne, aby sa jej srdce otvorilo pre dar života a ľudskosť nenarodených.

Čítajte: Pri budúcotýždňovom’odsúdení ‘DC Nine’ uväznených zástancov života

Ak môžete, príďte do Washingtonu na odsúdenie, aby ste vyjadrili podporu a svedectvo o posvätnosti života.

A naďalej sa modlite za #justiceforthefive – Christophera, Holly, Harriet, Angela a Phoenixa, na ktorých krátkom živote záležalo!!!

Podpíšte modlitebný sľub za deväť pro-life záchrancov, ktorým hrozí desať rokov väzenia.

LifeSiteNews’ rozsiahle spravodajstvo o súdnych procesoch v D.C. Face Act nájdete tu.

RELATED 

Pro-lifers worldwide urged to write to judge who will sentence FACE Act prisoners 

Chcete poslať listy solidarity uväzneným pro-life hrdinom? Tu’je ako

Väznení pro-liferi vyzývajú Trumpa, aby udelil úplné milosti, prepustil úradníkov FBI zapojených do ‘prenasledovania’

Bidenovo ministerstvo spravodlivosti’zaobchádzanie s väznenými pro-lifermi spĺňa medzinárodné definície mučenia

Starší uväznený pro-lifer prosí kongresmana, aby zasiahol u demokratického sudcu o urgentnú lekársku starostlivosť

DOJ bráni pro-liferovi v domácom väzení v účasti na nedeľnej omši

Biden DOJ používal obťažovanie, manipuláciu, zastrašovanie pri výsluchoch pred súdnym konaním FACE Act: pro-lifer