Untitled-11-810x500.png

Svetová rada pre zdravie zaslala WHO výzvu na zastavenie činnosti v súvislosti so "zločinnými" rozhodnutiami COVID

0
Kultúra smrti
  • Svetová zdravotnícka organizácia porušila ľudské práva a organizovala masovú vraždu.
  • Švajčiarsky advokát doručil oznámenia o poškodení a príkazy na zastavenie činnosti.
  • WHO generálny riaditeľ a ďalší sú zodpovední za škody spôsobené COVID-19 opatreniami.
  • WHO porušila ústavné povinnosti, neodporúčala účinnú liečbu a nasadila nebezpečné vakcíny.

Občania USA: Adhanom Ghebreyesus, Dr. Maria van Kerkhove, Dr. Janet Diaz a Jeremy Farrar zo Svetovej zdravotníckej organizácie zorganizovali hrubé porušovanie ľudských práv na celom svete a pomohli zorganizovať najväčšiu premyslenú masovú vraždu a útok v histórii. Všetkým im boli teraz osobne doručené oznámenia o poškodení a príkazy na zastavenie činnosti od Svetovej rady pre zdravie. Doručovanie ukončil švajčiarsky advokát Philipp Kruse.

Na týchto zločincov sa nehráme len na obranu. Som veľmi rád, že som sa podieľal na spísaní týchto oznámení a príkazov. Prosím, preštudujte si tento materiál a pripojte sa k podobným krokom proti jednotlivým vinníkom vo federálnych, provinčných a mestských vládach, zdravotníckych regulačných orgánoch a lekárskych a ošetrovateľských fakultách. - Dr. M. Trozzi

Na nasledujúcej strane nájdete text oznámenia o zodpovednosti, ktorý bol tento týždeň doručený Tedrosovi Adhanomovi Ghebreyesusovi, Dr. Marii van Kerkhove, Dr. Janet Diaz a Jeremymu Farrarovi. Bolo vypracované s pomocou špecializovaných medzinárodných právnikov a vedcov z oblasti zdravotníctva. Neváhajte ho skopírovať, vložiť a prispôsobiť na účely upozornenia iných na ich zodpovednosť v súvislosti s podvodom COVID-19.

Čítajte: Nová spoločnosť zaoberajúca sa testovaním genómu pomáha zákazníkom vyradiť deti s nedokonalou genetikou

Tedros Adhanom Ghebreyesus: muž

dba: Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO)

Kancelária generálneho riaditeľa

Avenue Appia 20

1202 Ženeva – Švajčiarsko

6. deň v mesiaci máj roku 2024

Vážený Tedros Adhanom Ghebreyesus (ďalej len ‘Vy’),

Re: V mene žijúcich mužov, žien a všetkých ich synov a dcér žijúcich práve teraz a tých, ktorí sa ešte len narodia na Zemi, Vás týmto umiestňujeme: muž: Tedros Adhanom Ghebreyesus, podnikajúci ako generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie (ďalej len "SZO"), na vedomie, že:

ČÍTAJTE: Lekár podporovaný Elonom Muskom, ktorý kritizuje reakciu COVID, sľubuje odvolanie po tom, čo sa súd postavil na stranu lekárskej rady

Upozornenie na osobnú zodpovednosť

Takisto vás upozorňujeme, že ak neprestanete alebo neupustíte od pokračujúcej alebo opakovanej účasti alebo účasti na vyššie uvedených škodách, budete zodpovedný ako osobne, tak aj ako právnická osoba. Ako osoba budete vyšetrovaný za trestné spolčenie. Ako vedúci pracovník spoločnosti budete vyšetrovaný za hrubú nedbanlivosť, závažné porušenie povinností pri výkone verejnej funkcie, podvod v spoločnosti a potenciálne aj za napomáhanie pri zabití spoločnosti.

V nadväznosti na vyššie uvedené oznámenia a s cieľom objasniť náš postoj si dovoľujeme využiť túto príležitosť a úctivo vám pripomenúť vaše vlastné postavenie a právnu zodpovednosť.

Ústavná povinnosť WHO

Cieľom Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je podľa článku 1 Ústavy WHO dosiahnutie najvyššej možnej úrovne zdravia všetkých ľudí. Preto ste vo svojej funkcii generálneho riaditeľa WHO povinný konzultovať s rôznymi odborníkmi vrátane tých, ktorí nesúhlasia s vašimi odporúčaniami v oblasti zdravia, aby ste zabezpečili etické a objektívne presadzovanie najlepších postupov na podporu najlepších záujmov verejnosti.

Už v roku 2021 medzinárodní odborníci varovali pred novými stratégiami COVID, ktoré odporúčal tím WHO COVID, najmä, ale nielen, pred experimentálnymi modRNA medicínskymi technológiami vyvinutými “warpovou rýchlosťou”, ktoré majú údajne fungovať ako vakcíny.

Ústava WHO v článku 67 uvádza, že členovia WHO môžu požívať “také výsady a imunity, ktoré môžu byť potrebné na splnenie jej cieľa a na výkon jej funkcií.” Takéto výsady a imunity, hoci sú zjavne nespravodlivé, nespravodlivé a nebezpečné, sa uplatňujú len pri plnení cieľa podľa článku 1.

Vaším jednostranným odporúčaním škodlivých stratégií COVID sa Ľudia, zastúpení Svetovou radou pre zdravie, nedomnievajú, že ste konali v súlade so svojimi ústavnými povinnosťami podľa článku 1.  Ak sa zistí, že vaše konanie je v rozpore s článkom 1, nebude sa na vás vzťahovať článok 67 Ústavy WHO, ktorý stanovuje uvedenú ochranu a imunitu. Inými slovami, môžete byť osobne zodpovedný za milióny úmrtí a nesmierne utrpenie spôsobené z dôvodu vašej úlohy pri nezákonnom schvaľovaní týchto škodlivých odporúčaní.  Navyše, vzhľadom na zjavné konflikty záujmov, ktoré sú zrejmé v činnosti WHO’úzko prepojenej s obchodnými záujmami, imunita nie je zaručená, ak konáte na príkaz týchto záujmov.

Dôsledky vašej politiky, odporúčaní, rád a opomenutí WHO COVID

1. Nesmierne utrpenie a smrť

V posledných štyroch rokoch miliardy ľudí, ktorí dôverovali radám vlád krajín založených na odporúčaniach WHO a riadili sa nimi, zažili v dôsledku toho pretrvávajúce fyzické a duševné utrpenie, choroby, postihnutie, stratu príjmu, chudobu, zneužívanie detí, iné násilie a dokonca smrť.

2. Porušovanie ľudských práv

Vlády krajín na celom svete zaviedli závažné núdzové opatrenia priamo na základe odporúčaní WHO, ktoré následne viedli k rozsiahlemu porušovaniu základných ľudských práv. Chlapci, dievčatá a bábätká boli maskovaní a dostávali injekcie. Žijúcim mužom a ženám, ktorí vyjadrovali alebo chceli vyjadriť svoje právo na slobodu prejavu, cestovania, telesnú autonómiu a právo na voľbu, sa vyhrážali, zastrašovali ich, nútili, zanedbávali, zneužívali a v niektorých prípadoch ich napadli, uväznili alebo zabili. WHO neurobila nič, aby riešila spôsobenú škodu.

3. Neodporúčanie lacnej, bezpečnej a účinnej liečby a prostriedkov proti COVID-19

COVID-19 možno účinne liečiť bezpečnými a zavedenými viacúčelovými generickými liekmi vrátane ivermektínu a hydroxychlorochínu v kombinácii so zinkom, vitamínom D, vitamínom C a ďalšími prostriedkami na posilnenie imunity, podporu zdravia a proti zrážaniu krvi. Nezverejnenie týchto informácií a nezvýšenie informovanosti o nich, ako aj neodporúčanie širokého používania ivermektínu v kombinácii so zinkom na včasné použitie znamenalo, že milióny ľudí trpeli a mnohí zomreli v dôsledku toho, že im nebola ponúknutá účinná včasná a neskorá liečba.

Čítajte: Bill Gates predpovedá mrna ‘továrne na vakcíny’ po celom svete a 2 vakcíny pre každú chorobu

Podľa odporúčaní ivermektínu len v kontexte klinických štúdií a vynechania rozumných a praktických rád, ako dosiahnuť najvyššiu úroveň zdravia počas strachu z COVID-19, bol ivermektín a iné účinné liečebné prostriedky v mnohých krajinách zadržané v prospech drahých GMO liekov, núdzovo povolených patentovaných farmaceutických liekov bez záznamov o bezpečnosti. Teda, vo Vašej osobe Vás môžu ľudia na celom svete&nbspzodpovedať za následky závažných opomenutí súvisiacich s bezpečnou a účinnou liečbou COVID-19, pričom sa uprednostnili nezverejnené GMO.

4. Nebezpečné génové terapie GMO nasadené pod rúškom vakcín

Môžete byť osobne zodpovedný aj za smrť, straty a utrpenie v súvislosti s “vakcínami proti SARS-CoV-2”, keďže ste ľudí neinformovali o nasledujúcich skutočnostiach:

5. Porušenie informovaného súhlasu

Na základe vašej autority ako menovaného generálneho riaditeľa WHO väčšina ľudí na celom svete dôverovala vašim slovám, keď ste vyhlásili, že GMO a génová terapia COVID-19 sú “bezpečné a účinné.” Toto tvrdenie sa nedá doložiť a ďalej ho vyvracajú zmluvy o vakcíne COVID-19. Tým bolo porušené právo na slobodný a informovaný súhlas každého človeka, ktorému bola aplikovaná experimentálna génová terapia COVID-19 nazývaná “vakcíny.

Okrem toho sa zdá, že ste ľudí v žiadnom momente neinformovali o rizikách spojených s týmito experimentálnymi injekciami GMO, ani ste sa s verejnosťou nepodelili o pribúdajúce správy o poškodeniach spôsobených vakcínami. Databáza Vigibase, na ktorej WHO spolupracuje v oblasti farmakovigilancie s univerzitou v Uppsale, má k dispozícii záznamy o viac ako piatich miliónoch ľudí, u ktorých existuje podozrenie na poškodenie zdravia v dôsledku genetických “vakcín COVID-19”, napriek tomu ste nepožadovali a nezabezpečili transparentnú, nezávislú a včasnú analýzu týchto údajov.

Toto je v priamom rozpore s Norimberským kódexom, ktorý bol schválený v roku 1948 s cieľom zabrániť nedobrovoľným lekárskym pokusom na ľuďoch po hrubom porušovaní ľudských práv počas druhej svetovej vojny. Vaše zlyhanie pri poskytovaní poradenstva, odporúčaní, propagácii a zabezpečení slobodného a informovaného súhlasu s týmito génovými terapiami COVID-19 GMO môže byť trestne stíhané za porušenie povinnosti starostlivosti, ako aj za ublíženie na zdraví.

PREČÍTAJTE SI: Najvyššie postavený japonský lekár pre rakovinu: COVID injekcie sú ‘v podstate vraždou’

Výzva Svetovej rady pre zdravie

Máme za to, že zdravie ľudí na svete’je oveľa horšie pre kroky, ktoré ste podnikli počas plnenia svojich pracovných povinností vo Svetovej zdravotníckej organizácii. Za týchto okolností sme morálne povinní vyzvať vás, aby ste obhájili svoje konanie alebo sa verejne ospravedlnili s plánom nápravy. Na 21. mája 2024 je naplánované valné zhromaždenie Svetovej rady pre zdravie krajín, na ktorom si vypočujeme vašu odpoveď a dohodneme sa na ďalších potrebných opatreniach.

V medziobdobí a v budúcnosti požadujeme, aby ste s okamžitou platnosťou prestali šíriť dezinformácie o produktoch génovej terapie COVID-19 GMO.

Muži a ženy uvedení nižšie:

Riadiaci výbor Svetovej rady pre zdravie

Shabnam Palesa Mohamed (WCH Afrika), Fahrie Hassan (WCH Afrika), Emma Sron (WCH N. Amerika), Dr. Marivic Villa (WCH N. Amerika), Dr. Mark Trozzi (WCH N. Amerika), Izumi Kamijo (WCH Ázia), Rev. Dr. Wai Ching Lee (WCH Asia), Dr. Gilbertha St Rose (WCH Caribbean), Christof Plothe DO (WCH Europe), Dr. Mazen Nasreddine (WCH Levant), Lucinda van Buuren (WCH Oceania), Dr. Anne O’Reilly (WCH Oceania), Prof. Héctor Carvallo (WCH Latin America), Marco Albertazzi (WCH Latin America), Dr. Tess Lawrie (hlavná koordinátorka WCH)

Oznámenie príkazcom je oznámením zástupcom a naopak

Švajčiarsky advokát Philipp Kruse doručil oznámenie osobne do sídla WHO v pondelok 6. 2024 okolo poludnia.

WHO a jej zamestnanci už nemôžu tvrdiť, že nevedia o problémoch a obavách verejnosti. Tu je podpísané prevzatie dokumentov:

Riadiaci výbor Svetovej rady pre zdravie je nesmierne vďačný právnikom Philippovi Kruseovi, Julianovi Gillespiemu, Davidovi Adelmanovi a mnohým, mnohým ďalším, ktorí informovali, pomáhali a podporovali túto medzinárodnú spoluprácu na ceste k pravde, spravodlivosti a zodpovednosti.

Ďakujeme vám za vašu podporu!

Ak v tejto práci nachádzate hodnotu, zvážte, či sa nestanete plateným predplatiteľom časopisu dr. Tess Lawrie’Substack alebo World Council for Health Substack, ak ste tak ešte neurobili. Celý výťažok ide na humanitárnu činnosť Svetovej rady pre zdravie.

Pretlačené so súhlasom Dr. Marka Trozziho a Tess Lawrie.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti