Screenshot-2024-05-18-at-16.20.29-e1716045889265-810x500.png

Tucker Carlson a hviezda NFL Aaron Rodgers diskutujú o Billovi Gatesovi, COVID-19 a americkom hlbokom štáte

19
Neutral
  • Aaron Rodgers kritizoval injekciu COVID a propagandu, teraz hovorí o láske a pravde.
  • Rodgers spomenul masovú psychózu, globálne elity a sexuálnu zložku tajných spoločností.
  • Podporuje alternatívne liečby a kritizuje vakcíny, Gatesa a Deep State.
  • Vyzýva k pôstu, obmedzeniu cukru, kritizuje nárast vakcín a spochybňuje náboženstvo.

NFL quarterback Aaron Rodgers sa v posledných rokoch nehanbil za svoj nesúhlas s injekciou COVID. Počas mnohých verejných vystúpení v televízii dôrazne odsúdil mandáty, výluky a vládnych a mediálnych predstaviteľov, ktorí tento úder presadzovali. Teraz udáva’trochu iný tón. 

“Ako týchto ľudí vyzveme, aby v láske a prijatí… vykročili do pravdy?"” opýtal sa Rodgers Tuckera Carlsona v súvislosti s Američanmi, ktorí uverili“celoplošnej propagande” a dostali injekciu." 


“Prešli si celou tou masovou formačnou psychózou, ktorou sme si prešli my všetci… a teraz si hovoria, ‘Oh s***. Možno to nebolo’to najlepšie. Možno nám klamali. Možno to nebolo’bezpečné.’” 

Rodgers sa s Carlsonom rozprával začiatkom tohto mesiaca v aktuálnom, dvojhodinovom rozhovore v jeho The Tucker Carlson Show. Ako už predtým informovalLifeSiteNews, dotkli sa celého radu tém súvisiacich s tým, ako globálne elity ovládajú svet, vrátane vydierania a pedofílie. 

Existuje “veľa naozaj zaujímavých tajných spoločností, nielen Skull and Bones na Yale, ktorá vyprodukovala všetkých tých prezidentov a slobodomurárstvo na najvyššej úrovni,” povedal Rodgers. “Myslím, že v mnohých z nich je aj sexuálna zložka.” 

Rodgers vyhral v roku 2010 Super Bowl XLV s tímom Green Bay Packers. Ako istý člen Siene slávy bol v tom čase jedným z najvýraznejších profesionálnych športovcov, ktorí sa proti záberu ohradili. Počas vystúpenia v januárovej relácii ESPN’s Pat McAfee Showodvážne argumentoval, žeDr. Anthony Fauci mal finančnú motiváciu očierňovať alternatívne spôsoby liečby, ako sú ivermektín, hydroxychlorochín, zinok, vitamín D a vitamín C. Podobne argumentoval aj u Carlsona.  

“Ak by sme to’nazvali ‘génová terapia,’… možno by sme si mysleli, že ide o 5 až 10 percent ľudí, ktorí by to mohli užívať. Nazveme to ‘vakcína’, potom to prináša celý potenciál [byť] zrušený ako anti-vaxer, pretože to’urobili mne a aj vám,” povedal. 

ČÍTAŤ: Bill Gates predpovedá mrna ‘továrne na vakcíny’ na celom svete a 2 vakcíny na každú chorobu 

Štyridsaťročný Rodgers bol hlasným podporovateľom aktivistu za slobodu v medicíne, ktorý sa stal pro-potratovým prezidentským kandidátom Robertom F. Kennedyho ml. Carlsonovi povedal, že Kennedy sa ho opýtal, či by neuvažoval o tom, že by sa stal jeho protikandidátom. Nakoniec povedal, že nie, ale dúfa, že ak by bol zvolený, “Bobby” by urobil ťažké rozhodnutia, aby sa postavil proti Deep State a “abecedným” agentúram ako FBI a CIA. 

“V mnohých týchto organizáciách, ktoré sú v skutočnosti vo svojej podstate protiamerické a nerobia veci, ktoré [sú] v najlepšom záujme našich ľudí, je“najvyššia línia,” povedal Rodgers. “[Trump] mal na to štyri roky a nevypustil bažinu, a či sa len zľakol kvôli tomu, čo sa naučil, keď tam bol, myslím, že je to veľmi pravdepodobné.” 

Rodgers a Carlson diskutovali aj o propagandistovi COVID Bille Gatesovi.  

“Myslím si, že sú ľudia, ktorí chcú depopuláciu Billa Gatesa ak sa pozriete na jeho výsledky a na to, čo urobil po celom svete, povedal Rodgers, pričom mal na mysli Gatesov vakcinačný aktivizmus v Afrike. 

“Myslím si, že je’výrazne za smrť,” odpovedal Carlson.  

“Myslím si, že’nie je jediný. Myslím si, že je tu veľa ďalších ľudí. Nechápem, čo je tou motiváciou…, ale myslím si, že to sú niektoré zla, proti ktorým’stojíme,” komentoval Rodgers.  

Rodgers prezradil, že absolvoval sedemdňový pôst, aby si zlepšil zdravie, a vyzýva ostatných, aby to tiež skúsili. Vysvetlil tiež, že&nbspneje veľa cukru, pretože rakovinové bunky z&nbspneho prosperujú. Potom poukázal na to, že v posledných desaťročiach sa rozšírili ochorenia detí, čím zrejme naznačil, že podľa neho je to dôsledok masívneho nárastu vakcín, ktoré dostávajú.  

Aj keď Rodgers vyrastal v kresťanskej rodine, Carlsonovi povedal, že je možné, že náboženstvo je nástrojom na “ovládanie” ľudí. Zároveň povedal, že v UFO je “démonický” prvok a že pokiaľ ide o očkovanie COVID, myslí si, že “zlo tak trochu prešlo príliš ďaleko. A teraz sa karta obracia.” 

“Prebieha“boj”medzi viditeľným a neviditeľným svetom, medzi dobrom a zlom, medzi silami, ktoré vidíme, a silami, ktoré nevidíme,” uviedol. 

V jednom momente ich rozhovoru sa Carlson Rodgersa opýtal: “Poznáte niekoho, kto nedostal vax, kto je’naštvaný, že nedostal vax? Ľutuje niekto toto rozhodnutie?" ”  

“Nie,” odpovedal Rodgers. 

“Správne. Ani jeden človek, nikdy,” povedal Carlson.