Screenshot-2024-06-06-at-7.28.21-PM-810x500.png

Pomôžte postaviť tento billboard "Kristus je kráľ" v Kansas City

28
Kultúra života
  • Podpora billboardovej kampane a ohlasovanie Kristovho kráľovstva
  • Výzva k zapojeniu sa do evanjelizácie a podpore poslania LifeSiteNews
  • Billboard v Kansas City s obrazom Najsvätejšieho Srdca Ježišovho
  • Kresťanské vyhlásenie, že Kristus je kráľ, a odpor voči nemu v Spojených štátoch

Prosím, podporte billboardovú kampaň a celkové poslanie LifeSiteNews’ Kansas City:

Dnes, na sviatok Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, LifeSiteNews oficiálne spustili kampaň LifeFunder, ktorej cieľom je postaviť v Kansas City billboard a prispieť tak k ohlasovaniu Kristovho kráľovstva.

Tim Jackson, riaditeľ oddelenia petícií a propagácie života LifeSiteNews’, vyzýva čitateľov, aby sa zapojili do tejto vzrušujúcej formy evanjelizácie.

“Budeme vám veľmi vďační, ak sa zapojíte do tejto špeciálnej kampane, ktorá sa, ako dúfame, rozšíri do všetkých štátov, bude ohlasovať Kristovo Kráľovstvo a podporovať celkové poslanie LifeSiteNews,” napísal.

“V čase, keď sú kresťania ako Harrison Butker zosmiešňovaní za to, že hlásajú pravú vieru, chceme zabezpečiť, aby sa na Krista nezabudlo a aby bol ignorovaný a aby sa jeho Kráľovstvo hlásalo celému ľudstvu,” dodal.

Celý billboard v Kansas City bude mať výšku 14 stôp x šírku 48 stôp. Náš prvý “Kristus je kráľ” billboard pri ceste je už vystavený v New Jersey do polovice júna a bol zobrazený státisíckrát.

Prvý billboard ‘Kristus je kráľ’spoločnosti LifeSite vystavený v New Jersey

Billboard’je pre mnohých divákov možno neznámy, ale pre Johna-Henryho Westena, spoluzakladateľa a šéfredaktora LifeSiteNews, je výnimočný.

“Tento konkrétny obraz Najsvätejšieho Srdca Ježišovho pochádza od môjho otca, ktorý bol od detstva denným komunikantom,” povedal Westen tomuto reportérovi.

“Mal ho, odkedy si pamätám, a mňa ako dieťa vždy fascinoval, najmä preto, že kamkoľvek som vošiel do izby, Pán‘ma sledoval očami.”

“Pred týmto vyobrazením Najsvätejšieho Srdca sa pomodlili nespočetné množstvo ružencov a som si istá, že môj otec naň hľadel, keď naposledy vydýchol,” pokračoval Westen. “Roky som sa snažil nájsť ten istý obraz [inde], ale nikdy sa mi ho nepodarilo nájsť.”

Kresťanské vyhlásenie, že “Kristus je kráľ”, je vo väčšine krajín s väčšinovým kresťanským obyvateľstvom neprijateľné. V skutočnosti bol Kristus v roku 2016 poľskou vládou oficiálne vyhlásený za kráľa Poľska. Verejné vyznávanie tejto viery sa však nedávno stretlo s odporom v Spojených štátoch. Takmer neuveriteľne sa v marci 2024 stalo predmetom búrky na sociálnych sieťach, v ktorej influenceri, z ktorých niektorí sa sami hlásili ku kresťanstvu, tvrdili, že toto slovné spojenie je alebo by sa mohlo používať na vyjadrenie myšlienok, ktoré sú antisemitské. To, že kresťania veria, že Kristus je kráľ, je však dva tisíce rokov stará skutočnosť, ktorú aj dnes pozná každý necirkevný návštevník koncertu, ktorý si niekedy zaspieval Händelov “Hallelujah Chorus.”

Prosím, podporte billboardovú kampaň LifeSiteNews’ Kansas City a celkové poslanie: LifeFunder