shutterstock_2106175271-e1709745355280-810x500.jpg

Voľby v EÚ sa zmenili na "ostrú pravicu", keďže imigračné problémy spôsobujú v Európe chaos

17
Neutral
  • Kongres má zastaviť Bidenovu administratívu od financovania vojen v Ukrajine a Izraeli.
  • Voľby do EÚ priniesli pravicový obrat vo veľkých krajinách EÚ.
  • Pravicové strany zaznamenali úspech vo voľbách vo Francúzsku, Nemecku, Rakúsku a Holandsku.
  • Skutočná moc v EÚ je v rukách liberálneho establišmentu, nie v Parlamente.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu pred financovaním vojen na Ukrajine a v Izraeli

Ako predpovedala Európska rada pre zahraničné vzťahy v januári, voľby do EÚ priniesli “prudký obrat doprava” vo veľkých krajinách Európskej únie.

Francúzsko zaznamenalo najväčší zisk pre politiku priateľskú k obyvateľstvu, pričom pravicová strana Národné zjednotenie (RN) získala až 33 percent hlasov: viac ako dvojnásobok oproti strane prezidenta Emmanuela Macrona’. Na nasledujúcej mape sú modrou farbou vyznačené miesta, kde zvíťazili nacionalisti:

Táto mapa z roku 2022 nižšie ukazuje prudkosť pravotočivej zákruty vo Francúzsku len za dva roky:

Macron vyhlásil vo Francúzsku parlamentné voľby, ktoré sa budú konať do 30 dní.

K 30 mandátom, ktoré získala RN, vedená v EÚ Jordanom Bardellom, získala strana Reconquest Mariona Marechala ďalších päť mandátov, takže nacionalisti vo Francúzsku majú 35 mandátov oproti 13 mandátom vládnej koalície. Marechalová je neterou líderky RN’Národného zhromaždenia Marine Le Penovej.

Úplný súhrn výsledkov v čase písania článku je k dispozícii na Politico.

V Nemecku sa najpevnejšia európska antiglobalistická strana Alternatíva pre Nemecko (AfD) umiestnila na druhom mieste za “konzervatívnou” Kresťanskodemokratickou úniou Nemecka, pričom jej 15 mandátov a 16 percent hlasov ju predstihlo pred všetkými stranami “semaforovej” koalície červených, zelených a žltých liberálov. Vládnuce strany už dlho hrozia, že AfD kriminalizujú, keďže v prieskumoch stále stúpa.

V Rakúsku sa na prvom mieste umiestnila nacionalistická Slobodná strana Rakúska s viac ako 25 percentami a šiestimi mandátmi, čím porazila “konzervatívnu”Rakúsku ľudovú stranu”na druhom mieste.

V Holandsku získala najviac mandátov PVV Gerta Wildera”so ziskom šiestich mandátov – antiglobalistické Farmárske občianske hnutie (BBB) získalo ďalšie dva.

Tvrdá pravica a nacionalistické strany sa umiestnili na spoločnom prvom mieste v Belgicku, pričom Vlaams Belang sa vrátil z zničenia liberálnym právom svojho mimoriadne úspešného predchodcu Vlaams Blok a získal tri kreslá.

Maďarská’pevne prorodinná a pronárodná vládnuca strana Fidesz získala takmer 45 percent, jej 10 mandátov odsunulo druhú v poradí “konzervatívnu” Stranu úcty a slobody na sedem.

Na vrchole EÚ sa nič nezmenilo

Povzbudivé výsledky pre stranu Realita však miernia dve skutočnosti: “konzervatívna” frakcia Ursuly von der Leyen zostáva najväčšia a skutočnú moc si aj naďalej rozdelí vládnuci liberálny establišment.

Von der Leyenová sa usiluje o druhé funkčné obdobie a pravdepodobne bude spolupracovať s červenými, zelenými a liberálnymi globalistami, aby ho získala.

V prvých náznakoch reakcie globalistickej elity na ľudovú politiku nedávno oznámila obrovské úsilie o cenzúru a propagandu v celej EÚ. Je známa ako Európsky štít demokracie a jej cieľom je chrániť vládnucu elitu, ktorú vedie, pred demokraciou.

Skutočná moc v EÚ, tak ako vo všetkých “demokraciách,” nie je v Parlamente –, ale má ju stála vláda na vrchole.

Skutočná moc nie je v Parlamente

Parlament EÚ, ktorého nové zloženie teraz zahŕňa 157 kresiel pre rozdelenú pravicovo-nacionalistickú frakciu, neurčuje politiku EÚ.

Pozície, ktoré rozhodujú o politike EÚ, sú pozície v Európskej komisii a Európskej rade. Tie budú rovnako ako doteraz pridelené členom liberálneho konsenzu: skupina EPP – vedená súčasnou šéfkou Európskej komisie Von der Leyenovou – zostáva najväčšou skupinou so 186 kreslami a je “konzervatívna” len podľa názvu. S celkovým počtom 720 kresiel je na získanie väčšiny potrebných 361 kresiel.

Očakáva sa, že EPP bude na dosiahnutie tohto cieľa naďalej spolupracovať s červenými, zelenými a liberálmi.

Liberálna ľavica má 135 kresiel – o jedenásť menej ako nacionalisti – ale ako jedna skupina dosahuje vďaka tomu druhé miesto.

Pripočítaním 79 kresiel liberálov získava globalistická unistrana väčšinu v Európskom parlamente.

Prečo sú nacionalisti rozdelení?

Na čele nacionalistického bloku – Identita a demokracia (ID) – stojí najväčšia strana, francúzska RN. Tá v máji pozastavila členstvo AfD, keďže francúzska skupina sa snažila dištancovať od pokračujúcich pokusov o diskreditáciu AfD v nemeckej tlači.

V dôsledku toho sa 15 mandátov AfD’pripojilo k 10 mandátom maďarského vládnuceho Fideszu’v skupine nezaradených. Týchto 25 nezaradených kresiel pre politiku zdravého rozumu podporuje nacionalistická skupina ID s 58 kreslami a národno-konzervatívna skupina ECR so 73 kreslami. Po započítaní jediného kresla gréckej strany Niki vznikne nominálny celkový počet 157 pravicových nacionalistov.

Všeobecné voľby

Po rozhodujúcej porážke vládnucich strán v týchto dvoch najväčších európskych krajinách sa vo Francúzsku a Nemecku objavili výzvy na všeobecné voľby.

Francúzske Národné zhromaždenie bolo Macronom rozpustené, pričom parlamentné voľby budú nasledovať do 30 dní. Keďže prezidentské voľby nie sú naplánované až do roku 2027, je pravdepodobné, že Macron zostane hlavou štátu nad parlamentom, ktorý sa rozhodne postaví proti jeho osobnej platforme, ktorá priniesla vojnu, masovú migráciu a rastúce ľavicové pouličné násilie.

V prvých náznakoch rastúceho politického násilia pochodovali ľavicoví výtržníci cez Paríž, rozbíjali okná a pálili autá v Bordeaux, Toulouse a ďalších francúzskych mestách po výsledkoch volieb do EÚ vo Francúzsku.

V Nemecku líder pravicovo-liberálnej Kresťanskodemokratickej únie vyzval na voľby po tom, čo sa jeho “konzervatívna” strana dostala na čelo prieskumov, pričom AfD je na druhom mieste. Súčasný kancelár Olaf Scholz predčasné voľby vylúčil a namiesto toho sľuboval, že potlačí AfD a bude propagandisticky viesť svoj ľud k tomu, aby sa stal “modernejším” a “progresívnejším.”

Tento recept bol napísaný pre vládnuce strany elity v januárovej Rade pre zahraničné vzťahy” warning, v ktorom sa uvádza, že moc globalistov musí byť zabezpečená kontrolou informácií:

Progresívni tvorcovia politiky musia začať uvažovať o trendoch, ktoré sú hnacím motorom týchto volieb, a začať pripravovať naratívy, ktoré ich môžu prelomiť.

Pri tejto podrobnej správe z Írska je kontrola naratívov znásobená ďalšou “konšpiračnou teóriou” v akcii: nahradenie elektorátu masovou migráciou poháňanou vojnou.

Irské voľby ‘zmanipulované’? Globalistické nahradenie v akcii

V Írsku došlo k najrozsiahlejšej ľudovej vzbure proti tomu, čo írski domorodci nazývajú “plantážou” obrovského množstva mužských migrantov do ich národa.

Tento ľudový vzostup sa však neodrazil v miestnych voľbách a voľbách do EÚ, ktorých výsledky ešte neboli úplne vyhlásené. V Írsku sa hovorí o migrantoch privážaných autobusmi do volebných miestností a o mediálnom výpadku iných ako hlavných kandidátov na írske Írsko.

Dublinská lekárka Jane Hollandová, mala túto poznámku: “Predstavte si, že by vláda fungovala tak zle, že by musela doviezť celý národ nových voličov, pretože by stratila hlasy občanov’.”

Hollandová rozumne navrhla, že “Hlasovanie by malo byť vyhradené len pre občanov.” Je predstaviteľkou krajne pravicovej konšpiračnej teórie známej ako “Veľká výmena”?

Od roku 2004 majú obyvatelia iných krajín ako Írska povolenie hlasovať vo voľbách v Írsku. Mimovládna organizácia, ktorá vedie kampaň za zvýšenie práv migrantov na írske domovy a dávky, “autobusmi” vozí voličov z radov migrantov do volebných miestností a zabezpečuje, aby “hlasovali správne.”

Tak noviny, ktoré o tejto skutočnosti informovali vyššie, ako aj mimovládna organizácia, ktorá autobusmi vozí migrantov voliť migrantov vo voľbách – sú financované Európskou úniou, aby tak mohli urobiť.

Snaha tejto mimovládnej organizácie zabezpečila, že “90 percent žiadateľov o azyl prišlo voliť.”

Oslavovali mnohé víťazstvá, vrátane prvej nigérijskej ženy v úrade v Galway.

Bývalá írska republikánska strana Sinn Fein, teraz globalistická, bola chytá “farmárčenie hlasov od Ukrajincov” v Írsku s prísľubom bydlisko a urýchlené získanie občianstva na oplátku.

Mediálna ‘výluka’ neestablišmentových kandidátov

Irčania jednoducho nepočujú o žiadnej alternatíve, podľa kritikov vďaka mediálnej cenzúre opomenutím.

“Po týchto voľbách je to veľmi jasné. Národné médiá pracovali hlboko neetickým spôsobom, aby ochránili širokú verejnosť najmä pred konzervatívnymi názormi.”

Tak povedal nezávislý novinár Eoin Lenihan a vysvetlil: “Došlo k všeobecnej výluke neľavicových a neestablišmentových strán a nezávislých.”

Vyjadrenie Lenihana’na X (predtým Twitter) odkazovalo na iného írskeho používateľa’vyhlásenie, že “írski novinári pracujúci pre národné médiá sú toxickí a predstavujú hrozbu pre demokraciu v Írsku. Došlo k všeobecnej blokáde neľavicových a neestablišmentových strán a nezávislých."”

Napriek snahám režimu o potlačenie pôvodnej írskej politiky boli štyria nacionalisti zvolení na posty členov rady v Dubline. Pro-life Patrick Quinlan zvíťazil za Národnú stranu a katolík Gavin Pepper je jedným z obyčajných Írov z&nbsppracujúcej triedy ktorý dokázal prelomiť výluku a získal kreslo v&nbspdublinskej miestnej rade.

“Postavili sme sa proti médiám”povedal vo svojom víťaznom prejave, “ktoré nás nenechajú”spravodlivo vyjadriť svoj názor.”

Pokus o vraždu katolíckeho nacionalistu

Ďalší prielom prinieslo víťazstvo pro-life katolíka Malachyho Steensona, tiež v Dubline. Steenson, označovaný ako “vodca odporu proti plantážam”, nedávno vystúpil pred 15-tisícovým davom na masovej demonštrácii proti “plantážam” migrantov do Írska zo strany jeho globalistickej vlády.

Irský nacionalista bol pred mesiacom vo svojej kancelárii napadnutý “antifašistickým zločincom”, ktorý ho prišiel zabiť. Po tom, čo oznámil svoj zámer zavraždiť Steensona írskej polícii, bol sledovaný do Steensonovej’kancelárie, kde bol zatknutý, keď sa pokúšal svoju hrozbu uskutočniť.


Steenson je ostrým kritikom akcií Izraela’v Gaze a pri svojom zvolení odsúdil írsku štátnu televíziu RTE ako “vládnu propagandistickú organizáciu.”

Steenson’mal jednoduché posolstvo, keď vyhlásil, že jeho víťazstvom sa “začala revolúcia.”


Pohľad z Ruska

Ak sú mainstreamové médiá súčasťou upevňovania moci globalistických elít, pohľad z tzv. nepriateľského národa je azda najúprimnejším hodnotením európskej situácie.

Na otázku o výsledkoch volieb – a prečo sa politika EÚ napriek nim nezmení – Chargé d’Affaires ruskej misie pri EÚ Kirill Logvinov to 10. júna povedal v interview pre ruskú spravodajskú agentúru RIA:

Hlavným dôvodom je, že protestné nálady boli dlho ignorované. Pokus o porušenie práv a slobôd počas pandémie, neúspešná migračná politika, rastúca inflácia, zhoršujúca sa sociálno-ekonomická situácia, snaha o zrovnoprávnenie proeurópskych a proukrajinských záujmov – sťažnosti verejnosti sa hromadili a skôr či neskôr museli nájsť ‘východisko.’

A našli ju v európskych voľbách.

Je zarážajúce, ako Rusi vnímajú Európu: riadenú demokraciu, ktorá radikalizuje vlastné obyvateľstvo proti sebe. Pokračujúc, Logvinov uviedol:

V mnohých krajinách voliči prakticky odhlasovali nedôveru vládnucim stranám. V rozpore s pravidlami politického života však ‘chybné’ národné vlády nie sú povinné okamžite sa poučiť, čo by mohlo viesť k ďalšej radikalizácii spoločnosti.

Ruský diplomat dospel k záveru, že systém EÚ jednoducho neutralizuje vôľu svojich občanov:

Napriek jednoduchej požiadavke voličov’ venovať pozornosť ich životným záujmom, centristická väčšina urobí všetko pre to, aby ‘oslabila’ názory a prístupy, ktoré idú proti hlavnému politickému prúdu.

To je o to ľahšie, keď sú poslanci Európskeho parlamentu v podstate nezodpovední vlastným voličom.

S uzamknutými médiami a plantážou importovaného volebného bloku je Írsko jedným z národov, ktorý bude sledovať, ako dlho môže politika útlaku elít pokračovať v rámci Európskej únie.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli