Untitled-14-810x500.png

Zasahovanie USA do volieb v Maďarsku? Strana Viktora Orbána dosiahla oveľa horšie výsledky, ako sa očakávalo

13
Neutral
  • Kongres má zastaviť financovanie vojen v Ukrajine a Izraeli Bidenovou administratívou.
  • Viktor Orbán je nepriateľom globalistov a zahraničných mocností, ako USA/NATO.
  • Agentka USAID a CIA organizovala opozíciu v Maďarsku, čo sa verejne dialo.
  • Maďarský politik Peter Magyar porazil Orbána vo voľbách do Európskeho parlamentu.

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Všetci politickí pozorovatelia pochopia, že politickým nepriateľom číslo 1 v EÚ pre globalistov zo Svetového ekonomického fóra a ministerstvo zahraničných vecí USA/NATO je maďarský prezident Viktor Orbán. Západní globalisti, ľavičiari, komunisti a zástancovia riadenia vlády nadnárodnými korporáciami (t. j. fašisti) považujú Orbaán za svojho úhlavného nepriateľa.

Na dôvažok, agentka USAID a CIA Samantha Power strávila nejaký čas organizovaním politickej opozície v Maďarsku. Z nejakého dôvodu však nacionalistická aliancia v alternatívnych médiách nemá dobrú pamäť, aby sledovala stopy a spájala si ich; my však áno.

Čítajte: Voľby do EÚ sa otočili ‘ostrou pravicou’ ako imigračné problémy spôsobujú v Európe chaos

O realite, že naše ministerstvo zahraničných vecí organizuje politickú opozíciu v Maďarsku, niet sporu. Dialo sa to otvorene.

Posuňte sa o rok alebo viac dopredu, odkedy Power, alias pani Cass Sunsteinová, bol na mieste v Maďarsku robila svoju činnosť v oblasti farebnej revolúcie, a to, čo vidíte horieť na titulkách všetkých ľavicových médií začiatkom tohto mesiaca, je “Orbánova neporaziteľnosť sa rozbila, keď maďarský vzostupný štart vzlietol.” Hmmm, Podozrivý kocúr zostavuje poznámky.

(Bloomberg) – “Upstart politik Peter Magyar rozbil Maďarsko’ako krajinu bez alternatívy voči vláde premiéra Viktora Orbaán’tým, že sa vo voľbách do Európskeho parlamentu dostal na druhé miesto.

(Reuters) – “Maďarský premiér Viktor Orbán’strana Fidesz bola na ceste k najhoršiemu výsledku v národnom alebo európskom hlasovaní za takmer dve desaťročia v nedeľných voľbách do Európskeho parlamentu, kde politický nováčik porazil všetky ostatné opozičné strany.”

(Politico)  “Péter Magyar  bývalý vnútropolitický súper vládnucej strany  a jeho strana Tisza získali 29,7 percenta, pričom bolo spočítaných 99 percent hlasovacích lístkov. Fidesz maďarského premiéra Viktora Orbaán’a jeho menších spojencov získal 44,6 percenta, čo je výrazne menej, ako predpovedali prieskumy.”

Preskúmajte a zapátrajte a zistíte, že Peter Magyar bol vo vnútri Orboveján’strany, ale dusil ho tým, že nikdy neopustil moc. Klasická kariérna hlavolamová pozícia. Potom zrazu niečo podnietilo Magyara, aby opustil Orbáovu stranu a zorganizoval rýchlu (časovú os synergie so Samanthou Power v Maďarsku si pozrite tu) stranu v opozícii: “Politický nováčik Magyar vtrhol do maďarskej politiky začiatkom tohto roka.”

Bingo presto… Power navštívi Maďarsko, Magyar odchádza zo strany Fidesz a vytvára stranu Tisza. “Vo víre kampane po celom Maďarsku zorganizoval Magyar najväčšie protivládne protesty od návratu Orbán’k moci v roku 2010.”

Aká’je hra s klinom?"

Táto je jednoduchá… peniaze!

EÚ zadržiava miliardy, ktoré dlhuje Maďarsku, pretože EÚ sa’nepáči, že Orbán odmieta zachovať ukrajinský naratív, ako ho presadzuje ministerstvo zahraničných vecí/NATO. Orbán hovorí o Rusku príliš pekne a chce mierové riešenie bojov. Ako poznamenáva agentúra Reuters, “Orbán pobúril spojencov EÚ a NATO tým, že udržiava úzke obchodné vzťahy s Ruskom aj po jeho invázii na susednú Ukrajinu a odmieta posielať zbrane do Kyjeva.”

Z Bloomberg:

Čítajte: Ako to, že si katolícke Mexiko nakoniec zvolilo za prezidenta pro-potratového a pro-LGBT globalistu?

Magyar tvrdí, že ak sa chopí moci, môže získať späť €20 miliárd pre Maďarsko, easy peasy.

Vsadím sa, že môže.

Orbán bol priamo v hľadáčiku západnej aliancie, konkrétne EÚ a amerických byrokratov, ktorí využívajú svoju moc, postavenie a spravodajský aparát na manipuláciu cudzích krajín. Pozrite si časovú os vzniku opozičnej strany a všimnete si administrátorku USAID Samanthu Powerovú v Maďarsku, ktorá otvorene diskutuje o svojom zasievaní mimovládnych organizácií a systémov politických aktivistov s cieľom vyvolať ďalšiu farebnú revolúciu.

Tade to máte . To sa deje.

Sledujte časovú os. Magyar zostavuje svoju stranu Tisza, presne po tom, čo Samantha Power bola v Maďarsku organizovať politickú opozíciu voči Viktorovi Orbánovi. Ten je taký priehľadný, že je to’zrejmé.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli