Mercola-810x500.png

Údajný protikatolícky postoj Dr. Mercola a jeho partnerstvo s "jasnovidcom" znepokojuje jeho priaznivcov

28
Kultúra smrti
  • Dr. Mercola prepustil verných katolíkov a vyjadril sa protikatolícky.
  • Mercola sa považuje za "boha" a "nového Ježiša", čo znepokojuje jeho fanúšikov.
  • Spolupracuje s "veštcami" tvrdiacimi, že channelujú mimozemské entity.
  • Mercola plánuje vydať knihy a mení obchodné zameranie na novú paradigmu.

Významný skeptik v oblasti očkovania a zástanca alternatívnych zdravotných metód stále neodstránil obavy z nových znepokojujúcich záujmov vo svojej kariére.

Doktor Joseph Mercola sa údajne začiatkom tohto roka vyjadril protikatolícky a prepustil vedúcich pracovníkov, ktorí sú podľa neho verní katolíckej cirkvi. Podľa jeho sestry Janet Selvigovej si teraz myslí, že je “boh” a “nový Ježiš”. komik a nedávny katolícky konvertita Rob Schneider, Mercolov fanúšik, sa verejne zamýšľal nad tým, či lekárovi nevymývajú mozog.

Článok zo 14. februára v Natural Products Insider (NPI) podrobne popisoval vtedajšie obchodné zmeny a Mercolovo’spojenie s takzvaným “psychikom”, ktorý tvrdí, že sprostredkúva mimozemskú entitu.

Doktor Mercola údajne napísal e-mail, ktorý 2. februára ukázal príjemca, Selvigovi, vtedajšiemu šéfredaktorovi, že má v úmysle vyhodiť Selviga a ďalších troch vedúcich pracovníkov. Mercola vo svojom e-maile opísal katolícku cirkev ako “globálnu kabalu”, ktorá kontroluje “50 % svetovej”hodnoty” a “vytvorila všetku bolesť, ktorú väčšina ľudí prežíva.”Dodal, že Selvig a ďalší traja vedúci pracovníci majú “silné záväzky voči katolíckej cirkvi.”

“Skupina, s ktorou teraz spolupracujem, je odhodlaná oslobodiť svoje bohatstvo a kontrolu späť ľuďom a vrátiť im slobodu. Dúfam, že sa ku mne v tejto protikrížovej výprave proti nim pripojíte,”píše sa v e-maile podľa NPI.

Selvigová údajne povedala NPI, že ju brat požiadal, aby sa “pripojila k tejto ušľachtilej krížovej výprave.”Tiež prezradila, že Mercola “verí, že je’boh a’bol reinkarnovaný. A dokonca sa označil za nového Ježiša.

Dňa 7. februára údajne nová generálna riaditeľka Laura Berryová prepustila najmenej troch vedúcich pracovníkov spoločnosti Mercola’(generálneho riaditeľa, finančného riaditeľa a Selviga).

Dňa 12. februára dr. Mercola údajne zverejnil interné video, v ktorom informoval zamestnancov o projekte vydania 12 kníh ako o “novom začiatku pre spoločnosť” a uviedol, že jeho novým cieľom je “osloviť miliardy, doslova miliardy ľudí na celom svete s novou paradigmou, ako zvýšiť radosť vo svojom živote.”

Dňa 14. februára dlhodobá romantická a obchodná partnerka Dr. Mercola’Erin Elizabeth Finn napísala na Twitteri X, že má o neho veľké obavy a uviedla odkaz na vyššie uvedenú správu NPI. Portál LifeSiteNews ju vtedy kontaktoval a ona odpovedala: “Ďakujem za napísanie a vždy si vážim prácu portálu LifeSiteNews. Som jej veľkou fanúšičkou. Žiaľ, ako si viete predstaviť, nemôžem sa vyjadrovať k podnikaniu spoločnosti Mercola. Môžem len povedať, že všetci máme Joea veľmi radi, vážime si modlitby a chceme pre neho len to najlepšie."

Doktor Mercola spolupracoval s “veštcom” menom Kai Clay (a tiež Christopher Johnson), ktorý tvrdí, že channeluje “starobylú a múdru” mimozemskú bytosť menom Bahlon. Zbežné vyhľadávanie na internete ukazuje, že Dr. Mercola skutočne s týmto mužom zdieľa prezentácie na verejných podujatiach. NPI tvrdí, že existujú hodiny videozáznamov jeho blízkych osobných rozhovorov s Kaiom (a “Bahlonom”).

 Akýsi Mercola insider povedal NPI, že Mercola pripravil článok, v ktorom sľubuje, že sa podelí o videozáznamy svojich rozhovorov s “veštcom”, aby sa podelil o “Bahlonovu’múdrosť.” Bahlona opisuje ako “kolektívny zdroj energie zameraný na prinášanie sebauvedomenia na Zem” a “vysoko vibračnú entitu, ktorá sa snaží pozdvihnúť ľudstvo prostredníctvom posolstiev lásky, nádeje a uzdravenia.”

Podľa NPI v jednom z videí, ktoré si pozrel jej reportér, “Bahlon” povedal, že Berry je napojený na “obzvlášť starobylú entitu.”

Bahlon je opísaný na internete na stránkach New Age a “wellness”, napríklad na stránke Vivaya “yoga and wellness” center:

Poznajte BAHLONA starobylú a múdru vysokovibračnú entitu z kauzálnej roviny, ktorú channeluje majster trance channelingu Kai Clay. Posolstvá a liečivá energia zdieľané počas ich nabitých skupinových podujatí sú vždy povznášajúce, často sú ohromujúco predvídavé — naplnené Božskou liečivou energiou Univerzálnej lásky, nádeje a uzdravenia. Kai podporuje jednotlivcov zo všetkých oblastí života. Podnikatelia, mamičky, liečitelia, celebrity a dokonca aj budhistickí mnísi, ktorí si pravidelne objednávajú sedenia s Bahlonom. “Všetci ste’takí mocní ako samotné hviezdy.” – BAHLON

Schneider pred mesiacom na Twitteri napísal, že ho znepokojuje známy zástanca prírodnej zdravotnej starostlivosti:

Odvolal som sa osobne na Dr. Josepha Mercola a nedostal som žiadnu odpoveď. Som skutočne znepokojený, keďže doktor začal prijímať pokyny od človeka, ktorý tvrdí, že channeluje hlas “starobylej a múdrej vysoko vibrujúcej entity z kauzálnej roviny.” Ak sa vám’nezdá toto správanie zvláštne, potom máte tiež problémy. Mercola teraz prijíma svoje osobné a obchodné rozhodnutia od toho istého podivného muža vystupujúceho pod menom Kai Clay, ktorý hovorí, akoby bol hlasom entity, označovanej ako “Bahlon.”Clay so zatvorenými očami akoby v tranze hovorí s Mercolom o jeho obchodných a duchovných záležitostiach v nesúvislom rozhovore, o ktorom lekár tvrdí, že bude základom série kníh, ktoré plánuje vydať. Pre každého, kto pozná tieto informácie a napriek tomu sa nestará o fyzické a duševné blaho doktora Josepha Mercola, potom nie je Mercolovým priateľom ani priaznivcom. Je dôležité zistiť od samotného Mercola, či je skutočne v poriadku, alebo či ho zlí ľudia zavádzajú. Neospravedlňujem sa za to, že som to vyniesol na svetlo a nikto ma o tom neoslovil ani nepodnietil, aby som zverejnil informácie o ťažkostiach doktora Mercola’napriek tomu, že niektorí neseriózni ľudia o tom špekulujú. Z obavy som cítil, že musím prehovoriť.

V predchádzajúcom tweete Schneider chválil Merculu ako “silu za lekársku slobodu a

nezávislú holistickú integráciu v medicíne”, ale čudoval sa, prečo začal “počúvať duchovný hlas z inej sféry.”

LifeSiteNews do marca často uverejňoval materiály z webovej stránky Dr. Mercola’