Screen-Shot-2024-06-19-at-1.44.10-PM-810x500.png

Nemecký lekár odsúdený na viac ako 2 roky väzenia za vydávanie výnimiek z používania masiek a injekcií COVID

35
Kultúra smrti
  • Lekárka bola odsúdená za vydávanie falošných výnimiek z používania masiek a očkovacích látok COVID.
  • Obvinená bola aj z držby paralyzéra bez povolenia a príslušnosti k extrémnej skupine.
  • Súd ignoroval dôkazy o škodlivosti experimentálnych injekcií a neúčinnosti másk proti COVID.
  • Prehliadky domov svedkov a obvinených boli vykonané pred súdnym pojednávaním.

Nemecká lekárka bola odsúdená na dva roky a osem mesiacov odňatia slobody za vydávanie výnimiek z používania masiek a očkovacích látok COVID.

67-ročná doktorka Bianca Witzschelová dostala aj zákaz pracovať ako lekárka na tri roky a pokutu približne €47 000 (50 472 USD), čo sa podľa súdu rovná sume, ktorú údajne zarobila za vydanie približne 1 000 výnimiek.

Apollo News uvádza, že Witzschelová vraj v rokoch 2021 až 2022 vydala “falošné” potvrdenia, ktoré pacientov oslobodili od povinnosti nosiť masky alebo dostávať experimentálnu injekciu COVID v 1 003 prípadoch v celom Nemecku.

Súd Witzschelovú potrestal aj za držbu paralyzéra bez povolenia.

V rozsudku sa spomína aj skutočnosť, že 67-ročná Witzschelová sa vraj označila za členku “Ríšskehoürger” hnutia – skupiny, ktorá vraj odmieta moderný nemecký štát – a bola súčasťou “pôvodného národa Germánov.”

Nemecký sudca úplne ignoroval zdrvujúce dôkazy, že experimentálne injekcie COVID spôsobili milióny úmrtí a vážnych zranení a dramatický nedávny výrok bývalého ministra japonskej vlády, ktorý sa ospravedlnil za takéto úmrtia, ako aj rozšírené dôkazy o tom, že masky nezastavujú šírenie COVIDu a v skutočnosti môžu užívateľom uškodiť.

ČÍTAJTE: Najvyššie postavený japonský lekár pre rakovinu: Nemecké úrady k prípadu lekára pristupovali ako k mimoriadne nebezpečnému, násilnému zločincovi: injekcie COVID sú ‘v podstate vraždou’

. Witzschel bol vo väzbe od 28. februára 2023. Prvý deň súdneho procesu sa konal 14. novembra, osem mesiacov po jej uväznení. Proces sa nezačal v obvyklej trestnej súdnej sieni drážďanského okresného súdu, ale v krídle s prísnou ostrahou drážďanskej väznice na ulici Hammerweg. Okrem toho Witzschela v prvý deň súdneho procesu do súdnej siene priviedlo niekoľko príslušníkov bezpečnostnej služby, informoval Apollo News.

Úrady už pred súdnym pojednávaním vykonali rozsiahle prehliadky v domoch svedkov’. Polícia prehľadala 140 súkromných domov, najmä v Bavorsku. Celkovo bolo zaistených 174 výnimiek. Podľa Apollo News sa na domových prehliadkach podieľalo 360 policajtov.

Po zatknutí Witschelovej vo februári 2023 novinár Boris Reitschuster prirovnal enormné úsilie a prostriedky, ktoré nemecké úrady vynaložili na jej prípad, k oveľa horším, násilným zločincom, ktorým sa často dostáva miernejšieho zaobchádzania.

“Ak štát takmer pravidelne púšťa na slobodu ťažkých zločincov, pretože súdny systém je preťažený a napríklad pedofili opakovane vyviaznu bez trestu odňatia slobody, a zároveň sa nadmerne stíhajú zločiny s politickým pozadím, potom s tým musí kontrastovať kritická žurnalistika,” Reitschuster písal.

Čítajte: Fauci priznal Kongresu, že zákaz sociálneho odstupu 6 stôp počas COVID ‘nebol’založený na údajoch’

Podľa štátom financovanej spravodajskej relácie “Tagesschau,” museli byť Witzschelovi priaznivci vyvedení zo súdnej siene, keď sudca čítal rozsudok, pretože sa začali hlasno sťažovať a spievali nemeckú hymnu.

V odôvodnení rozsudku sudca v súvislosti s COVID tvrdil: “Mali sme tu epidémiu, ktorá bola porovnateľná s cholerou v 19. storočí.”

Žurnalista Stefan Magnet komentoval v reakcii na X: “Sudca, ktorý odsúdil doktora Witzschela na dlhý trest odňatia slobody, vo svojom odôvodnení prirovnal Coronu k epidémiám cholery v 19. storočí! Vtedy zomrel každý druhý nakazený!"”

“Je úplne šialené, ako dnes tento justičný systém koná,”dodal.

Čítajte: The Telegraph pripúšťa, že injekcie COVID možno pomohli spôsobiť viac ako 3 milióny nadbytočných úmrtí

Ke dôkazom o úmrtiach a vážnych zraneniach spôsobených injekciami COVID sa navyše ukázalo, že injekcie nie sú účinné pri prevencii prenosu vírusu.

Viaceré štúdie tiež preukázali, že masky nepomáhajú pri zmierňovaní šírenia COVID-19 a môžu mať negatívne zdravotné účinky na nositeľov.

Štúdia uverejnená v Annals of Internal Medicine v novembri 2022 nezistila žiadny rozdiel medzi respirátormi N95 a chirurgickými maskami pri zastavení šírenia COVID-19. Tieto zistenia sa odzrkadlili v januári 2023 v Cochrane metaanalýze o účinnosti masiek.

Štúdia z mája 2023 uverejnená v Ekotoxikológia a environmentálna bezpečnosť naznačuje, že respirátory N95 môžu vystaviť svojich nositeľov nebezpečným hladinám toxických zlúčenín spojených so záchvatmi a rakovinou.

PREHLIADKA:

UK watchdog obviňuje spoločnosť Pfizer z ‘klamlivých’ tvrdení, ignorovania vedľajších účinkov injekcie COVID

CDC’vlastní vedci zistili, že masky sú pri COVID-e neúčinné –ale agentúra ich aj tak odporúča

47 štúdií potvrdzuje neúčinnosť masiek pri COVID-e a ďalších 32 potvrdzuje ich negatívne účinky na zdravie