tmp_1718908173301-810x500.jpg

Guvernér Tennessee podpísal zákon, ktorý vyzýva na 30 dní modlitieb a pôstu v júli

25
Kultúra života
  • Gubernátor Tennessee podpísal zákon na 30 dní modlitieb a pôstu.
  • Rezolúcia žiada obyvateľov hľadať Božiu ruku milosrdenstva a uzdravenia.
  • Podpísaný dopis vyzýva k modlitbám a pôstu ako prostriedku pokory.
  • Žiadajú, aby sa rezolúcia prečítala počas bohoslužieb a veriaci sa zapojili.

Pomôžte sponzorovať billboardy Kristus je kráľ po celej Amerike:

Gubernátor Tennessee Bill Lee podpísal zákon, ktorý vyzýva na 30 dní modlitieb a pôstu, ktoré sa začnú 1. júla v štáte dobrovoľníkov.

Spoločná rezolúcia snemovne Tennessee č. 0803 žiada obyvateľov štátu, aby “hľadali Božiu ruku milosrdenstva a uzdravenia nad Tennessee.”

A dopis podpísaný senátorom štátu Tennessee Markom Pidyom a zástupcom Montym Frittsom, ktorý je sprievodným dokumentom k uzneseniu, vyzýva “tých, ktorí sú toho fyzicky schopní a duchovne naklonení, aby sa zapojili do 30-dňového obdobia modlitieb a prerušovaného pôstu v mesiaci júl ako prostriedku pokory na prijatie Božej’milosti, milosrdenstva a požehnania v Tennessee a v našom národe.”

“S úctou vás pozývame, aby ste sa spolu s nami zapojili do vedenia Božieho ľudu v celom Tennessee v čase pokory, modlitby, hľadania Božej’tváre a pokánia počas júla,” vysvetľujú Pidy a Fritts.

Jazyk zákonodarcov pripomína 2 Par 7,14: “Ak sa môj ľud, ktorý sa volá mojím menom, pokorí, bude sa modliť a hľadať moju tvár a odvráti sa od svojich zlých ciest, vtedy vyslyším z neba a odpustím im hriech a uzdravím ich krajinu.”

Žiadajú, aby sa rezolúcia prečítala počas bohoslužieb v celom štáte v nedeľu 30. júna a aby veriaci:

Rezolúcia sa začína uznaním mnohých spôsobov, ktorými “štát a národ trpí násilím páchaným na našich občanoch našimi občanmi” a “neobčanmi.”

Obyvatelia Tennessee sú vyzvaní k pokániu a modlitbám, pretože “obchodovanie s ľuďmi je v našom štáte neprijateľným a násilným zlom, ktoré zotročuje životy a porušuje základné hodnoty našich Stvoriteľom darovaných práv na život, slobodu a hľadanie šťastia.”

Resolúcia ďalej uznáva, že drogy, najmä fentanyl, zahlcujú rodiny v Tennessee a financie štátu’.

“Máme približne 9 000 detí, ktoré potrebujú pestúnsku starostlivosť, čo poukazuje na rozvrat v mnohých domácnostiach Tennessee,” rezolúcia pokračuje a “korupcia v našej federálnej vláde má dopad na každého obyvateľa Tennessee.”

Prečítajte si plné znenie Spoločnej rezolúcie 0803 nižšie:

****

RELEVENCIA na vyprosenie Božej’ruky milosrdného uzdravenia pre Tennessee.

Ak náš štát a národ trpí násilím páchaným na našich občanoch našimi občanmi; a 

Ak náš štát a národ trpí násilím páchaným na našich občanoch neobčanmi; a

Ak sú činy násilnej trestnej činnosti v našich školách neprijateľné; a

POKIAĽ je obchodovanie s ľuďmi v našom štáte neprijateľným a násilným zlom, ktoré zotročuje životy a porušuje základné hodnoty našich Stvoriteľom darovaných práv na život, slobodu a hľadanie šťastia; a

POKIAĽ drogová závislosť zahlcuje naše rodiny, naše štátne financie, produktivitu pracovnej sily, ako aj naše zdroje v oblasti zdravotníctva a presadzovania práva; a

POKIAĽ smrteľný fentanyl nekontrolovateľne prúdi cez naše južné územie USA.S. hranicu, čo má za následok smrť obyvateľov štátu Tennessee; a

POKIAĽ šoférovanie pod vplyvom alkoholu má za následok veľkú bolesť a zranenia rodín v štáte Tennessee; a

POKIAĽ máme približne 9 000 detí, ktoré potrebujú pestúnsku starostlivosť, čo poukazuje na rozvrat v mnohých rodinách v štáte Tennessee; a

POKIAĽ dôkazy o korupcii v našej federálnej vláde majú vplyv na každého obyvateľa štátu Tennessee; a

Ak naši národní a štátni zakladatelia verili vo všemocnú ruku Prozreteľnosti, ktorá vedie a požehnáva našu krajinu; a

Ak títo vodcovia počas desaťročí vyzývali náš ľud, aby sa usiloval o priazeň Stvoriteľa’vydávaním vyhlásení, ako bolo to, ktoré 15. apríla 1799 vydal John Adams: 

[Tento deň] sa má v celých Spojených štátoch amerických sláviť ako deň slávnostného poníženia, pôstu a modlitieb; aby sa občania v tento deň podľa možnosti zdržali svetských zamestnaní a venovali sa posvätným náboženským povinnostiam na verejnosti i v súkromí; aby si pripomínali naše početné previnenia voči Najvyššiemu Bohu, aby ich pred ním s najúprimnejšou kajúcnosťou vyznávali, aby ho prosili o odpustenie, aby nám prostredníctvom veľkého Prostredníka a Vykupiteľa odpustil naše minulé previnenia a aby sme vďaka milosti jeho Ducha Svätého boli ochotní a schopní v budúcom čase preukázať vhodnejšiu poslušnosť jeho spravodlivým požiadavkám; aby zasiahol a zastavil postup bezbožnosti a rozpustilosti v princípe i praxi, ktorá ho tak uráža a ktorá je pre ľudstvo taká zničujúca; aby nám dal hlboko pocítiť, že “spravodlivosť povznáša národ, ale hriech je potupou pre každý národ.” [Príslovia 14, 34]; a

Preto sa domnievame, že naši zakladatelia správne uznali Pravdu vo svojich slovách; a

Preto sa domnievame, že “Ak Hospodin nestráži mesto, strážca bdie, ale nadarmo” (Žalm 127:1); preto

BUDE ROZHODNUTÉ Snemovňou poslancov JEDNEJ STOTRINÁSTEJ GENERÁLNEJ ASEMBLÁCIE ŠTÁTU TENNESSEE, SENÁT SÚHLASÍ, aby obdobie od 1. júla 2024 do 31. júla 2024 bolo v štáte Tennessee uznané za obdobie modlitieb a pôstu.

BUDEME ĎALEJ ODHODLANÍ, že uznávame, že Boh ako Stvoriteľ a Kráľ všetkej slávy má právomoc súdiť aj žehnať národy či štáty.

BUDEME ĎALEJ ODHODLANÍ, že ako verejní činitelia v Generálnom zhromaždení štátu Tennessee žiadame Boha’o milosrdenstvo nad našou krajinou a prosíme ho, aby od nás neodvolával svoju ruku požehnania.

Buďme ďalej odhodlaní, že pred Ním uznávame svoje hriechy a nedostatky a pokorne Ho prosíme o odpustenie.

Buďme ďalej odhodlaní, že prosíme Pána Ježiša, aby uzdravil našu krajinu a odstránil násilie, obchodovanie s ľuďmi, závislosť a korupciu.

BUĎME ĎALEJ ODHODLANÍ, že prosíme, aby Duch Svätý naplnil naše vládne siene, naše triedy, naše miesta podnikania, naše kostoly a naše domovy pokojom, láskou a radosťou.

BUĎME ĎALEJ ROZHODNUTI, že vyzývame všetkých, ktorí sú toho fyzicky schopní a duchovne naklonení, aby sa na začiatku nového fiškálneho roka zapojili do tridsaťdňového obdobia modlitieb a prerušovaného pôstu ako prostriedku na vyprosenie Božieho požehnania a pokory, aby sme prijali jeho milosť a milosrdenstvo a premenili seba, naše komunity, náš štát a náš národ.

Pomôžte sponzorovať billboardy Kristus je kráľ po celej Amerike: LifeFunder