Untitled-26-810x500.png

Ako podpora USA neonacistickým azovským silám na Ukrajine podkopáva mier s Ruskom

13
Kultúra smrti
  • Identifikácia Krymčanov s Ruskom ovplyvňuje politickú lojalitu v regióne.
  • Zelenský požadoval od Azovčanov splnenie mierového rozkazu, čo vyvolalo napätie.
  • USA podporovali ukrajinských ‘nacistov’ už sedem desaťročí.
  • Mier je zrada pre vedenie Ukrajiny a Izraela, ktoré sú vedené extrémistami.

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Poznámka redaktora: Nasledujúci článok je druhou časťou dvojdielneho seriálu o vplyve USA na Ukrajine a ich vzťahu s neonacistickým práporom Azov. Prvú časť nájdete TU.

 Silná identifikácia Krymčanov s Ruskom, o ktorej sa hovorí v prvej časti, poukazuje na zložitosť situácie v regióne, kde jazykové a kultúrne väzby výrazne ovplyvňujú politickú lojalitu. Toto pozadie hlboko zakorenenej príbuznosti s Ruskom pripravilo pôdu pre napäté interakcie medzi ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským a bataliónom Azov v roku 2019.

Keď Zelenskyj o päť mesiacov neskôr hovoril Azovčanom o mieri, vzopreli sa mu do očí. Zelenskyj sa vybral do Zolote, na frontovú líniu vo vtedajšej vojne Donbasu s rusky hovoriacimi separatistami na Ukrajine, aby od Azovčanov požadoval splnenie jeho rozkazu rešpektovať vzájomný ústup smerom k prímeriu.

Kiev Post, ktorý prešiel na “Kyiv Post,” informoval o tom 28. októbra 2002.

Zelenskij varoval Azov, že sa budú musieť stiahnuť z mesta Zolote:

Andrij Bilecký, veliteľ Národného zboru a práporu Azov, na svojom kanáli na YouTube pohrozil Zelenskému, že ak sa ich prezident pokúsi z mesta vysťahovať, do Zolote zamieria ďalší veteráni.

Veľká Británia ’Independent informoval, že “Biletsky pohrozil, že pošle do Zolote 10 000 bojovníkov, aby bránili ‘pozície vybojované krvou.’”

Zelenskij sa zaviazal k mieru, ale extrémistami podporované miliardárske prápory to považovali za zradu. V ostrej výmene názorov, zachytenej na videu, Zelenskyj zúril na azovského vojaka Denisa Jantara.

“Nemôžete’mi dávať ultimáta,”povedal.“Ja’som prezident tejto krajiny. Mám 42 rokov. Nie som žiaden bábkoherec. Prišiel som sem, aby som vám povedal, aby ste presunuli svoje zbrane preč z frontovej línie.”

Zelenskij naozaj dosiahol dohodu o prímerí. V Kyjeve sa konali rozzúrené demonštrácie ukrajinských nacionalistov, ktorí vyvesili čierno-červenú vlajku Stepana Banderu’OUN-B– muža, ktorý bol vo svojom ukrajinskom nacionalizme taký extrémny, že ho nacisti uväznite.

USA podporovali ukrajinských ‘nacistov’

Táto odtajnená správa CIA z roku 1986, “Chytiť nacistu”, dokumentuje ukrajinské nacionalistické hnutie počas druhej svetovej vojny a jeho konečné začlenenie do “novej jednotky SS” v roku 1943. Išlo o jednotku SS Galizien, pomenovanú podľa západoukrajinskej provincie Galícia, vlasti ukrajinských nacionalistov. V jej hlavnom meste Ľvove sa dnes nachádza Banderova socha.

Táto jednotka prisahala, že bude zabíjať ruských boľševikov. Pri svojej prvej akcii proti nim bola rozprášená a jej stav sa znížil z 11 000 na 3 500 mužov. Následne bola prebudovaná z bývalých ukrajinských policajtov a milicionárov a namiesto boja proti Červenej armáde bola vyslaná terorizovať slovenské civilné obyvateľstvo.

O zaujímavom úzkom vzťahu druhého veliteľa OUN-B’Jaroslava Štetku k americkým prezidentom v rokoch po vojne sa správa CIA nezmieňuje.

Jaroslav Štetsko, bývalý zástupca vodcu pronacistickej ukrajinskej nacionalistickej strany OUN-B, si v roku 1983 podáva ruku s Ronaldom Reaganom. Stetsko’ABN vydával tento bulletin.

Stetsko a ďalší ukrajinskí nacionalisti boli sedem desaťročí blízki americkému štátu pri presadzovaní ukrajinského nacionalizmu ako prostriedku na oslabenie ruského vplyvu v susednej krajine, v ktorej žije veľa etnických Rusov.

Stetsko v roku 1981 pricestoval do Washingtonu, kde vystúpil pred členmi Kongresu, aby oslavovať “Týždeň zajatých národov” – protiruské podujatie. Viedol protiboľševický Blok národov, o ktorom CIA informovala zde v roku 1950.

V správe CIA sa uvádza, že ABN by bol užitočný pri podkopávaní rusko-sovietskej moci a hovorí o potrebe financovať jeho schopnosti smerom k jeho užitočnej úlohe v budúcej vojne s Ruskom:

V prípade vojny [s Ruskom] je najdôležitejšie vytvoriť a riadne inštruovať zbor špecialistov pre… partizánske aktivity… sabotáže… spravodajstvo [a] propagandu.

Misia splnená.

Ukrajinskú povstaleckú armádu napokon Stalin v roku 1951 rozdrvil. O tri roky neskôr Chruščov daroval Ukrajine Krym ako cenu útechy.

Mier je zrada

Cieľom na Ukrajine nie je mier. Nie je ním ani nacionalistická Ukrajina. Je ním “prevalcovanie a narušenie rovnováhy Ruska,” ako sa uvádza v tejto stratégii RAND Corporation z roku 2019 papier.

Z tohto dôvodu je mier zradou pre vedenie Ukrajiny, ktoré je vedením USA, ktoré je vedením Izraela.

Vo svojom inauguračnom prejave Zelenskyj povedal: “A práve toto by mala byť naša cesta. Musíme sa stať Izraelčanmi – pri obrane svojej rodnej zeme."”

Izrael nemá žiadny plán na mier a jeho vedenie už desaťročia pracuje na tom, aby zničilo akúkoľvek šancu naň. Teraz je Izrael uväznený v hre s nulovým súčtom. Jedna strana musí vyhladiť druhú. Je to šialenstvo, ale je to vízia Sluhu ľudu Zelenského.

Mier je zrada protiruských “nacistov”, ktorí teraz stoja za ním a ukázali mu, kto je tu pánom. Mier je zrada pre ľudí ako Penny Pritzkerová, ktorá sa jednoducho snaží profitovať z drancovania tohto zničeného národa, a mier je zrada pre americké ministerstvo zahraničných vecí Victorie Nulandovej a Antonyho Blinkena. Nezáleží jej na budúcnosti ukrajinského’ľudu ani Európy vo všeobecnosti.

Nulandová vymenovala prvú ukrajinskú vládu po prevrate podporovanom USA v roku 2014. Môžete si vypočuť, ako o tom 4. februára 2014 diskutovala s vtedajším veľvyslancom USA Christopherom Pyattom v tomto široko zverejnenom telefonáte, ktorý unikol na verejnosť.

Jej záleží len na tom, aby Rusko nebolo na Ukrajine a v Európe. Ak na to USA musia zničiť Ukrajinu aj Európu, nech sa páči.

Ak musí ministerstvo zahraničných vecí spolupracovať s ľuďmi, ktorí páchajú a vždy páchali vojnové zločiny – nech sa páči. V skutočnosti USA podporujú ukrajinských “neonacistov” už sedem desaťročí, aby ich využili na oslabenie ruského vplyvu medzi rusky hovoriacim obyvateľstvom v provinciách, ktoré sú historicky ruské.

Ako to podporuje národný záujem USA? Kto z toho profituje?

Ako to zapadá do naratívu o druhej svetovej vojne, ktorého vzývanie nám hovorí, že Putin je Hitler?

Ak sa vám to zdá prehnané, položte si otázku, prečo bol Zelenskyj prítomný na spomienkovej slávnosti pri príležitosti Dňa D. Už nie je prezidentom. Skončilo sa mu funkčné obdobie a zrušil voľby. Napriek všetkým svojim peniazom si nemôže kúpiť oblek. Napokon, Rusov nenávidiaci ukrajinskí nacionalisti bojovali proti spojencom a s Hitlerom.

Prechod k post-sanitárnej politike najlepšie symbolizuje táto nedávna fotografia bývalého britského premiéra Borisa Johnsona, ktorý sa rád zobrazuje ako Churchill:

Boris ‘Churchill’ Johnson z pohľadu Spectatora, júl 2022.

V roku 2022 osobne sabotoval mierovú dohodu, ktorú Zelenskyj podpísal s Rusmi, čím im dal Krym a Donbasu autonómiu. Ide o dohodu, ktorej svedkom bol vtedajší izraelský premiér Naftali Bennett a turecká vláda v Istanbule.

Minulý mesiac bol Boris “Churchill” Johnson vyfotografovaný, ako v britskej budove parlamentu drží zástavu práporu Azov. Do očí pochválil prápor Azov a pochválil snahy o rozpútanie tretej svetovej vojny vypálením rakiet NATO na Rusko.


Tento symbol na vlajke sa nazýva “vlčí’uhol.” Nacisti z nacistického Nemecka ho mali celkom radi. ADL ho zaradila do zoznamu “neonacistických nenávistných symbolov.”

Regionisti majú vyvrátili “neonacistický canard”označenia neonacistického práporu Azov za neonacistický. Samozrejme, že áno.

Všimnúť si zjavné je znakom extrémizmu, najmä keď si všimnete zjavné znaky extrémizmu. Ako napríklad organizovaný kolaps európskej spoločnosti a priemyslu a využívanie práva na ničenie politických oponentov v USA.

To, čo je očividne pravda, je samozrejme konšpiračná teória.

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac o očividných nacistických symboloch očividne neonacistického (ale nie protižidovského) práporu Azov, historik Mark Felton natočil krátke video, v ktorom to vysvetľuje.

Nikto ešte nenatočil krátke video, ktoré by vysvetľovalo, ako môžu Johnson alebo Zelenskyj bojovať proti ruskému Hitlerovi a zároveň mávať neonacistickými vlajkami – v službách premeny Ukrajiny z národa na veľký Izrael, ktorého partnermi sú židovsko-nacistické súkromné armády, inšpirované dvoma vtipálkami hrajúcimi sa na Churchilla.

Je to tak extrémne, že by tomu nikto neuveril.

Churchill odovzdáva Churchillovu cenu. 27. júla 2022.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli