Sperminator-810x500.png

New York Post predstavuje muža, ktorý sa stal otcom 175 detí vďaka darcovstvu spermií

15
Kultúra smrti
  • Umelo oplodňoval ženy, má 175 detí, neuznáva manželstvo a otcovstvo.
  • Nagel daroval spermie ženám po celom svete, využíval verejné toalety.
  • Nemôže plniť otcovské povinnosti, ľutuje svoje sexuálne úchylky a osamelosť.
  • New York Post hrubo oslavuje jeho zvrátenosť, kritika komodifikácie detí a rodiny.

48-ročný obyvateľ New Yorku umelo oplodňoval ženy, takže má teraz 175 biologických detí v rámci nechutného životného štýlu, ktorý nerešpektuje stabilitu a výlučnosť manželstva, ako aj povinnosti otca voči svojim deťom. Denník New York Post uverejnil článok ku Dňu otcov’oslavujúci sexuálnu zvrátenosť tohto muža.

Ari Nagel, o ktorom denník New York Post dlhodobo písal ako o istom druhu sexuálnej celebrity, daroval svoje spermie ženám po celom svete v rámci modernej verzie polygamie. Sexuálny zvrhlík sa preslávil tým, že na darovanie spermií využíva verejné toalety.

ČÍTAJTE: Darovanie spermií robí z plodenia obchod, v ktorom sa kupujú a predávajú deti

Newyorčan sa nestretol s 34 zo 175 detí počatých vďaka jeho darovaným spermiám a ľutuje, že im nemôže plniť svoje otcovské povinnosti. “Nikdy nebudem môcť byť svojim deťom takým dobrým otcom, akým bol môj otec mne,” priznal Nagel.

Takisto priznal, že jeho sexuálne úchylky mu zabránili nájsť si ženu, ktorá by si ho bola ochotná vziať.

Čítajte: Prečo je ‘darcovstvo spermií’ zlé pre otcov a deti

New York Post tento mesiac hrubo oslávil Nagela na Deň otcov’, pričom použil jeho predpokladaný titul “Sperminátor.”The Post podrobne opísal spôsob, akým bude slobodný muž tráviť tento deň, keď napísal: “Po nedeľňajšom rannom návrate z Bahám do Brooklynu Nagel očakáva, že spolu s hŕstkou svojich detí a ich matkami pôjde do zoologickej záhrady v Bronxe, ako to urobili minulý rok na Deň otcov’.”

V roku 2016 New York Post hrubo upozornil na online vzrušenie žien, ktoré chceli otehotnieť prostredníctvom Nagela, v článku s názvom “Ženy bojujú o kúsok Sperminátora.”

Hrubá sexuálna zvrátenosť muža, ktorý je ochotný stať sa otcom 175 detí prostredníctvom darcovstva spermií mnohým rôznym ženám, a hrubá oslava tejto skutočnosti zo strany New York Post na tohtoročný Deň otcov’ukazuje, ako ďaleko sa naša sexuálne nabitá spoločnosť a ľavicové médiá odchýlili od správneho uctievania posvätnosti manželstva, dôstojnosti plodenia detí či veľkosti otcovstva.

Čítajte: Otcovstvo a bytie domova

Konzervatívni kritici odsudzujú komodifikáciu detí, ktorú do západnej spoločnosti zaviedol rastúci priemysel darcovstva spermií, a zakoreňujú ju v útokoch na manželstvo a rodinu ako správne miesto, v ktorom sa majú plodiť a vychovávať deti.

Identifikujúc spoločenskú a morálnu kapituláciu, ktorá nasledovala po celonárodnej legalizácii manželstiev “osôb rovnakého pohlavia” v roku 2015, Paul Ciarcia v roku 2019 napísal pre American Thinker, “Sekulárna spoločnosť nemá adekvátnu odpoveď na morálnu hádanku týkajúcu sa biznisu s darcami spermií, pretože logika zmluvy a súhlasu nekladie žiadne prirodzené námietky voči komodifikácii ľudského plodenia.”

Pokračoval: “Odkedy v roku 2015 Najvyšší súd zakotvil do zákona, že páry rovnakého pohlavia sa nazývajú manželskými, mnohí na pravici jednoducho mávali bielou vlajkou nad prvenstvom biologickej rodiny a potrebou matky a otca. Manželstvo je jednoducho uzavretie zmluvy medzi dospelými ľuďmi, ktorí sa dohodli. Znepokojujúci vzostup priemyslu darcov spermií je jedným z dôsledkov tohto ústupu.”

“Spoločnosť nemôže budovať rodiny len na základe logiky zmluvy, ani privádzať život na tento svet spôsobom, akým kupujeme a predávame tovar. Namiesto toho musí zmeniť svoju perspektívu z morálne prázdnych legalizmov súhlasu a zmluvy prevzatých z oblasti obchodu na starostlivosť o prirodzenú dôstojnosť ľudskej osoby, ktorá sa podporuje v biologickej rodine,” uzavrel Ciarcia

RELATED

Darcovstvo spermií robí z plodenia obchod, v ktorom sa deti kupujú a predávajú

Monstrózny návrh zákona v Massachusetts by umožnil matkám predávať svoje nenarodené deti tomu, kto ponúkne najviac

‘Darca spermy’ s 96 deťmi upozorňuje na hlavné problémy IVF