Marija-Pavlovic-Lunetti--810x500.jpg

Modlitba a pôst môžu pomôcť zabrániť vypuknutiu vojny

4,118
Kultúra života
  • Modlitba za Ducha Svätého je základom viery.
  • Medžugorie je miesto zázrakov a obrátení k Ježišovi.
  • Modlitba a pôst môžu zmeniť dejiny a odvrátiť vojny.
  • Matka Vykupiteľa vyzýva na modlitbu za mier a pokoj vo svete.

“Keď sa modlíte, modlite sa najprv za Ducha Svätého, lebo keď máte Ducha Svätého, máte všetko”  (Medžugorie, 4. apríla 1985).

“Zabudli ste, že modlitbou a pôstom môžete odvrátiť vojny a pozastaviť zákony prírody” (Medžugorie, 2. decembra 1982).

S plným odstupom času budeme považovať minulú sobotu v Medžugorí za mimoriadny zvrat udalostí.

Tí, ktorí Medžugorie nepoznajú, nech si pozrú niektoré z mnohých videí, ktoré vznikli na YouTube a iných domácich kanáloch a opisujú tamojšie udalosti a zážitky vyše 40 miliónov návštevníkov, ktorí putovali do kedysi mestečka so 100 rodinami. Tieto myšlienky sa delia o svoje skúsenosti s týmto fenoménom. Nič, čoho sme si vedomí, nespôsobilo v posledných rokoch desiatky miliónov obrátení k Ježišovi, ktoré tento fenomén zrodil a sú skutočným ovocím Medžugoria. Protestanti, všimnite si tento fenomén, pretože je požehnaním aj pre vaše cirkvi.

Krátke zhrnutie by bolo, že od 25. júna už 43 rokov hŕstka veriacich spoza bývalej železnej opony tvrdí, že Ježišova matka dostala od Boha povolenie navštíviť ich, ako v Písme anjeli navštívili niekoľko veriacich. Posolstvo je sirénou vyzývajúcou na pokánie k Ježišovi, na každodennú modlitbu a týždenný pôst.

Na zdesenie mnohých biskupov vatikánska komisia údajne hlasovala za potvrdenie prvých siedmich zjavení pripisovaných Medžugoriu.

Premýšľajte nad Ježišovými’ slovami: “Ak mi neveríte, verte skutkom” (Jn 10, 38).

Od ohnivých slov a posolstiev vpísaných do neba až po tisíce nevysvetliteľných uzdravení, bezkonkurenčné diela v Medžugorí odhaľujú moc, akú mal Ježiš’ neobyčajné skutky.

Jedna zo šiestich osôb, ktoré v posledných vyše 40 rokoch denne prijímali tieto posolstvá z neba, Marija Lunetti, bola v posledných týždňoch pripútaná na lôžko s bolestivým zdravotným stavom. Okrem iných zdravotných problémov, ktoré Mariju ťažia, darovala obličku svojmu bratovi, ktorý zomrel v roku 2004, v snahe pomôcť mu prežiť. Mať len jednu obličku spôsobuje Mariji zdravotné problémy aj teraz, viac ako 25 rokov od chirurgického zákroku.

Poslednú sobotu však Marija vstala z postele v oslabenom stave a vrátila sa na verejné miesto, aby boli pútnici prítomní, keď sa jej otvorí nebo. Na veľké prekvapenie Marija’matka Vykupiteľa prvýkrát po viac ako 40 rokoch povedala, že sa nebude konať bežné večerné zjavenie z neba a že zjavenie sa uskutoční o 23.30 hod. Toto načasovanie významne hovorí o poslednej hodine dňa, o poslednej šanci. Okrem toho dostala Marija pokyn, aby prišla na vrchol neďalekej hory na svoje nebeské navštívenie, a požiadala veriacich, aby sa obetovali a vystúpili s ňou na horu. Pre mnohých pútnikov je to významná obeta a žiadosť matky nášho Vykupiteľa znela, aby sa modlili za pokoj.

Pripomeňte si, veriaci, že jedným z najväčších fenoménov minulého storočia, ktorý po sebe zanechal zázrak, ktorého svedkom bolo 75 000 ľudí vo Fatime, bolo jednoduché posolstvo, že ak chceme mať pokoj, musíme sa modliť ruženec.

PREČÍTAJTE SI: Katolícky kňaz: Kardinál Fernández chce ‘zrušiť’ mariánske zjavenia a nadprirodzeno

Mária bola viditeľne rozrušená až do plaču, čo si miestni obyvatelia nepamätajú, že by sa jej niekedy predtým za tých 40 rokov každodenných posolstiev stalo. Hoci Marija neprezradila, čo presne jej bolo ukázané, pri dnešných’titulkoch novín netreba veľa fantázie na to, aby sme pochopili, čo asi bolo Mariji zjavené a vyvolalo túto naliehavú prosbu, aby sa ľudstvo v tejto hodine modlilo za mier.

Marija sa navyše už zaviazala, že každý deň pred sviatkom Kráľovnej pokoja 25. júna vystúpi o piatej ráno na horu, aby sa modlila. Je zrejmé, že matka nášho Vykupiteľa si je vedomá Marijinho’oslabeného stavu a napriek tomu ju požiadala o túto veľkú obetu, aby každý deň o 5. hodine ráno a potom ešte raz o 23.30 hodine vystúpila na horu.

Nebo nás prosí, aby sme sa v tejto kritickej hodine modlili za mier.

Jeden z veľkých poznatkov z Medžugoria je, že zatiaľ čo sa vás diabol snaží presvedčiť, že vaše modlitby a obety sú bezvýznamné a že nemôžete nič’zmeniť, nebo nám ukazuje, že vaše individuálne modlitby a váš individuálny pôst sú také mocné, že keď sa modlíte a postíte, dejiny sa menia.

Premýšľajte aj o skúsenosti bývalého profesora Harvardskej obchodnej školy Roya Schoemana, samozvaného ateistu, ktorý podobne zazrel jeden záblesk matky Vykupiteľa. Tento okamih milosti odhalil Schoemanovi, že jeho priority sú úplne mimo, a on rezignoval na svoje lukratívne miesto v Ivy League, čo bola v tom čase pravdepodobne najobdivovanejšia obchodná škola na svete, aby sa stal evanjelistom na plný úväzok. Schoeman, ktorý sa narodil ako Žid, nemal o matke Vykupiteľa žiadne vedomosti, ale to, že pri jedinej príležitosti počul jej hlas a zahliadol ju, stačilo na to, aby ho inšpirovalo zasvätiť zvyšok života pomoci pri vedení sveta k Ježišovi.

Takú skúsenosť mal každý, komu sa ju podarilo vidieť.

O koľko väčšia bude odmena pre vás, ak si ju uctíte tak, ako nám to prikázal Ježiš z kríža v Jn 19, 27, ako svoju vlastnú matku a pomôžete jej v tejto naliehavej hodine jednoduchou modlitbou za pokoj, ako o to žiadala.

Ak ste katolík, protestant alebo žid, a dokonca aj vtedy, ak sa nevedomky klaňate falošným bohom východných a stredovýchodných náboženstiev, vezmite si ruženec a začnite sa modliť každý deň až do konca 25. júna. Ak neviete, ako sa túto modlitbu k Najsvätejšej Trojici modliť sami, vypočujte si video na YouTube.

Označte nebu i zemi, že sa’tento ruženec modlíte výlučne k Najsvätejšej Trojici, ktorú jedinú uctievate a ktorá jediná si zaslúži našu chválu. Jednoducho mu cituješ obľúbené Božie’texty z Písma. A súhlasíš s tým, že hoci to nie je tvoja obľúbená forma modlitby, ochotne si ju vyberáš kvôli svojej túžbe milovať Ježiša tak, ako si On želá byť milovaný. Nepopierateľnou skutočnosťou je, že najväčšie zázraky, odkedy je Písmo zostavené, sa točili okolo ruženca a sprevádzali masové obrátenie k Ježišovi.

Chceš mať tento čestný odznak na celú večnosť: povedať, že si vystúpil a obetoval sa tým, že si sa každý deň modlil za pokoj, ako nás o to požiadala matka Vykupiteľa do 25. júna.

Keď sa dnes vrátime k pôstu, nech je to náš úmysel:

Dekujeme vám, že sa dnes a každý deň až do 25. júna modlíte a postíte s nami na tento úmysel."

Za mier vo svete a za to, aby Boh Otec bol taký štedrý k prosbám Panny Márie v mene ľudstva, že nielenže prekoná jej očakávania, ale vnesie do očí slzy radosti namiesto sĺz smútku, ktoré po sebe zanecháva vojna. Prosím, šírte toto posolstvo medzi veriacimi aj neveriacimi a zvýšte ich povedomie o tejto kritickej hodine.

Budete radi, že ste vynaložili úsilie pre celú večnosť. Boh vám žehnaj.

St. Joseph Partners je ziskový podnik, ktorý už viac ako desať rokov financuje Fast for America. Pokiaľ podporujete našu prácu na obnove Ameriky a ak chápete, prečo zlato a striebro chránia bohatstvo veriacich’ v tomto svete, zvážte nás alebo nás odporučte, keď vy alebo niekto, koho poznáte, kupuje alebo predáva zlato a striebro. Na našej webovej stránke www.StJosephPartners.com môžete nakupovať a predávať desiatky druhov drahých kovov. V nedeľu máme zatvorené, aby sme si uctili sobotu. Kliknutím sem získate odkaz, kde si môžete pozrieť krátke video o našej firme a krátke video o tom, prečo by všetci investori a rodiny mali mať vo svojom portfóliu trochu zlata a striebra.

Skoršiu verziu tohto článku uverejnila spoločnosť St. Joseph Partners. Upravená a opätovne publikovaná so súhlasom.

RELEVANTNÉ: Duchovná vojna bola vyhlásená USA a Cirkvi. Ako by mali veriaci reagovať?