GettyImages-2149894231-e1718984335437-810x500.jpg

Dr. Malone: Musíme rázne odmietnuť výzvu šéfa OSN na potlačenie "nenávistných prejavov".

13
Kultúra smrti
  • Medzinárodný deň boja proti nenávistným prejavom je 18. júna.
  • OSN vydala nový akčný plán na cenzúru prejavov a propagandu.
  • Nenávistné prejavy sa teraz zameriavajú aj na politickú príslušnosť a vieru.
  • Agenda 2030 OSN presadzuje socializmus a cenzúru slobody prejavu.

Medzinárodný deň boja proti nenávistným prejavom pripadol na 18. júna. Áno, teraz je tu špeciálny deň na podporu a legitimizáciu propagandy a cenzúry. V tento deň generálny tajomník OSN António Guterres vydal tlačovú správu v ktorej predstavil ich nový “akčný plán” na cenzúru prejavov a vyzval na zvýšenie vládnej propagandy.

Stratégia a akčný plán OSN pre nenávistné prejavy poskytuje rámec na riešenie príčin aj dôsledkov tejto pohromy. A OSN v súčasnosti pripravuje Globálne princípy informačnej integrity, ktoré majú usmerniť rozhodovaciu sféru v týchto otázkach.

V podstate OSN zavedie nový výnos, ktorý bude od štátov vyžadovať, aby cenzurovali občanov a organizácie tým, že zdokumentujú, čo považujú za škody spôsobené slobodou prejavu “touto pohromou.”

Nenávistné prejavy sa dnes zameriavajú na&nbspširokú škálu skupín, často na základe rasy, etnického pôvodu, náboženstva, verenia alebo politickej príslušnosti.

Teda nenávistné prejavy teraz zahŕňajú prejavy kritizujúce verenie alebo konkrétnu politickú príslušnosť. Kedy sa zmenila definícia nenávistného prejavu? Kto by to bol povedal?"

Generálny tajomník OSN António Guterres potom tvrdí, že každý štát má už podľa medzinárodného práva povinnosť cenzurovať aj propagovať. Píše:

Státy majú podľa medzinárodného práva povinnosť predchádzať podnecovaniu k nenávisti a bojovať proti nemu a podporovať rozmanitosť, vzájomné porozumenie a solidaritu. Musia tieto záväzky zintenzívniť a realizovať, pričom musia zabezpečiť, aby opatrenia, ktoré prijímajú, zachovávali slobodu prejavu a chránili menšiny a iné komunity.

Čítajte: Šéf OSN prirovnáva ľudí, ktorí prispievajú k ‘zmene klímy’ k meteoru, ktorý údajne vyhubil dinosaury

Počkajte! Čo!

Takže, OSN už prijala medzinárodný zákon na “predchádzanie a boj proti podnecovaniu k nenávisti a na podporu rozmanitosti, vzájomného porozumenia a solidarity.”, ku ktorému sa už každý národ zaviazal. Takže tu máme:

Z Wikipedia:

Takže…

Samozvaný socialistický generálny tajomník António Guterres, ktorý v rokoch 1992 až 2002 pôsobil ako generálny tajomník Portugalskej socialistickej strany, a jeho súdruhovia v podstate vložili do rôznych zmlúv formulácie, ktoré majú zabezpečiť, aby sa Spojené štáty stali súčasťou EÚ.N.’globalistická agenda je postavená na chrbte socializmu.

Takže, kde presne je to medzinárodné právo? Medzinárodné právo(á), ktoré uvádza, že každý národ sa zaväzuje k propagande a cenzúre slobody prejavu v mene akejsi nejednoznačnej terminológie, ktorá teraz zahŕňa aj prejavy zamerané na politickú príslušnosť a presvedčenie.

Aké sú tie medzinárodné zákony, ktoré uvádzajú, že každý národ sa zaväzuje k “solidarite”?

Neexistuje žiadna prijateľná úroveň nenávistných prejavov; všetci musíme pracovať na ich úplnom odstránení.

Kto poveril vedením sveta toho socialistického generálneho tajomníka Antónia Guterresa?

Ummm… my?

Ale okrem toho, kde sú tie medzinárodné zákony? Nehľadajte nič iné ako Agendu 2030.

Agenda 2030 je zmluva OSN, ktorá má byť hnacím motorom udržateľného rozvoja a odstrániť chudobu “vo všetkých jej formách a dimenziách“, ale Agenda 2030 robí oveľa viac. Agenda 2030 presadzuje socializmus, pričom zdôrazňuje vládne zásahy, prerozdeľovanie bohatstva, univerzálnu mzdu na úrovni životného minima pre každého (pracujúceho aj nepracujúceho), program univerzálneho vzdelávania, univerzálnej zdravotnej starostlivosti a vytvorenie globalizovaného riadiaceho orgánu – s centrálne riadeným globalizovaným systémom riadenia. Prezident Obama podpísal Agendu 2030 tesne pred svojím odchodom z funkcie v roku 2016.

Prezident Trump sa musí zaviazať, že v prípade svojho zvolenia odstráni USA z tejto výkonnej dohody. Okrem toho musí trvať na ratifikácii tejto zmluvy v Senáte, ktorá by si potom vyžadovala 2/3 hlasov. Bývalý prezident Obama nemal právo podpísať túto dohodu ako výkonnú dohodu, pretože ide o jednu z najchybnejších a najrozsiahlejších zmlúv, aké kedy OSN prijala. Senát musí uplatniť svoju základnú povinnosť vyplývajúcu z ústavy a čo najskôr ratifikovať túto zmluvu.

ČÍTAJTE: Kanadské spoločnosti podporujú digitálne identity ako ‘nevyhnutnú evolúciu’ na splnenie globalistickej Agendy OSN 2030

Pri čítaní vyhlásenia generálneho tajomníka OSN Antónia Guterresa o cenzúre slobody prejavu sa človek musí pýtať, ako to robí OSN.N. zamýšľa cenzurovať a propagovať slobodu prejavu. Jediný spôsob, ako je možné zároveň cenzurovať ľudí, aby nehovorili nesprávne, a zároveň zachovať slobodu prejavu, je oddeliť “nesprávny prejav” od “slobodného prejavu” v očiach zákona. Všetko, čo národ alebo OSN potrebujú, je jeden alebo dva významné súdne prípady a niekoľko nových medzinárodných dohôd (s láskavým dovolením OSN). Viete, zákon tu, zákon tam, súdny prípad podporujúci tieto zákony, a potom “nesprávny prejav” nie je zahrnutý do definície “slobody prejavu.” Potom je bobs-voj-strýko, problém vyriešený, nie?

Vlády, miestne orgány, náboženskí, firemní a komunitní lídri majú povinnosť investovať do opatrení na podporu tolerancie, rozmanitosti a inkluzívnosti a bojovať proti nenávistným prejavom vo všetkých ich formách.

My ako ľudia, ako národ, sa musíme postaviť a povedať nie tomuto útoku na naše práva ako občanov Spojených štátov.

Zakladatelia tohto veľkého národa vedeli, že nepopulárne, škaredé a kontroverzné prejavy sú presne to, čo treba chrániť. Dôležité je tu naše základné právo hovoriť, čo chceme. Táto sloboda je základom našej ústavy a toho, aby sme zostali slobodným národom.

Globalisti, socialisti a komunisti zrejme potrebujú kontrolovať spoločnosť, pretože nedôverujú slobodnej vôli a mysleniu širokej verejnosti. Svoju moc si môžu udržať len tak, že nás zbavia práva na slobodu prejavu, a to znamená VŠETKÝCH prejavov. Keď sa stane trestným činom hovoriť o určitých veciach, keď sa vláda stane arbitrom “dobrého prejavu,” a následne kontrolovať myslenie, už nie sme slobodní.

OZ opäť prekročila hranice.

Problémom, o ktorý ide, sú práva ľudí vyjadrovať sa. Dobré, zlé alebo ľahostajné.

Prevzaté so súhlasom Robert Malone.