Untitled-40-810x500.png

Maďarsko začalo vyšetrovanie zahraničného vplyvu, čo vyvolalo pobúrenie USA a EÚ

57
Kultúra smrti
  • Maďarsko nesmie brániť operáciám USA a CIA vo svojom štáte.
  • Maďarsko vyšetruje zahraničné záujmy a korupciu vo vnútri krajiny.
  • Maďarský zákon na ochranu suverenity kritizovaný Európskou úniou a USA.
  • Západné krajiny kritizujú Maďarsko za obmedzenie demokratických hodnôt a práv.

Zvolená vláda Maďarska nesmie blokovať, spomaľovať, zdržiavať, brániť ani inak zasahovať do operácií ministerstva zahraničných vecí USA a CIA zameraných na kontrolu maďarského národa. Úsilie Maďarska o zachovanie jeho suverénneho postavenia je neprípustné. Tak hovoria inštitúcie, ktoré sa v konečnom dôsledku usilujú o kontrolu nad inými národmi.

Ak vám tieto vyjadrené postoje voči maďarskej vláde znejú ako masívne pokrytectvo zo strany Spojených štátov, vzhľadom na dlhoročné protesty a tvrdenia o zasahovaní Ruska do politiky USA budete mať pravdu. Ale hej, tak’teraz USA fungujú.

Čítajte: Biden sa v debate proti Trumpovi zle predviedol

Maďarsko vyšetruje podvratnú činnosť zahraničných záujmových skupín vo vnútri suverénneho štátu. Ministerstvo zahraničných vecí a CIA sú rozzúrené. Z Reuters:

Maďarský úrad na ochranu suverenity začal v utorok vyšetrovanie maďarskej pobočky protikorupčnej organizácie Transparency International (TI) a internetového investigatívneho portálu, ktorý sa zameriava na korupciu.

Maďarský parlament koncom minulého roka prijal zákon, ktorým sa zriadil úrad na ochranu suverenity, ktorý má skúmať a monitorovať riziká politického zasahovania.

Zákon, ktorý kritizovala Európska únia, Spojené štáty a viaceré medzinárodné organizácie, zakazuje financovanie strán alebo skupín kandidujúcich vo voľbách zo zahraničia a hrozia zaň tresty až do troch rokov väzenia.

[…] Zákon kritizovalo americké ministerstvo zahraničných vecí, ako aj skupina odborníkov na ústavné právo z Rady Európy, ktorá dohliada na dodržiavanie ľudských práv, podľa ktorej môže mať ‘chladiaci účinok’ na slobodnú a demokratickú diskusiu v krajine.

Európska komisia začala vo februári tohto roku konanie o porušení právnych predpisov v súvislosti s týmto zákonom, pričom uviedla, že môže narušiť demokratické hodnoty a základné práva únie’

Čítajte: Západní globalisti nenávidia Donalda Trumpa a Nigela Faragea, pretože sú proti tretej svetovej vojne

Kto by to bol povedal?"

Nová globálna “demokracia” je zrejme definovaná ako schopnosť schválených západných krajín zasahovať do výsledkov volieb iných krajín. Ak nedovolíte ministerstvu zahraničných vecí, CIA a USAID, aby kontrolovali politické výsledky vo vašej krajine, nuž, nie ste skutočnou demokraciou.

Peknú krajinu máte, Viktor, bola by škoda, keby sa s ňou niečo stalo!

Prepísané so súhlasom Konzervatívny stromový dom.