Screenshot-2024-08-23-3.49.36-PM-810x500.png

Ako atentáty na Kennedyho odštartovali sionistickú okupáciu Ameriky

30
Kultúra smrti

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Tento článok obsahuje a odkazuje na 95-minútový segment zo šokujúceho 2 hod. 11 min. dokumentárneho filmu "Izrael’s Second 9/11, ktorý produkoval bývalý sionistický Žid Matthew Tower. Rozpráva o búrlivých vzťahoch, ktoré mali prezident Kennedy a jeho brat Bobby s Izraelom, a o ich následných vraždách. Už skôr sme uviedli, že Izrael spáchal viac atentátov ako ktorýkoľvek iný národ, aby dosiahol dlhodobý cieľ extrémnejších sionistov vytvoriť globálne dominantný Veľký Izrael.

Dôrazne vás vyzývam, aby ste si pozreli aspoň zaznamenaný segment vložený na konci tohto článku. Celé video, ako ho prezentuje Kim Iversen, obsahuje oveľa viac ohromujúcich odhalení a historických filmových záberov. Osobne po ôsmich mesiacoch intenzívneho vyšetrovania, ktoré som viedol ja a šesť našich najkompetentnejších novinárov, usudzujem, že väčšina, ak nie všetky odhalenia v dokumente sú pravdepodobne pravdivé. Ich platnosť a vzťah k dnešnému vývoju na Blízkom východe však nechávame na našich divákoch.

Prosím, nevyjadrujte sa, ak ste si pozorne neprečítali celý článok a odkazy v ňom a nepozreli ste si celý video segment. Uvedomujeme si, že väčšinu čitateľov bude video a jeho zdanlivo neuveriteľné informácie znepokojovať. My sme zažili to isté. Toto je najvýznamnejší článok o izraelsko-palestínskom konflikte, ktorý sme doteraz uverejnili.

(LifeSiteNews) — Vojna proti terorizmu bola vyhlásená po zničení dvojičiek Svetového obchodného centra a budovy č. 7 11. septembra, 2001. Deväť dní nato, 20. septembra, 2001, prezident George W. Bush vyhlásil celosvetovú vojnu bez hraníc.

“Naša vojna proti terorizmu sa začína Al-Kajdou, ale nekončí sa ňou. Neskončí sa až dovtedy, kým nebude nájdená, zastavená a porazená každá teroristická skupina s celosvetovým dosahom.”

Nasledovali dve desaťročia neustálej vojny, ktoré priviedli svet na pokraj globálneho konfliktu na Blízkom východe s nebezpečne nízkym jadrový prah.

Ako sme sa dostali až sem? Bolo nám povedané, že vojny zastavia terorizmus – nie ho rozšíria. Povedali nám, že zmena režimu prinesie mier a stabilitu na Blízkom východe.

Čítajte: Palestínci čelia sexuálnemu násiliu a mučeniu vo vnútri izraelských väzenských táborov: správa

Ako New York Times reportovalv roku 2015 izraelský premiér Benjamin Netanjahu v Kongrese povedal: “Ak odstránite Saddáma, Saddámov’režim, garantujem vám, že to bude mať obrovské pozitívne dozvuky na región.”

Sen. John Kerry, ktorý Američanom pripomenul, že Netanjahu naliehal na Kongres, aby začal vojny v Líbyi, Sýrii a Iraku, vtedy povedal: “Všetci vieme, čo sa vtedy stalo.”

Všetci vieme, čo sa stalo teraz. Na začiatku vojny v Iraku nám niekto klamal. To, čo sa teraz deje na Západe, je priamym dôsledkom týchto vojen teroru.

V súčasnosti, keď do Európy a USA prichádzajú milióny migrantovpo celom svete, je downstream dopad tejto doktríny ničenia dopadá na domov.

Liberálna demokracia sa stáva neliberálnejšou a menej demokratickou, pretože masový dohľad a cenzúra nahrádzajú slobodný svet, ktorý sme ešte pred 25 rokmi považovali za samozrejmosť. Matt Taibbi a Michael Shellenberger sa obomvenovali Kongresu o desivom raste obrovského “cenzúrno-priemyselného komplexu”, ktorý má nahradiť slobodu myslenia hlboko štátom koordinovanou podriadenosťou v celom západnom svete.

Spojené štáty stratili kontrolu nad Blízkym východom. Svet čaká, či Irán bude reagovať na opakované izraelské provokácie – a začať vojnu, po ktorej Netanjahu túži od – prinajmenšom – svojho prejavu požadujúceho ju v Kongrese v roku 2002. Niektorí tvrdia, že USA stratili v Johnovi F. Kennedym svojho posledného skutočného prezidenta.

Od jeho smrti sa USA viedli “faktotum prezidenti” –, ktorí urobia všetko pre Izrael a niečo, aby im zabránili podpáliť región. V marci 2024 Foreign Policy nekompromisne vyhlásil “Izrael je pre Spojené štáty strategickou príťažou,” pričom uviedol “že osobitné vzťahy [Izraela a USA] nie sú pre Washington prospešné a ohrozujú USA. záujmy na celom svete.”

Aby sme pochopili túto situáciu, musíme sa vrátiť o viac ako 60 rokov späť, k jedinému funkčnému obdobiu poslednej administratívy, ktorá sa postavila sionistom v Izraeli – a v samotných USA.

‘Bitka o listy’

V roku 1961, keď CIA informovala Johna F. Kennedyho, že Izraelci realizujú tajný jadrový program v Dimone, prezident zúril. Mal presvedčivé dôkazy o tom, že program má dvojaké využitie – má civilné aj vojenské kapacity – Kennedy začal vyvíjať na Izraelčanov nátlak, aby sa podrobili americkým inšpekciám.

Myslel si, že tajný vývoj jadrových zbraní by destabilizoval Blízky východ tým, že by sa začali preteky v zbrojení. Mal pravdu. Keď sa Amerike nepodarilo zastaviť Izrael, Irak a Irán pokračovali vo vývoji vlastných zbraní hromadného ničenia. Iracké’boli zastavené a demontované v polovici 90. rokov – dávno pred vojnou.

Nedávno sa objavili chýry, že Irán teraz vyvinul jadrové zbrane.

Tejto nočnej more chcel Kennedy zabrániť.

JFK sa dva roky pokúšal a neúspešne sa snažil priviesť Izraelcov k zodpovednosti za ich program zbraní hromadného ničenia.

Kennedy sa s požiadavkami USA obrátil na prvého muža na čele Izraela – Davida Ben-Guriona. Vyvrcholilo to napätou výmenou komunikácie medzi oboma lídrami, ktorá vyústila do ultimáta Izraelu.

Čítajte: Plukovník Macgregor: Ukrajina’‘zbytočný’vpád do Ruska‘uvarený v NATO’

Vyhlásenie “Battle of the Letters,” ako je známe, dokumentuje jedinú serióznu snahu o obmedzenie izraelských ambícií smerujúcich k regionálnej jadrovej nadvláde. Archív tejto komunikácie bol otvorený v roku 2019, čím sa zverejnilo 46 tajných dokumentov z Archívu národnej bezpečnosti USA detailne opisujúcich moment, ktorý takmer izoloval Izrael od USA.USA.

Izraelská’jadrová doktrína je jedinečná z dvoch dôvodov: nikdy nepriznal, že vlastní jadrové zbrane. Má tiež desivú politiku ich použitia na vyvolanie globálnej termonukleárnej vojny, ak by mu niekedy hrozila vojenská porážka.

Toto je zvanéSamsonov variant – podľa ktorého Izrael vypustí jadrové rakety z ponoriek, nákladných áut a síl na každé väčšie mesto, ktoré môže zasiahnuť, ak bude čeliť tomu, čo označuje za existenčnú hrozbu. Opisuje sa ako “posledný kŕč čistej národnej pomsty,” nemá žiadny zmysluplný odstrašujúci účinok, ako to bolo argumentoval v článku, ktorý uverejnil Inštitút modernej vojny akadémie West Point.

Izrael dnes čelí existenčnej hrozbe v tejto vojne s Iránom, za ktorú jeho vodca agitoval, vyzval USA, a snažil sa ho vyprovokovať celé desaťročia. Izrael takto ohrozuje nás všetkých.

Kennedy požiadal Izraelčanov, aby otvorili Dimonu na inšpekciu. To sa aj stalo, ale s takými zjavnými obštrukciami a podvodmi, že to Kennedyho rozhorčilo. V roku 1963 JFK poslal 15. júna ultimátum Ben-Gurionovi, v ktorom pohrozil úplným stiahnutím americkej podpory Izraelu, ak bude pokračovať politika odmietania jadrových zbraní a klamania.

Ben-Gurion, ktorý vedel, že list príde, na druhý deň odstúpil, pričom uviedol osobné dôvody, ktoré nikdy nevysvetlil. Hrdina sionistov to vnímal ako urážku muža, ktorý ako prvý viedol ich novovytvorený štát.

Na Kennedyho bol spáchaný atentát o šesť mesiacov neskôr osamelým strelcom údajne konajúcim sám.

Nebol jediným Kennedym, ktorý zomrel za náhodných okolností.

V roku 1968 bol jeho brat Robert F. Kennedy zastrelený osamelým strelcom, ktorý údajne konal sám. Aj to bol zdrvujúci úder pre morálku amerického ľudu. RFK vtedy oznámil, že bude kandidovať na prezidenta Spojených štátov.

RFK starší bol posledným americkým generálnym prokurátorom, ktorý sa vyhrážal sionistickej lobby v USA.USA. za jeho vlády ministerstvo spravodlivosti začalov roku 1962 právny proces, ktorého cieľom bolo nariadiť Americkej sionistickej rade, aby sa zaregistrovala podľa FARA ako zahraničný agent – štátu Izrael.

Uspešne. Napriek tomu ju v roku 1967 nahradila iná významná lobistická skupina – AIPAC.

Spolu s mocnou darcovskou základňou sa AIPAC a sionistická loby postarali o to, že “politický establišment Spojených štátov si kúpila a zaplatila izraelská loby.” Spojené štáty sú “pod sionistickou okupáciou.”  

Také sú závery, resp. tvrdenia plukovníka vo výslužbe Douglasa Macgregora a nezávislého židovského novinára Maxa Blumenthala, ktorý prepožičal svoj hlas kampani tvrdiacej, že sionistická okupácia presahuje hranice USA. 

Tento list mladého Donalda Rumsfelda z roku 1963 jemne varuje Kennedyho pred Rumsfeldovými’vplyvnými priateľmi, ktorých záujmom bolo zabrániť kroku na registráciu sionistickej lobby USA.USA ako zahraničného agenta Izraela:

Rumsfeld pokračoval v presadzovaní týchto záujmov ako minister obrany USA za vlády Georgea W. Busha. Bol to práveRumsfeld, kto “viedol USA do vojny” po 11. septembri.

Vojna teroru

Atentáty na Kennedyho boli veľkolepým teroristickým činom, ktorý traumatizoval americký ľud. Odvtedy sa žiadny americký prezident nesnažil obmedziť konanie nasledujúcich lídrov Izraela.

V uplynulých mesiacoch izraelský parlament vyzval na použitie jadrových zbraní v Gaze a objavili sa názory, že v pozemnej vojne v Libanone budú použité jadrové zbrane s nízkym výkonom “taktické”.

Izrael sámnemôže vyhrať vojny, ktoré chce začať s Hizballáhom a Iránom. USA vedia, že izraelská jadrová doktrína hrozí jadrovou svetovou vojnou, ak bude sionistický štát čeliť porážke. Toto nie je diplomacia. Nie je to vojna proti terorizmu.

Je to politika jadrového vydierania, ktorá má zabezpečiť vstup USA do vojny, ktorú nechce nikto okrem izraelského vedenia.

Toto “jadrové vydieranie” bolo najprv hovorilo sa, že zabezpečilo podporu USA Izraelu v arabsko-izraelskej vojne v roku 1973.

Izrael v roku 1991 opäť zmobilizoval svoj nedeklarovaný jadrový arzenál a pohrozil odpálením rakiet na Saddáma Husajna’Irak. Toto bolo podrobne opísanév knihe Seymoura Hersha’The Samson Option, ktorá recenziav New York Times v roku 1991 opakuje tvrdenia o troch prípadoch, keď Izrael zmobilizoval svoj jadrový arzenál.

“V knihe Seymoura M. Hersha, známeho investigatívneho reportéra, sa píše, že Izraelčania prešli do plnej jadrovej pohotovosti – čo znamená, že jadrové rakety boli vyvezené zo síl a nasadené na odpaľovacie zariadenia – trikrát, dvakrát počas vojny v roku 1973 a raz tento rok, keď bol Izrael pod raketovým útokom Iraku,” uvádza sa v recenzii.

Netanjahu povedal americkému Kongresu, že odstránenie Saddáma, Muammara Kaddáfího a Bašára Asada povedie k novej ére mieru a stability na Blízkom východe. Povedal to vo svojom prejave v Kongrese 12. septembra 2002.

O dvadsaťdva rokov neskôr sme v dôsledku toho na pokraji svetovej vojny. Je záhadné, že za takmer šesť desaťročí žiadny americký prezident nezasiahol a nepovedal Izraelčanom nie.

Ako povedal JD Vance v máji 2024 vo svojom prejave na Quincyho inštitúte pre zodpovednú štátnu politiku:

[I]f George W. Bush v roku 2003 postavil pred americký ľud a povedal, hej, chlapci, my’ideme do vojny nie preto, aby sme zlikvidovali zbrane hromadného ničenia alebo šírili demokraciu, my’ideme do vojny, aby sme vytvorili regionálneho zástupcu Iránu a vyvraždili viac ako milión historických kresťanov. Nie že by boli vyvraždení našou rukou, ale naše kroky povedú ku genocíde historickej kresťanskej komunity.

Nemyslím si, že by to Američania podporili. …

PREČÍTAJTE SI: Vízia novej zahraničnej politiky JD Vance’je pre Ameriku zásadnou zmenou paradigmy

Vance je prvým mužom svojho rangu v americkej politike, ktorý konštatuje zjavné veci. Jedným z výsledkov zmeny režimu doma je, že zrejmosť je teraz hlboko kontroverzná. Prečo? Konštatovanie faktov jasne ukazuje, že nás do katastrofy priviedli lži.

Pokračoval, že Američanov nezaujíma “či je Irak demokraciou alebo nie.”

“Hlavným dôvodom, prečo Američania na začiatku podporovali vojnu v Iraku, bolo, že si mysleli, že Saddám má zbrane hromadného ničenia, ktoré budú použité proti našim občanom,” povedal.

To bola lož. Nie je jediná, ktorú nám povedali, aby zmobilizovali verejnú mienku v prospech série vojen, ktoré si vyžiadal americký’údajnýnajväčší spojenec, ktoré zabili milióny ľudí a naďalej ničia národy v zahraničí –a naše.

Liberálna demokracia, ktorá vznikla v 20. rokoch 20. storočia na udržanie vlády elity prostredníctvom výroby súhlasu prostredníctvom médií, previedla celý náš svet do trvalého stavu núdze.

Poprvýkrát sa na poplach zazvonilo pred 60 rokmi, keď bol zabitý vodca slobodného sveta. Svet, ktorý viedol, zomrel spolu s ním.

Štyri desaťročia trvalo, kým sa začali vojny, ktoré zabezpečili politiku národnej samovraždy ako vlasteneckej povinnosti všetkých Američanov a ich spojencov.

Trvalý výnimočný stav, v ktorom žijeme, vytvorila vojna proti terorizmu. Táto vojna trvá už 23 rokov. Vyhlásená v zahraničí, ale nevyhlásená doma, jej obeťami sú teraz všetci a všade, ktorých kariéra nezávisí od neustálej a stále sa stupňujúcej vojny bez hraníc, ktorá nahradila náš spôsob života.

Toto video poskytuje jasnú a jednoduchú chronológiu udalostí, ktoré spôsobili krízu, v ktorej dnes žijeme. Vyrobil ho “bývalý sionista” a “bývalý Žid” Matthew Tower a je to nestranná výzva na zváženie dôkazov, ktoré zhromaždil:

Viac informácií o Matthewovi Towerovi a jeho TruthTower.com, sledujte ho na X na @TruthTowerPod a na YouTube na @TruthTowerPod.

Je to jeden z pokusov o nápravu záznamov klamstiev, cenzúry a lží, ktoré boli, ako hovorí Vance, “katastrofou.”

“Jeden z mojich obľúbených úryvkov z Biblie znie: Po ovocí ich spoznáte. Aké sú plody posledných 40 rokov americkej zahraničnej politiky?" ” opýtal sa.

Vance apeluje na radikalizujúci vplyv reality nad nebezpečnými fantáziami minulej a súčasnej zahraničnej politiky USA: “Zamyslite sa nad troskami a zamyslite sa nad skutočnými výsledkami.”

Túto očividnú a strašnú otázku USA ešte nikto iný nepoložil: “Prečo neprestávame s genocídou historických kresťanských komunít?"”

Ďalšími kresťanmi, ktorí budú zomierať v počte, môžu byť aj samotní Američania, ak sa sionistická vojna rozšíri do Iránu a Libanonu.

Povedali nám, že toto je jediný spôsob, ako dosiahnuť mier.

Povedali nám to celé desaťročia a pozrite sa, kam nás to priviedlo.

Nastal čas prestať počúvať argumenty za ďalšiu smrť a ničenie.