Macgregor-810x500.png

Plukovník Macgregor: Pokus o atentát na Trumpa na Ukrajine môže byť dôkazom "prepojenia na CIA

10
Kultúra smrti

Pomôžte dopraviť do Gazy nákladné autá s pomocou: Takto Clayton Morris z Redacted’predstavuje zvyšujúcu sa pravdepodobnosť vážnej eskalácie do plnohodnotnej vojny, keďže druhý atentát na Donalda Trumpa’Američanom pripomína spojitosť s Ukrajinou. "LifeFunder

Nová správa Redacted Media prináša pohľad plukovníka Douglasa Macgregora’na “pohybujúce sa figúrky v globálnej šachovej partii.

Zprávy o tom, že Ryan Routh, zatknutý za pokus o atentát na Trumpa, aktívne verboval občanov USA do boja za Ukrajinu, sú jedným z rozmerov reality formovanej v zajatí médií, z ktorej sa Američania, ako hovorí Macgregor, musia “prebudiť.”

“Teraz sme naozaj na okraji priepasti,” varuje Macgregor. “Američania musia vstať z gauča, odložiť pivo a venovať pozornosť.”

Venovať pozornosť čomu? Macgregor ostro načrtáva situáciu, ktorej čelia Američania. Tvrdí, že vojnoví vodcovia na Ukrajine a v Izraeli predstavujú pre Američanov priame nebezpečenstvo.

“Zelenskyj a Netanjahu majú podobný cieľ: obaja zúfalo chcú vo svojom mene zatiahnuť Spojené štáty do vojny,

Túto situáciu rozdúchavajú “naratívy CIA a MI6”, ktoré dominujú v médiách, tvrdí Macgregor a poznamenáva, že akékoľvek spojenie budúceho atentátnika s verbovaním pre Ukrajinu je “spojením CIA”... Routh bol v roku 2022 na Ukrajine a viedol dobrovoľnícku organizáciu pre cudzincov, ktorí sa snažili pomôcť vojnovému úsiliu. Aktívne sa pokúšal verbovať bojovníkov pre vojnu na Ukrajine ’v USA – a na medzinárodnej úrovni.

“Človek musí dospieť k záveru, že takýchto náhod je málo,” poznamenal Macgregor, pričom upozornil na druhý pokus o atentát na Trumpa ’v priebehu desiatich týždňov.

Čítajte: Attempted Trump assassin once convicted of possessing ‘weapon of mass destruction’

“V súvislosti s prvým pokusom je veľa nezodpovedaných otázok,”pokračoval Macgregor a dodal, že vnímanie vojny na Ukrajine dodala druhému strelcovi – Ryanovi Routhovi – mediálna operácia, ktorú fakticky riadila “CIA.”

Routhove’väzby na Deep State nie sú len domnelé. Ako Mike Benz argumentoval, “Ryan Routh slúžil ako back-channel ministerstva zahraničných vecí pre operáciu CIA ‘víza pre teroristov’ – na pomoc Pentagónu” – pri pomoci bývalým bojovníkom ISIS vycestovať na Ukrajinu, aby bojovali v jej vojne.

Ak následné účinky tejto vojny Deep State a jej propagandy ohrozujú život prezidentského kandidáta, Macgregor varuje, že situáciu na Ukrajine ženie do extrémov tretí vojnový vodca: ten britský.

“Máme tu človeka [Keira] Starmera, ktorý je vo vojne s vlastným obyvateľstvom,” povedal Macgregor s odkazom na britského premiéra, ktorý nás, “podobne ako jeho predchodca Boris Johnson, môže ľahko zatiahnuť do širšieho konfliktu.”

Macgregor tu odkazuje na bývalú “konšpiračnú teóriu,” odmietnutú ako “nezmysel” ale teraz akceptovaná, že bývalý britský premiér Boris Johnson zasiahol, aby zabránil mieru a eskaloval vojnu na Ukrajine.

“[Keir Starmer] zatvára ľudí, ktorí sú proti masívnemu prílevu cudzincov do Británie,” povedal Macgregor o britskom premiérovi, ktorý bol prezývaný “Dvoj-úrovňový Keir” pre jeho postup voči zločincom z radov migrantov a ich kritikom.

Britská vláda nedávno zaviedla tresty odňatia slobody až na 38 mesiacov za protesty proti kriminalite migrantov, ktorá vypukla po masovej migrácii miliónov ľudí do Európy cez Líbyu a z Iraku, Sýrie a Afganistanu.

Čítajte: Synoda o synodalite má obsahovať obrad ‘vyznania’ hriechov voči ‘migrantom,’ ‘synodalite’

Macgregor pokračoval: “[Starmer] trestá vlastných ľudí. Zároveň je ostrým zástancom vojny s Ruskom. Zdá sa, že nechápe, aká zraniteľná je Británia a NATO voči ruským zbraniam a schopnostiam.”

Macgregor upozorňuje, že USA, ktoré sú mocnosťou stojacou za NATO, “nechcú totálnu vojnu s Ruskom.”Upozorňuje, že britské požiadavky, aby Ukrajina mohla používať britské rakety Storm Shadow na údery hlboko do Ruska, sú nebezpečnou eskaláciou k tomuto cieľu.

“Ukrajinci zjavne nemajú schopnosť odpaľovať [Britmi dodávané] Storm Shadow, pretože sa spoliehajú na nás”, pokiaľ ide o schopnosť odpaľovania pri zameriavaní a posádku. To znamená, že britský krok je požiadavkou na priame zapojenie NATO do bojov.

“Rusi hovoria, že by to mohlo viesť k vojnovému stavu” medzi nimi a NATO, poznamenáva Macgregor a hovorí, že britský premiér je “schopný vtiahnuť nás do niečoho, čo nechceme”, čo je otvorená vojna medzi USA a NATO.USA a Ruskom.”

Ak teda americká vláda alebo NATO nechcú vojnu – čo chcú?

“Chcú pretiahnuť vojnu po voľbách,” hovorí Macgregor a odvoláva sa na “tragédiu americkej politiky” že vojnové záväzky sa určujú podľa volebných cyklov, ako to bolo vo Vietname za Nixona.

Falošná vlajka?

V ďalšom varovaní Macgregor aj Morris uvádzajú ruské správy, podľa ktorých Ukrajina možno plánuje “zverstvá pod falošnou vlajkou” s cieľom remobilizovať podporu Západu.

“Existuje veľa dôkazov o pripravovanej veľkej ruskej pozemnej ofenzíve. Sme na prahu niečoho naozaj veľkého na Ukrajine,” povedal.

“Myslím si, že Rusi budú určovať podmienky boja a víťazstva,” zatiaľ čo bývalí spojenci sa od nich odlepia.

“Nemci sú mimo,” povedal Macgregor, pričom poukázal na skutočnosť, že nemecká vláda vyhlásila, že zastaví všetku novú pomoc Ukrajine. Keďže Rusko sa pripravuje na urovnanie vojny podľa svojich podmienok, Macgregor poukazuje na to, ako ďaleko môže ukrajinský režim zájsť, aby získal podporu.

S rozširovaním pohľadu, že Ukrajina vojnu prehrala, môže sa uchýliť k zinscenovaniu zverstiev, aby získal späť podporu Západu prostredníctvom vytvárania šokujúcich titulkov.

Macgregor hovorí “Ukrajina to už urobila.”

Poukazuje na “masaker v Buči,” široko odvysielaný na Západe, pri ktorom mali ruskí vojaci popraviť ukrajinských civilistov.

“Teraz máme svedectvo francúzskych novinárov, že v tomto meste neboli žiadni Rusi,” hovorí Macgregor a na rovinu uvádza, že “týchto civilistov zabili iní Ukrajinci,” pričom príbeh o ruských vojnových zločinoch “pretláčali” britské a americké tajné služby prostredníctvom médií.

Podpora Ukrajiny sa v dôsledku toho zvýšila. Jeden Francúz, ktorého správy o ukrajinských vojnových zločinoch Macgregor cituje prežilpokus o atentát v roku 2023. Ako upozornil Max Blumenthal v roku 2022, “[R]ozprávy o ruskom masakri desiatok civilistov v meste Bucha obsahujú aj podozrivé detaily naznačujúce vzorec manipulácie s informáciami, ktorého cieľom bolo vyvolať vojenský zásah Západu.”

Podobnou operáciou, ktorá poukazuje na “vzorec ukrajinských podvodov”, bola podozrenie zo strany The Grayzone, že sa uskutočnila v Mariupole, pričom sa vynárajú závažné otázky nad rámcovaním masakru civilistov ako ruského vojnového zločinu, na ktorý upozornili nezávislí novinári a o ktorom vtedy informovali očití svedkovia.

Aj napriek tomu zajaté médiá nepovedali Američanom nič o tom, ako sa propaganda o zverstvách využíva na rutinné vyvolávanie emócií na podporu predlžovania vojen.

Hrozba zo strany Izraela

Izrael sám využíva propagandu o zverstvách s veľkým efektom, jeho rozprávanie o 7. októbri bolo široko odvysielané – napriek tomu, že obsahuje mnoho desivých detailov, ktoré, podľa izraelských médií, “sa jednoducho nestali.”

Čítajte: Odhalenie pravdy za’ospravedlnením Izraela pre jeho vojnu v Gaze

Ale skutočné zverstvo teraz sľubuje jeho vedenie – a to také, ktoré sa môže priamo týkať aj USA.USA.

Ak Izrael nie je schopný zabrániť tomu, aby jeho hlavné mesto Tel Aviv nebolo zasiahnuté raketou jemenských Hútiov, Macgregor varuje Američanov, aby “sledovali Netanjahuovu’hrozbu napadnutia a zničenia južného Libanonu.”

Prečo je to dôležité? Ak Izrael zaútočí, ako Netanjahu sľubuje, Turecko – člen NATO – prisľúbilo, že zasiahne. Vlády spojencov USA v Jordánsku a v Egypte môžu padnúť, pretože hnev ich obyvateľstva’na konanie Izraela’sa stane nezvládnuteľným.

Macgregor opäť zdôrazňuje podstatné body, ktoré zajaté médiá vo svojich príbehoch vynechávajú. Širší konflikt vyvolaný izraelskou agresiou v Libanone by mohol spôsobiť, že “USA budú zatiahnuté do konfliktu nielen s Iránom”, ale aj s “Ruskom a Čínou.

Svet, ako ho poznáme, sa zmenil, tvrdí Macgregor, a zajaté médiá bránia Američanom uvedomiť si nebezpečenstvo súčasnosti, ktorá nahradila minulosť.

“Zdá sa, že všetky tieto veci sa pohybujú paralelne,” hovorí, pričom si všíma samotné “ekonomické politické a vojenské” zmeny v usporiadaní.

S vzostupom BRICS a s trhlinami v NATO v súvislosti s Ukrajinou a Izraelom sa podľa neho USA dostávajú do izolácie.

“[V]šetci sa rozchádzajú so Spojenými štátmi a Izraelom. Je to’také jednoduché.”

Anternatíva k propagande?"

Macgregor na záver propaguje riešenie krízy v Amerike: novú platformu, ktorá sľubuje slobodu slova a poskytuje nástroje, ktoré pomôžu Američanom získať späť svoj štát.

“Je“čas vziať si našu krajinu späť a ukončiť ničenie nášho národa,” povedal.

Nazýva sa “Re:Public,” a nová platforma podporovaná Macgregorom umožňuje Američanom organizovať sa a spájať sa navzájom bez strachu, že budú “zrušení,” a priamo predkladať petície svojim zákonodarcom.

Podľa Macgregora, ktorý v Re:Public povedal, že ide o sociálnu, politickú a ekonomickú misiu za zmenu, “chceme zabrániť veľkým korporátnym záujmom, ktoré sa snažia formovať politiku, myslenie a postoje.”

Ve svete, ktorému dominujú deštruktívne naratívy vytvorené proti národným záujmom, je tento nový podnik sľubnou alternatívou. Ako hovorí sám Macgregor, “Ak veríte v slobodu prejavu, Re:Public je správna cesta.”

Novú platformu Re:Public nájdete tu.

Pomôžte priviezť do Gazy nákladné autá s pomocou: LifeFunder