GettyImages-978782680-810x500.jpg

Nová kniha feministky odhaľuje, kto v skutočnosti stojí za transrodovou agendou

8
Kultúra smrti

Čo - a kto - stojí za explozívnym nárastom fenoménu “trans”?

Nová kniha Jennifer Bilek si zabezpečuje povesť poprednej kritičky transgenderizmu, ktorý označuje za “očarujúcu reklamnú kampaň, ktorú vytvárajú elity investované v oblasti technológií a farmácie s cieľom normalizovať zmenu ľudskej biológie.”

Transsexuál Transgender Transhuman: Bilek’je zbierkou investigatívnej žurnalistiky o “technologických a finančných motiváciách, ktoré stoja za politickou agendou maskovanou ako hnutie za ľudské práva.”

Vydaná v júli 2024, jej 224 strán ponúka viac vysvetľujúcej sily tohto diabolského priemyslu než čokoľvek, čo možno vidieť v protiprebudených výstupoch médií, ako je Daily Wire.

To, že Bilek je progresívny a sám seba označuje za “ateistu, pro-potratového feministu”, nie je jediným bodom odlišnosti. Komentátori kultúrnej vojny nikdy neodhalili angažovanosť prominentných miliardárov, ako sú Pritzkerovci a Martin “Martine” Rothblatt, ktorých značná mediálna a politická moc by sa ukázala ako problematická pre tých, ktorí sa snažia ovládnuť časť politického diskurzu.

Bilek’vo svojej práci ďaleko presahuje obyčajné bodovanie a presne ukazuje, ako a prečo sa tejto zvrátenej agende podarilo presadiť nielen do hlavného prúdu médií a zábavy, ale bola nadšene prijatá lekárskym a politickým establišmentom. Jej obrovský úspech sa pritom nedá vysvetliť nariekaním nad “woke” univerzitami a pracoviskami.

Je to, ako upozorňuje Bilek, nielen nesmierne silný priemyselný expert na využívanie argumentov “ľudských práv,” ale je to aj propagácia posthumánnej budúcnosti zameranej na zničenie biologického základu ľudstva. Má aj svoje vlastné “náboženstvo.”

Za skúmanie speňažovania tejto značky zla si Bilek vyslúžil silnú kritiku. Rutinne ju obviňujú z antisemitizmu za to, že dokumentuje úlohu prominentných židovských miliardárov pri vytváraní a presadzovaní agendy, ktorá “sa snaží nanovo definovať reprodukčné normy a poháňa spoločnosť smerom k posthumánnej budúcnosti.”

Prečo by mali veriaci katolíci odložiť bokom Bilekovej’angažovanosť za potraty a prečítať si jej dielo? Veď sama Bileková odmietla rozhovor s LifeSiteNews práve z dôvodu jej obrany nenarodených životov. Jednoduchá odpoveď znie: Bilek’ova práca v tejto oblasti je bezkonkurenčná.

Počas rokov výskumu tejto témy som nenašiel úplnejší a lepšie doložený opis fenoménu trans. Bilek’ova práca skutočne “sleduje vývoj transsexualizmu od osobného fetišu až po priemysel, ktorý komodifikuje ľudské reprodukčné pohlavie, najmä ženskosť,” ako tvrdí reklama na jej zväzok esejí.

Takisto je zručná v tom, že zložité myšlienky dokáže podať jednoducho a zrozumiteľne, keď vysvetľuje, že “tento proces oddeľuje [ľudstvo] od jeho biologických koreňov a jeho spojenia s prostredím, pričom redukuje ľudské reprodukčné pohlavie na medicínsky a technologicky manipulované komponenty.”

Je znakom žalostného zlyhania konzervatívneho hnutia vo všeobecnosti, že doteraz neprinieslo nič, čo by sa dalo porovnať s úsilím feministiek, ako je Bileková. Tlieskanie kritickej teórii a jej šialenstvu nijako nepomáha v boji proti právnemu, medicínskemu a politickému rozvratu našej kultúry, ktorý uskutočňuje multimiliardová frakcia transhumanizmu podporovaná niektorými z najbohatších mužov v Amerike.

V roku 2018 bola Bilekova’práca reportovaná v časopise The Federalist.

“Zistila som, že mimoriadne bohatí bieli muži s obrovským kultúrnym vplyvom financujú transgenderovú lobby a rôzne transgenderové organizácie,” napísala.

Kto boli títo bohatí bieli muži?

“Patria medzi nich okrem iného Jennifer Pritzker [sic] (muž, ktorý sa identifikuje ako transgender); George Soros; Martine Rothblatt (muž, ktorý sa identifikuje ako transgender a transhumanista); Tim Gill (homosexuál); Drummond Pike; Warren a Peter Buffett; Jon Stryker (homosexuál); Mark Bonham (homosexuál); a Ric Weiland (zosnulý homosexuál, ktorého filantropia je stále orientovaná na LGBT).”

Prečo je dôležité ich bohatstvo a vplyv?

“Väčšina týchto miliardárov financuje transgenderovú lobby a organizácie prostredníctvom svojich vlastných organizácií vrátane korporácií.”

Bilek bol označený za antisemitu v roku 2021 za tento článok, pričom bigotry pribudne v roku 2022 obvinenie. David Bernstein, ktorý sa tiež vyživoval z komentárov na “woke,” povedalv Times of Israel, že Bilek nie je antisemitka – ale že jej výrazy sú napriek tomu “ponižujúce pre trans ľudí.”

Bilek ďalej v tom istom článku dokumentoval obrovský vplyv Pritzkerovcov, ktorých majetok pochádza zo siete hotelov Hyatt, na podporu kultu trans ľudí.

Jich vplyv siaha od nákupu siete lekární na distribúciu “hormónov na zmenu pohlavia” až po založenie výskumných skupín na amerických univerzitách a zdravotníckych inštitúciách. Rodina je napojená na WPATH, kontroverznú medzinárodnú pro-trans skupinu, tešila sa osobnému prístupu k bývalému prezidentovi Barackovi Obamovi.

V roku 2023 bude guvernérom štátu Illinois”demokrat J. B. Pritzker pristúpil k “odstráneniu bariér v legálnom prístupe k zmene pohlavia,” čím umožnil, aby samostatne identifikovaní “trans” ľudia, vrátane mladistvých, mohli získať hormóny a operáciu s finančnou pomocou daňových poplatníkov.

Pritzkerovci’ obrovskú moc pri presadzovaní toho, čo Bilek nazýva “syntetickými pohlavnými identitami”, mali dokumentoval v inom článku pre Tablet Magazine v roku 2022.

Bilek’v práci opäť poskytuje všetky potvrdenia pre svoje tvrdenia, ktoré v tomto prípade zneli, že “bohatí, mocní a niekedy veľmi čudní bratranci Pritzkerovci si vytýčili nový cieľ podobný Bohu: využiť rodovú ideológiu na pretvorenie ľudskej biológie.”

Čudnosť tohto kultu sa však neobmedzuje len na rodinu Pritzkerovcov. Martin “Martine” Rothblatt je miliardár a spoluzakladateľ rádia SiriusXM. Bol menovaný “najlepšie platenou výkonnou riaditeľkou” v roku 2014 podľa NyMag. Vytvoril tiež robotickú hlavu svojej manželky, do ktorej chce implantovať jej spomienky. Nie je to jeho jediný pokus zahrať sa na Boha a uniknúť z hraníc ľudskosti prostredníctvom technológie.

Rothblatt vytvoril “trans náboženstvo.” nazvané Terasem, propaguje svoju víziu nahradenia Boha technológiou prostredníctvom rovnomennej nadácie.

Bilek vo svojich esejach dokumentuje tohto vplyvného technofetišistu a ukazuje, ako jeho túžby poháňali systém viery podporovaný jeho miliardami na trhu postľudskej budúcnosti. Ako poznamenáva, “Deti sú pripravované na túto budúcnosť” “transsexuálneho transhumanizmu.”

Bilekova’kniha je oveľa viac než len adresár diabolistov, ktorí stoja za týmto odvetvím. Skúma väzby na obrovské korporácie ako BlackRock, Svetové ekonomické fórum,a pornografický priemysel, keď argumentuje, že fenomén trans vystavuje “ľudskosť na predaj.”

Ona opisuje Bidenovho’asistenta ministra zdravotníctva Richarda “Rachel” Levineho ako “šarlatána podporovaného [farmaceutickou] skupinou s cieľom normalizovať rozpoltenosť.”

K tejto urážke pridáva aj ujmu v podobe dôkazov – ako pri všetkých jej obvineniach – ukazujúcich, ako za propagáciou aktivizmu založeného na právach stoja organizované financie, aby “nebezpečný človek ako dr. Rachel Levine [sic] … v Bielom dome, ktorý chrlí na verejnosť potenciálne smrteľné informácie o liekoch na liečbu detí, ktoré sa trápia kvôli svojmu pohlavnému telu[]”

Bilek’sa vo svojej práci nesťažuje len na to, že sa títo ľudia tlačia do pozícií moci a vplyvu. Znovu a znovu ukazuje, ako mechanizmy spoločnosti ovláda kvalifikovaná a dobre financovaná frakcia, ktorej cieľom je úplné skorumpovanie ľudstva.

Nikto nepodal o tomto démonickom biznise úplnejšie a usvedčujúcejšie svedectvo než Bilek. Ak sa vám zdá, že strácate slová, ktorými by ste ho opísali, pozrite sa, ako na vás pôsobí použitie jej:

Transgender nie je typ človeka. Je to konglomerátny názov pre celý rad korporátnych tlakov, ktoré pripravujú deti a dospelých na priemyselné rozpojenie tela, čím otvárajú ľudstvo ďalším korporátnym zásahom do našich tiel.”

Jennifer Bilek’Transsexuálny transgender transhuman: vydalovydavateľstvo Spinifex Press.

Eseje obsiahnuté v tomto zväzku a oveľa viac z jej tvorby nájdete na stránke 11thHour Blog.