Screenshot-2024-06-20-at-10.58.29-AM-810x500.png

Konzervatívny poslanec víta druhé podujatie "Injekcia pravdy", ktoré odhaľuje nebezpečenstvo injekcií COVID

8
Kultúra smrti

Konzervatívny člen zákonodarného zboru Alberty’bude organizovať druhé podujatie “Injekcia pravdy”, na ktorom sa zúčastnia významní lekári a odborníci, aby “hľadali pravdu” o známych negatívnych zdravotných účinkoch vakcín COVID.

Poslanec za UCP Calgary-Lougheed Eric Bouchard bude jedným z hostiteľov a organizátorov podujatia.

“Sledujme čísla; sledujme“peniaze. Aký dopad budú mať extrémne čísla úmrtnosti zo všetkých príčin na náš systém zdravotnej starostlivosti? Kto je ochotný poskytnúť zasvätený’pohľad?"” znie popis podujatia zaslaný LifeSiteNews.

“Pridajte sa k nám v Calgary alebo online v pondelok 28. októbra 2024, keď budeme skúmať empirické údaje a lokálny dopad nadmernej úrovne úmrtnosti na všetky príčiny na našich pracovníkov v ropnom priemysle. Kto rozhoduje o tom, čo sa stane? Viete to?"”

Druhé “Injekcia pravdy 2. časť” podujatie 28. októbra v Calgary nadväzuje na prvé podujatie, ktoré malo začiatkom tohto roka obrovský úspech. Ako hosť je potvrdený Dr. Denis Rancourt, bývalý profesor fyziky a 23 rokov vedúci vedecký pracovník na Ottawskej univerzite.

Podľa organizátorov podujatia sa Rancourt “podelí o svoju najnovšiu prácu týkajúcu sa COVID-19 a pretrvávajúcej krízy nadmernej úmrtnosti na všetky príčiny na celom svete a tu v Alberte.”

Podujatie bude organizovať Združenie volebného obvodu Calgary-Lougheed United Conservative Party (UCP), ktorého témou budú “Follow the Money” a “Boj za liečiteľov”

Podujatie je otvorené pre členov aj nečlenov UCP, ktorá je vládnucou stranou vlády Alberty”.

Bouchard po prvom podujatí pre LifeSiteNews povedal, že otvorená diskusia o injekciách COVID je rozhovor, ktorý “sa mal uskutočniť” už pred štyrmi rokmi.

Poznamenal, že všetci rečníci pozvaní na podujatie “prezentovali svoje vlastné údaje, faktické údaje overené odborníkmi,” a že “všetci boli nejakým spôsobom odvolaní” za to, že jednoducho kládli otázky.

V súčasnej situácii v Alberte premiérka Danielle Smithová, ktorá je líderkou UCP, sľúbila, že na jeseň tohto roku bude novelizovaný zákon o právach v provincii s cieľom pridať ochranu osobných lekárskych rozhodnutí ľudí, ktoré budú s najväčšou pravdepodobnosťou zahŕňať aj právo odmietnuť vakcínu.

LifeSiteNews nedávno informoval o pripravovanom “návrhu zákona o právach” a od zasvätených osôb z UCP sa dozvedel, že bude obsahovať časť, ktorá zaručuje, že každý občan má “právo” na lekársky “informovaný súhlas”, ako aj “právo” na “odmietnutie očkovania.”

Na minuloročnom podujatí’vystúpili známi rečníci, ktorí kritizovali povinnosti COVID a očkovanie, vrátane Dr. Byrama BridlehoDr. William Makis, zrušený lekár Mark Trozzi a detský neurológ Eric Payne.

Ostriekania COVID intenzívne propagovala federálna vláda, ako aj vlády provincií v Kanade, pričom výnimkou nebola ani vláda Alberty za bývalého premiéra Jasona Kenneyho.

Samotné mRNA injekcie boli spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí.

Iróniou osudu je, že Bouchard je v súčasnosti poslancom zastupiteľského zboru zastupujúcim tú istú oblasť, ktorú Kenney zastupoval až do svojho odstúpenia z postu lídra strany. Bouchard je bývalý majiteľ reštaurácie, ktorá bola prinútená zatvoriť čiastočne kvôli Kenneyho nariadeným výlukám COVID.

Bouchard, ako reportoval LifeSiteNews začiatkom tohto roka, pochválil protestujúcich proti mandátnemu konvoju slobody za to, že sa postavili za to, čo “bolo správne.”