Harris-810x500.png

SLEDUJTE: Silný pro-life odhaľuje zlo potratovej politiky Kamaly Harrisovej

15
Kultúra života

Novú silnú reklamu odhaľujúcu zlo potratov sa chystajú vidieť voliči vo Wisconsine a Missouri.

“The Kamala Horror Show” je 30-sekundový spot, ktorý vyrobil prezidentský kandidát Randal Terry, ktorý je kandidátom Strany ústavy’

Terry, katolík a veterán v boji za život, ktorý založil Operáciu záchrany, pôsobí na Floride. Jeho stratégiou bolo kvalifikovať sa do volieb v najmenej 10 štátoch, pretože podľa federálnych zákonov mu to umožňuje spustiť celoštátnu televíznu reklamu, ktorá sa potom môže dostať do všetkých 50 štátov.

“Každé jedno mesto na Floride dostáva reklamu na The View, Stephen Colbert, Jimmy Fallon a každá spojená spoločnosť Fox dostáva reklamu na ranné spravodajské relácie,” povedal Terry predtým pre LifeSite o svojej taktike.

Celkovo Terry pripravil asi dve desiatky pro-life televíznych reklám prispôsobených každému štátu, v ktorom sa demokrati snažia novembrovými volebnými iniciatívami zakotviť potraty ako zákonné právo.

Jeho hlavným cieľom je povzbudiť katolíckych a černošských voličov, aby “už nikdy nevolili demokratického kandidáta.”

“Kamala Horror Show” obsahuje zvukový záznam Kamaly Harrisovej, ktorá sa smeje a hovorí o potratoch, pričom ukazuje fotografie obetí potratov, čím upozorňuje na zlo, ktoré prináša zabíjanie nevinného života.

“Musíme ukázať deti a musíme to nazvať tak, ako to nazýva Boh, čo nazval aj svätý pápež Ján Pavol II: ‘Vražda.’ Potraty nazval ‘vraždou’ osemkrát v Evanjeliu o živote,’” Terry povedal novinár LifeSite Doug Mainwaring tento mesiac.

Spoluzakladateľ LifeSite Steve Jalsevac v poznámkach, v ktorých chválil Terryho za to, že odhalil “tupú realitu” potratov, opísal reklamy ako “úderné”

“Fotografie potratených detí preukázateľne spôsobili množstvo okamžitých konverzií od zástancov potratov k zástancom života. Sú mocným nástrojom na podporu života, a napriek tomu ich využíva príliš málo pro-life organizácií. Obávajú sa, že urazia ľudí alebo spôsobia bolesť ženám, ktoré potratili svoje deti. V skutočnosti spôsobujú oveľa viac dobra ako škody a vedú k pokániu a obráteniu. Bravo Randallovi Terrymu!” povedal samotný.

V samostatnej videoreklame s názvom “Pasáci a pedofili,” sa niekoľko žien rečnícky pýta: “Vedeli ste, že pri takmer 70 percentách potratov sú ženy nútené?”

V ďalšom videu s názvom “Genocida černochov,” pastor Stephen Broden upozorňuje, že potraty, a nie rakovina, srdcové choroby alebo cukrovka, sú “hlavnou príčinou úmrtia černochov” v Amerike.

Počas Harris’ debaty s Donaldom Trumpom v septembri v televízii ABC nepovedala, či by zaviedla nejaké obmedzenia na potraty, čo Trumpa podnietilo k argumentácii, že strana je za potraty, založenej na výrokoch demokratického guvernéra Virgínie. Ralpha Northama v roku 2019 naznačujúceho, že podporuje túto barbarskú praktiku.

Harrisová tiež klamala počas debaty, keď povedala, že “nikde v Amerike žena nedonosí tehotenstvo do termínu a nepožiada o interrupciu.”

Ako poznamenal novinár LifeSite Calvin Freiburger, dáta ukazujú, že viac ako 50 000 interrupcií ročne sa vykoná po 15. týždni a 10 000 po 20. týždni a demokrati, vrátane Harrisovej, konzistentne odmietajú ich obmedzenie.

Počas pôsobenia Harrisovej’ v Senáte tiež opakovane hlasovala proti návrhom zákonov, ktoré by nariadili poskytovanie lekárskej starostlivosti deťom, ktoré prežili pokus o potrat.

Ďalšie reklamy Terryho kampane sú zamerané na Harrisovho protikandidáta Tima Walza, ako aj na Demokratickú stranu ako celok za to, že podporuje “vraždenie detí potratmi, mrzačenie pohlavných orgánov detí’s cieľom zmeniť ich pohlavie, kazenie ich nevinnosti zvrátenosťou plánovaného rodičovstva’.”

V reklame zameranej na otrasnú, pro-LGBT politiku v Minnesote za Walzovej vlády Terry opisuje zákon prijatý za jeho vlády, ktorý zo štátu Severná hviezda urobil útočisko pre neplnoleté osoby, ktorých rodičia nesúhlasia s’lekárskou transformáciou svojich detí, ktorú Terry opisuje ako nič iné než “zmrzačenie pohlavných orgánov.”

“Kamala Harrisová je jeho komplicom a tí z nás, ktorí ich volia, majú podiel viny na ich zločinoch proti deťom,” uvádza Terry.

V ďalšom videu Terry povzbudil katolíkov, aby sa proti Harrisovej postavili všetkými spôsobmi.

“Kresťania by nemali podporovať Satanovu“agendu ani odovzdať hlas jeho služobníkom,” povedal pri zobrazení fotografie Harrisa a Walza.

Tento rok“sú prezidentské voľby naplánované na utorok. novembra, do ktorých zostáva menej ako 40 dní. Väčšina prieskumov verejnej mienky ukazuje, že Trump prekonáva výsledky, na ktorých bol v roku 2020, keď sa postavil proti Joeovi Bidenovi. Jediná viceprezidentská debata sa uskutoční zajtra, v utorok 1. októbra o 21.00 h SELČ a vedú ju moderátorka večerných správ CBS Norah O’Donnell, ktorá predtým pracovala pre MSNBC, a “Face the Nation” moderátorka Margaret Brennan.