Shutterstock_2467455347-810x500.jpg

Demokrati teraz chcú, aby sme verili, že cudzoložný manžel Kamaly Harrisovej je mužný

22
Kultúra smrti

Po dvoch rokoch pôsobenia vo funkcii tlačovej tajomníčky Joea Bidena skončila Jen Psakiová tam, kde väčšina demokratických úradníkov: na významnom tlačovom poste. Rovnaké poslanie, iné oddelenie. Krytie demokratov je stále prácou a Psakiová - ktorá nás, treba pripomenúť, všetkých informovala, že Biden je čiperný ako mladý žrebec - berie svoju novú úlohu veľmi vážne. Podobne ako pri svojej práci, keď nám hovorila, aby sme neverili svojim klamlivým očiam, keď išlo o Bidena, aj teraz sa snaží predstaviť Douga Emhoffa - manžela viceprezidentky Kamaly Harrisovej - ako vzor mužnosti pre našu dobu: 

“Dôležitou súčasťou - zaujímavou súčasťou - toho, ako ľudia hovorili o vašej úlohe tu, je to, ako vaša úloha zmenila vnímanie mužnosti,” rozplývala sa Psakiová. “Nie som si istá, či ste to plánovali, ale ste“neuveriteľne podporujúci manžel. Bol to pre vás vývoj, je to súčasť úlohy, ktorú by ste mohli hrať ako prvý gentleman?" ”Emhoff sa na Psakiovú rozžiaril, očividne potešený otázkami. “Je to zábavné, začal som o tom veľa premýšľať. Vždy som bol taký. Môj otec bol taký. Podľa mňa je to’správna vec."” 

Na to, aby manžel, ktorý opustil svoju prvú manželku a deti po tom, čo otehotnela učiteľka v škole jeho syna a dcéry’tvrdil, že bol’vždy podporujúcim manželom, treba skutočnú drzosť. V roku 2009 podviedol svoju manželku Kerstin Emhoffovú. Učiteľka otehotnela, ale dieťa sa nikdy nenarodilo. Emhoff vo svojom vyhlásení, v ktorom aféru priznal, keď sa táto správa dostala na verejnosť, dieťa vôbec nespomína:  

Počas môjho prvého manželstva sme s Kerstin prešli ťažkými časmi kvôli môjmu konaniu. Prevzal som zodpovednosť a v nasledujúcich rokoch sme si ako rodina veci spracovali a vyšli sme z toho silnejší na druhej strane. 

Jedine skutočne pomätený a do seba zahľadený človek by tvrdil, že jeho rodina “vyšla silnejšia” po tom, čo neverou zničil rodinný domov – a neskôr v televízii tvrdil, že byť podporujúcim manželom je niečo, čo”vždy robil a že “je to”správna vec.” Emhoff bol rozvracačom rodiny. Rovnako ako Kamala Harrisová, ktorá niekoľko rokov fungovala ako bokovka kalifornského politika Willieho Browna napriek tomu, že bol (a je) ženatý. Emhoffová a Harrisová majú – ako to povedal Joe Biden vo svojej jedinej prezidentskej debate opäť? – “morálku uličnej mačky.” 

Napriek floskuliam sa však Psakiová’úplne nemýlila. Emhoff naozaj v mnohých ohľadoch predstavuje “novú mužnosť” našej kultúry po sexuálnej revolúcii. V tejto kultúre sú muži odvážne a statočne feministickí, pretože chcú mať prístup k telám žien bez toho, aby sa starali o deti, ktoré sa v dôsledku toho počnú. Pre mužov Emhoffovho typu potrat nie je ani tak voľbou pre ženy, ale povinnosťou. Sexuálna revolúcia funguje len vtedy, ak máme spôsob, ako zničiť deti, ktoré sú výsledkom neplodného sexu. Harris aj Emhoff sú oddanými potratovými aktivistami – pretože samozrejme sú. Potratový priemysel funguje ako zázemie pre sexuálnu revolúciu, ktorej slúžia.  

Zaiste, neskôr v tom istom rozhovore Emhoff oplakával skutočnosť, že jeho dcéra Ella možno nebude mať rovnaké “práva” ako jeho matka, pretože Roe v. Wade bol zrušený. Pretože Emhoff vie, že niečo je dôležitejšie ako potrat—pretože jednoducho nikdy neviete, kedy si ho možno budete priať.