shutterstock_1971862583-810x500.jpg

Už len 3 dni na obranu života a mieru

41
Kultúra života

Vážení priatelia,

Leto sa chýli ku koncu… armády mobilizujú na vojnu… politici hovoria verejnosti, že ak vojna príde, víťazstvo je nevyhnutné…

Ale toto nie je august 1914… Toto je september 2024.

Obavy, že tretia svetová vojna je už za rohom, sa stali hlavným prúdom. Všetci vieme, že pravda je prvou obeťou vojny a hodnota života prudko klesá.

POMOŽTE ŽIVOTU Brániť pravdu a zachrániť mnoho životov

Do konca jesennej kampane nám zostávajú už len 3 dni, sme ešte 40% od nášho cieľa.

Tento čas nie je’vhodný na to, aby LifeSiteNews nedosiahol takú veľkú sumu, ktorú potrebujeme na udržanie nášho apoštolátu na internete.

Je všeobecne známe, že sme na pokraji veľkého svetového konfliktu.

V najväčších svetových médiách’sa objavujú články ako:

USA ‘zaspávajú’ do tretej svetovej vojny, experti varujú, že národ je nedostatočne pripravený

Ako blízko sme k tretej svetovej vojne po najnovšej Putinovej’hrozbe Západu?"

Aké sú najbezpečnejšie krajiny na Zemi, ak sa začne tretia svetová vojna?"

Na webovej stránke Mail Online, ktorá sa dostáva k miliónom ľudí na celom svete, sa teraz nachádza sekcia s názvom “Najnovšie správy o tretej svetovej vojne.”Tu sľubujú, že čitatelia môžu:  

Získať najnovšie aktualizované správy o tretej svetovej vojne - potenciálne treťom celosvetovom vojenskom konflikte –z Mail Online.

Napätie sa zvýšilo ako nikdy predtýmdvomi významnými udalosťami. 

1. Spojené štáty a Veľká Británia sú pripravené povoliť Ukrajine používať rakety dlhého doletu na útoky na ciele v Rusku.

Vladimír Putin reagoval hrozbou vojny:

“To by znamenalo, že krajiny NATO, USA, európske krajiny, sú vo vojne s Ruskom.”

2. Izrael v dvoch po sebe nasledujúcich útokoch na diaľku odpálil komunikačné zariadenia po celom Libanone.

Útoky boli zamerané na Hizballáh a očakáva sa, že Irán odpovie, čo situáciu ešte viac vyhrotí. Všeobecne sa predpokladá aj izraelská invázia do Libanonu.

Ukrajina a Izraeldva hlavné ohniská, ktoré by mohli začať tretiu svetovú vojnu.

Dôsledky takejto vojny by boli nepredstaviteľné. Najhorším scenárom je vzájomné jadrové zničenie.Ale aj keď sa tomu z Božej’milosti vyhneme, nikdo z nás nevyjde bez ujmy.

Plnohodnotný konflikt medzi NATO na jednej strane a Ruskom a jeho spojencami na strane druhej by mohol spôsobiť, že stovky tisícok mladých mužovz celej Ameriky a Európy budú odvedené a poslané na smrť.

Pred niekoľkými mesiacmi britský premiér navrhol plány na obnovenie brannej povinnosti v USA.K. V histórii Veľkej Británie boli vojaci povolaní do armády len dvakrát – počas prvej a druhej svetovej vojny.

Nemecká vláda nedávno oznámila, že na budúci rok bude každý mladý Nemec povinný vyplniť dotazník o odvode do armády po dovŕšení 18 rokov. Niektorí politici už žiadajú obnovenie povinnej štátnej služby.

Ak príde vojna, koľko mladých manželiek ovdovie a zostane na všetko samo? Koľko detí bude vyrastať bez otcov, ktorí by sa o ne postarali?"

Čaká nás zlomené srdce našich bratov, synov a vnukov, ktorých posiela na smrť zkorumpovaná a zločinecká elita, ktorá sa otvorene vyžíva v prelievaní ľudskej krvi.

Pohŕdajú nevinným životom a neznášajú naše rodiny.

Vieme to, pretože zamýšľajú každý rok zabiť milióny nevinných detí a napínajú všetky šľachy, aby pokazili deti a zničili posledné zvyšky manželstva a kresťanskej rodiny.

Ak príde vojna, budú postupovať ešte rýchlejšie, aby naplnili svoj konečný cieľ, ktorým je nastolenie Satanovej vlády namiesto vlády Ježiša Krista.

Vojna sa blíži a my všetci musíme byť pripravení.  

LifeSiteNews musí byť pripravený viesť boj za ŽIVOT a MIER, a preto potrebujeme vašu podporu už DNES.

FONDUJTE NAŠU MISIU

História nás učí, že v čase vojny sú slobody vždy obmedzené.

Vlády počas vojen klamú vlastným ľuďom – nazývajú to propagandou – a uzatvárajú možnosť občanov slobodne medzi sebou komunikovať.

Cenzúra sa v čase vojny vždy stáva normou.

Musíme využiť túto príležitosť na šírenie pravdy a zabrániť vojne.

Akon sa začnú boje, hovoriť pravdu bude oveľa ťažšie. Čas podporiť LifeSiteNews a zabezpečiť mier je TERAZ.

PODPORUJTE NÁS DNES

Prvá svetová vojna si vyžiadala 22 miliónov obetí a 85 miliónov ľudí prišlo o život počas druhej svetovej vojny. Počet obetí tretej svetovej vojny môže byť oveľa vyššív dôsledku sily moderných zbraní, väčšej zložitosti našich spoločností a oveľa vyššieho počtu obyvateľov sveta.

Prosím, podporte LifeSiteNews ešte dnes, aby sme mohli byť hlasom zraniteľných vo svete, ktorý smeruje ku katastrofálnej strate nevinných životov.

Každý dolár sa počíta – PROSÍM DARUJTE

S vašou podporou LifeSiteNews:

PODPORA NAŠEJ MISIE TÝŽDŇA

Musíme teraz bojovať tvrdšie, ako sme bojovali kedykoľvek v živote.

Naše srdcia musia byť pohnuté láskou a súcitom k nevinným, ktorí vyrastajú v zatemnenom svete.

Nikdy nesmieme prestať úplne dôverovať Bohu. On je všemohúci a môže nám priniesť pokoj a spásu, v ktorú dúfame. Ale On nás žiada, aby sme s Ním spolupracovali, aby sme boli spolupracovníkmi na Jeho víťazstve.

Úprimne verím, že tým, že LifeSiteNews hovorí pravdu bez strachu, koná Božie’dielo.

Nie sme dokonalí, ale napriek našim ľudským slabostiam sa tím LifeSiteNews snaží oslavovať Boha.

Úprimne chceme, aby sa v našom svete plne presadila vláda Ježiša Krista.

Jedine vtedy, keď Boh bude vládnuť nad našimi srdcami a nad našimi vládami, môžeme vybudovať svet, v ktorom naše deti a vnúčatá budú môcť vyrastať v prosperite a pokoji.

Prosíme, podporte nás ešte DNES, aby sme mohli túto VÍZIU premeniť na REALITU.

POMÔŽTE NÁM PODPOROVAŤ KRISTOVO’KRÁĽOVSTVO

Jsem hlboko vďačný za akúkoľvek úroveň podpory, ktorú nám dnes môžete poskytnúť.

Posielam vám a vašej rodine svoju vďačnosť a lásku. Stojíme spolu v čase skúšky, aby sme sa mohli spoločne radovať, keď príde mier!

Váš v láske nevinnosti,

John-Henry Westen
Šéfredaktor 

P.S. Viem, že môže byť ťažké uveriť, že pokojné časy, ktoré sme vždy poznali, sa môžu skončiť. Ale počas COVID sme videli, ako rýchlo sa šíria lži, potláča pravda a svet sa môže zmeniť. Musíme sa pripraviť na najhoršie.

Ak dnes podporíte LifeSiteNews, použijeme váš dar na podporu MIERU, ŽIVOTA a SPRAVODLIVOSTI vo svete. Spoločne oslovíme MILIÓNY ľudí v každej krajine na svete. Prosíme, podporte nás ešte DNES.

Lži sa dajú poraziť len propagáciou pravdy.

Boh vám žehnaj!

PODPORUJTE DAR