Trudeau2-810x500.jpg

Trudeau prisľúbil 200 miliónov dolárov na podporu potratov a sexuálnej výchovy v Afrike

13
Kultúra smrti

Liberálna vláda premiéra Justina Trudeaua vynakladá 200 miliónov dolárov na podporu sexuálnej výchovy a vraždenia nenarodených detí v Afrike.  

Podľa tlačovej správy z 24. septembra Trudeauova vláda vynakladá 200 miliónov dolárov z prostriedkov daňových poplatníkov na podporu “komplexného sexuálneho a reprodukčného zdravia” v Afrike, pričom 48 miliónov dolárov z tejto sumy pôjde priamo propotratovej Medzinárodnej federácii pre plánované rodičovstvo (IPPF). 

“Premiér Trudeau oznámil vyše 200 miliónov dolárov na projekty, ktoré podporia komplexné sexuálne a reprodukčné zdravie a práva [sic] žien a dievčat, posilnia opatrenia v oblasti rodovej rovnosti a spravodlivého odmeňovania, boj proti klimatickým zmenám, podporia úsilie o humanitárnu pomoc a obnovenie bezpečnosti a stability na Haiti, poskytnú inštitucionálnu podporu OSN a podporia mier, bezpečnosť a ľudské práva na celom svete,” uvádza sa v tlačovej správe.   

IPPF prisľúbila, že v nasledujúcich rokoch použije finančné prostriedky na “komplexnú sexuálnu výchovu pre mladých ľudí, [a] zabezpečenie prístupu k bezpečnej a legálnej starostlivosti zameranej na človeka, vrátane starostlivosti po potrate”.  

Pri propagácii interrupcií bola IPPF’“komplexná sexuálna výchova” odhalená pre podporovanie sexuálnej zvrátenosti u detí, vrátane prezentovania zneužívania žien prostredníctvom prostitúcie ako normálneho “medziľudského vzťahu” u detí mladších ako 10 rokov.  

Financovanie zahŕňa aj 2 milióny dolárov počas dvoch rokov na rozšírenie “iniciatív založených na dôkazoch a vedených Afrikou na boj proti rastúcej opozícii a dezinformáciám okolo SRHR v subsaharskej Afrike vrátane prístupu k bezpečnému [sic] potratu a postabortívnej starostlivosti. Tento projekt podporí celosvetové úsilie o zabezpečenie toho, aby právo ženy na voľbu zostalo chránené a dostupné.”  

Ďalší projekt v hodnote 6 miliónov dolárov sľubuje “informovať o politikách bezpečného [sic] potratu zvýšením porozumenia medzi krajinami a zainteresovanými stranami o potrebe investovať do služieb bezpečného potratu ako súčasti komplexného a na osobu zameraného prístupu k SRHR.”  

Trudeauova’podpora potratov v chudobných krajinách nie je prekvapením, ak vezmeme do úvahy 2017 komentár vtedajšieho ministra zahraničných vecí Trudeau’a, že potraty sú “nástrojom na ukončenie chudoby.” 

V tom istom roku Trudeauova vláda poslala241.5 miliónov eur na poskytovanie a podporu antikoncepcie a interrupcií v rozvojových krajinách — najmä v Afrike — ako súčasť svojho záväzku zabezpečiť globálny prístup k “sexuálnemu a reprodukčnému zdraviu a právam.”  

Podobne v roku 2020 Trudeau oznámil nové financovanie medzinárodných potratových organizácií vo výške 8,9 milióna dolárov ako súčasť svojho záväzku vyvážať potraty do rozvojových krajín.

Kampaň Life Coalition’Jack Fonseca spochybnil Trudeau’vov motív presadzovania vraždenia afrických detí a povedal: “Ako to nazvať, keď sme svedkami toho, že Justin Trudeau, biely muž, používa 200 miliónov dolárov v západnej hotovosti na to, aby sa zameral na likvidáciu čiernych detí v Afrike?” 

“Vyzerá to ako otvorený rasizmus a najodpornejšia forma neokolonializmu,” pokračoval. “Musíme strhnúť liberálom’ eufemistickú masku ‘sexuálneho a reprodukčného zdravia,’ a pomenovať to, čo robia Trudeauovi liberáli, pravým menom. Využívajú potraty na likvidáciu budúcich generácií černochov v Afrike. To je rasizmus. Je to novodobý ideologický kolonializmus, ktorý vnucuje Trudeauove hodnoty tradičnej africkej spoločnosti, ktorá si cení veľké rodiny s mnohými deťmi ako veľké dobro, ktoré dáva životu zmysel, význam a radosť.”  

“Trudeauova liberálna vláda je rasistický, neokolonialistický režim, ktorý nenávidí africký ľud, africkú kultúru a africké hodnoty,” vyhlásil a vysvetlil, že podpora potratov je súčasťou “presne cieleného útoku na africkú kultúru a spôsob života.” 

“Musím veriť, že nie je náhoda, že Afrika je jedným z mála miest na svete, kde kresťanstvo rastie,” povedal. “Tak ako ľavičiari destabilizovali západnú spoločnosť v Európe a Severnej Amerike prostredníctvom sexuálnej revolúcie, čo viedlo k rozpadu rodiny a masovému opusteniu kresťanstva obyvateľmi týchto kontinentov, je možné, že ďalším cieľom zavedenia širokého používania potratov a antikoncepcie v Afrike je rovnakým spôsobom destabilizovať africký rodinný život a kultúru, aby sa zastavil rast kresťanstva a nakoniec došlo k jeho kolapsu, tak ako sme toho’svedkami na Západe?”  

Zaiste, Afričania sa začali ozývať proti Trudeauovej’radikálnej propagácii potratov a varovali, že nie je “priateľom Afriky.” 

Ako LifeSiteNews už skôr informoval, popredná africká zástankyňa pro-life Obianuju Ekeocha vyhlásila, že Trudeauovi nemalo byť umožnené vystúpiť na jej kontinente kvôli jeho angažovanosti vo financovaní zabíjania pred narodením afrických detí. 

V roku 2023 ugandská poslankyňa Lucy Akello tvrdo povedala Stálemu výboru pre zahraničné veci a medzinárodný rozvoj, aby prestal presadzovať potraty v afrických komunitách.   

“Zdá sa, že bez ohľadu na to, koľko peňazí sa vynaloží na to, aby potraty vyzerali dobre, naši ľudia stále vidia cez peniaze, marketing a masové vzdelávanie,” povedala. “Takmer 80 % afrických krajín má nejaký zákon zakazujúci a obmedzujúci potraty.” 

“A to na základe všeobecne rozšíreného presvedčenia, že nenarodené deti majú právo na život a zaslúžia si ochranu zákona,” pokračovala. “Afrika má dlhú históriu kolonizácie, rovnako ako Kanada — ľudí, cudzích vlád, organizácií vedených zahraničím, ktorí nám hovoria, čo je pre nás dobré alebo čo alebo aké by mali byť priority.”