Untitled-21-810x500.png

Melania Trumpová podporuje potraty, ale tak to robila každá prvá dáma od rozsudku Roe v. Wade

9
Kultúra smrti

Melania Trumpová tým, že sa počas posledných týždňov prezidentskej kampane svojho manžela verejne prihlásila k potratom, kopíruje svoje posledné úsilie dostať manžela cez cieľovú čiaru na Pennsylvania Avenue 1600 v roku 2020, keď oznámila, že “neochvejne” podporuje Log Cabin Republicans, LGBT žonglovanie v rámci GOP.

Možno si spomínate, že jej manžel tieto voľby prehral.

Melania vo svojej novej knihe napísala: “Všetci máme právo na zachovanie uspokojivej a dôstojnej existencie,” ako ospravedlnenie potratov.

I upozornil som ju na sociálnych sieťach, že: “Zabitie dieťaťa v maternici má ďaleko od ‘dôstojného, ’ Melania,” a spýtal som sa: “Nemajú deti’nárok na ‘uspokojujúcu ’ dôstojnú existenciu? ’”

Melania zďaleka nepredstavuje slabé spojenectvo s potratovým priemyselným komplexom, ale pokračuje “v obhajobe neskorých potratov … a takmer doslovne opakuje štandardné tézy Planned Parenthood,” poznamenal môj kolega Jonathon Van Maren.

Vzdor tomu, že katolíčka Melania bola odfotografovaná so závojom vo Vatikáne a kľačiaca pri modlitbe vedľa svojho manžela vo washingtonskej svätyni Jána Pavla II. Wade bolo rozhodnuté v roku 1973.

Ako také, naše kedysi oslavované prvé dámy boli za posledných 60 rokov v prezidentskom sídle všetko iné ako kresťanský vplyv a ochrancovia nenarodeného života v zákulisí.

Dcéra Barbara bola kedysi uvádzaná ako kľúčový rečník na honosnej zbierke na plánované rodičovstvo v Texase a nazvala plánované rodičovstvo “výnimočnou organizáciou.”

Keď jej neskôr Barbara Waltersová počas videorozhovor, “Ste za voľbu,” Bushová odpovedala, “To’je pravda.”

Po tom, ako jej manželovi Ronaldovi Reaganovi diagnostikovali Alzheimerovu’chorobu, bývalá prvá dáma zmenila názor a stala sa vášnivou zástankyňou používania kmeňových buniek získaných z potratených ľudských embryí na výskum, ktorý by mohol viesť k porážke tejto invalidizujúcej choroby.

Uvádzalo sa tiež, že v roku 1987 povedala: “I don’t give a damn about the right-to-lifers.”