Pierre-Poilievre-e1707392314405-810x500.png

Článok CLC o Poilievreovi vo významných kanadských novinách vracia potraty na národnú scénu

4
Kultúra života

V kanadskom denníku National Post bol nedávno uverejnený vynikajúci pro-life článok riaditeľa pre komunikáciu kampane Campaign Life Petea Baklinského.

V článku z 1. októbra Pete reaguje na nedávny list Pierra Poilievre jednému z podporovateľov kampane Campaign Life ktorý sa stal veľkou správou, o ktorej písali denníky The National Post a The Epoch Times. Pete v skratke poznamenáva, že hoci Poilievre nie je priateľom nenarodených detí, líder Konzervatívnej strany Kanady sa zaviazal k určitým pozitívnym krokom.

V liste adresovanom saskatoonskému&nbspDonovi Plemelovi Poilievre načrtáva svoj neuspokojivý postoj k potratom a zároveň povzbudivo zdôrazňuje, čo urobí pre podporu pro-life cieľov.

Don Plemel je naším priaznivcom a Poilievre mu napísal v reakcii na Donovu’kritiku lídra CPC za to, že prešiel z pozície pro-life na pozíciu pro-abortion. Don požiadal pána Poilievreho, aby uznal zlo potratov a zastavil ich.

Aj keď pán Poilievre, žiaľ, jasne povedal, že neurobí nič pre zákaz potratov, načrtol čo by urobil pre hnutie za život.

Všetko si môžete prečítať v Pete’op-ed zde.

Pán Poilievre’s angažovanosťou v presadzovaní niektorých hlavných pro-life cieľov vytvoril pre kampaň Život vzácnu a cennú príležitosť na ďalšiu propagáciu a presadenie účinných legislatívnych zmien.

Najmä teraz musíme využiť tento impulz, aby sme zabezpečili, že hlasy nenarodených bez hlasu budú počuť nahlas a jasne.

RELATED: Pierre Poilievre hovorí, že bude podporovať adopcie, ale nebude’konať proti potratom

Uverejnenie nášho stanoviska vo všeobecne uznávanom médiu posilňuje našu vec na národnej scéne a posilňuje naliehavosť uprednostňovania osudu nenarodených detí, ktoré sú terčom potratov. (A ak sa americkí a zámorskí čitatelia pýtajú, prečo je to taká veľká vec, je to preto, že v Kanade sa takmer všemožne usilujú, aby sa hlasy za život nedostali na verejnosť, nehovoriac už o hlavných médiách)

Tento moment by sme nemohli dosiahnuť bez neochvejnej podpory a oddanosti našich podporovateľov’.

Každý dar, spôsoby, akými ste sa politicky a verejne angažovali, a najmä vaše modlitby veľmi pomohli našej misii pri presadzovaní veci nenarodených.

S veľkolepým prepadom Trudeauových liberálov v prieskumoch verejnej mienky, ktorý by mohol vyvolať predčasné voľby, cítim, že sa veci začnú priaznivo meniť pre hnutie za život v našej krajine’. Musíme zdvojnásobiť svoje úsilie a pracovať ešte tvrdšie!

Ďakujem vám, že stojíte pri nás. Vaša neustála podpora je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým, pretože využívame tento kľúčový moment.

PREČÍTAJTE SI: Pro-life-advocate says Canada needs a law to protect children-in-their-mothers’ wombs