Election-Camp.-2024-Article-14-1000x630-1-810x500.jpg

Naliehavé: Chýba nám už len 15 % - pomôžte nám dostať sa cez cieľovú čiaru

9
Kultúra života

Vážení čitatelia,

Prijali sme mnoho štedrých darov, ale zatiaľ ich nie je dosť na dosiahnutie cieľa kampane, preto naďalej apelujeme na tých, ktorí ešte neprispeli.

Aby ste zabezpečili, že misia LifeSiteNews bude môcť pokračovať, venujte svoj dar na adrese give.lifesitenews.com.

Pri prezeraní dnešných titulkov LifeSiteNews uvidíte niekoľko dobrých, chvályhodných správ, ale aj mnohé vážne znepokojujúce. 

Jednou z nich, ktorá ma obzvlášť zasiahla, bola tá o kresťanskom olympionikovi odstavenom na päť mesiacov po tom, čo na olympijských hrách v Paríži urobil znak kríža. To odporuje rozumu a je to znepokojivo drakonické. Zdá sa, že to vystihuje všetky ostatné negatívne správy. Totiž, že narastá medzinárodný útok proti všetkému dobrému – proti životu, viere, rodine a slobode.

Tí, ktorí sú odhodlaní radikálne zmeniť svet, musia predovšetkým zničiť vieru v Boha a najmä kresťanstvo. Preto nemôžu dovoliť, aby čo i len jeden olympijský športovec urobil znamenie kríža alebo iné viditeľné potvrdenie zásadnej úlohy Boha v ich živote.

Toto znamenie ohrozuje totalitárov viac než čokoľvek iné, pretože hrozí, že otvorí mnohé mysle ich zlým plánom a vyvolá masový odpor.

Všetci športovci by sa teraz mali spoločne snažiť nejakým spôsobom otvorene požiadať Boha’o pomoc a poďakovať mu za všetky získané dobrodenia, bez ohľadu na akékoľvek dôsledky takéhoto konania. V opačnom prípade im aj nám hrozí, že v budúcnosti budeme vystavení oveľa neznesiteľnejším tlakom a hrozbám, aby sme sa podriadili bezbožnému, bezohľadnému Novému svetovému poriadku, ktorý spoločnosť pripraví o všetky prirodzené slobody a práva a zmysluplný, šťastný život. 

Podobne sa vyjadril aj guvernér Wyomingu’odvolal Dr. Erica Cubina, rádiológa, zo štátnej’lekárskej rady, pretože lekár podporoval zákon zakazujúci “starostlivosť potvrdzujúcu pohlavie” pre neplnoleté osoby. Tento vývoj v konzervatívnom štáte ukazuje, ako hlboko preniklo radikálne hnutie woke do mocenských pozícií v Spojených štátoch.

Strašne škodlivá a šialená “rodovo potvrdzujúca starostlivosť” by mala byť agresívne odmietaná všetkými lekármi kvôli osobnej devastácii, ktorú spôsobila v životoch mnohých detí a starších mladých ľudí. Je to hrubá zvrátenosť “zdravotnej starostlivosti”, ktorej cieľom je zničiť prirodzenú sexuálnu identitu mužov a žien.

Mohol by som pokračovať ďalej a ďalej, ale týchto niekoľko prípadov zdôrazňuje, prečo je LifeSiteNews v tomto historickom období tak veľmi potrebný. Svietime na zlé skutky a vrháme svetlo pravdy do temnoty.

Preto MUSÍME dosiahnuť cieľ našej kampane. VYTVÁRA SA VEĽKÝ BOJ MEDZI DOBROM A ZLOM a dobro musí mať možnosť vedieť, kde možno nájsť dôslednú PRAVDU. Musíme sa vyhnúť tomu, aby sme sa nechali zviesť všetkými klamstvami, a rozhodnúť sa, ako najlepšie reagovať na súčasný vývoj.

Vy v tom všetkom zohrávate kľúčovú, nezastupiteľnú úlohu prostredníctvom svojich darov pre LifeSiteNews.

Ak nám do potrebného cieľa chýba ešte 15 %, kampaň predlžujeme, aby sa tí, ktorí ešte nemohli prispieť, mohli zapojiť do našej práce darom na give.lifesitenews.com.

Za život, vieru, rodinu a slobodu,

Steve Jalsevac
V mene celého tímu LifeSiteNews