Kamala-Harris-Call-Her-Daddy-810x500.jpg

Kamala Harrisová klame o potratoch počas rozhovoru v podcaste Call Her Daddy

7
Kultúra smrti

Na tom, že sa viceprezidentka Kamala Harrisová vydala do sexuálneho podcastu, aby voličom predostrela svoju kandidatúru na prezidentský úrad, je niečo veľmi vhodné. 

V nedeľu zverejnil portál “Call Her Daddy” rozhovor medzi moderátorkou podcastu Alexandrou Cooperovou a Harrisovou, v ktorom sa Cooperová odklonila od svojho bežného obsahu - rozoberania intímnych detailov sexu a vzťahov - ale nie o veľa. Jednou z hlavných tém diskusie boli, samozrejme, potraty: 

Cooperová začala tento segment tým, že požiadala viceprezidenta, aby reagoval na Trumpove’poznámky počas prezidentských debát, že niektoré deti sú “popravené” po narodení, a jeho obvinenie, že kandidátka Harrisová-Walzová podporuje potraty až do narodenia, ako aj infanticídu.  

“To sa nikde v Spojených štátoch nedeje,” odpovedala Harrisová. “Nedeje sa to a je to lož — jednoducho drzá lož. Viete si to predstaviť? Naznačuje, že ženy v 9. mesiaci tehotenstva sa rozhodujú pre potrat. To si robíte srandu? To je tak nehorázne nepresné a je’tak urážlivé naznačovať, že by sa to dialo a že by to ženy robili.” 

ČÍTAŤ: Pro-lifers must follow these 5 rules of social revolution to save the unborn

V skutočnosti Kamala Harris hlasovala proti ochrane detí, ktoré prežili potrat, a je proti akýmkoľvek obmedzeniam tehotenstva; jej protikandidát Tim Walz viedol ako guvernér Minnesoty politiku de facto infanticídy. V skutočnosti po tom, ako médiá “overili fakty” Trumpových”potratových komentárov po prezidentskej debate, Melissa Ohdenová”prežila potrat a založila sieť Abortion Survivors Network”presne vysvetlila, ako a prečo boli Trumpove”komentáre presné: 

Cooperová už dostáva odozvu za predvídateľne mäkký rozhovor, čo nie je úplne fér. Cooperová je influencerka sexuálnych rád, nie novinárka. Vystúpenie v jej relácii je súčasťou kampane Harrisovej-Walzovej’stratégie umiestňovať viceprezidentku a jej protikandidátku len do situácií, v ktorých môžu kontrolovať naratív. Keď Harrisová čelí vytrvalým a nepriateľským otázkam skúseného novinára, má tendenciu sa zosypať alebo prejsť na svoje charakteristické glitchové slogany (“nezaťažená tým, čo bolo” a pod.), a tak sa jej tím rozhodol, že sa až do dňa volieb bude viezť na vibráciách. 

Teda Cooper bol bezpečný výber. Má takmer milión odberateľov na YouTube, je presvedčená o tom, že je za voľbu, a vo svojom podcaste sa hojne venovala potratom. Nehovoriac o tom, že ako podcasterka sexuálnych rád má obrovskú osobnú investíciu do Harrisovho víťazstva vo voľbách. Potraty sú zväčša neviditeľným základom sexuálne oslobodeného svetonázoru, ktorý Cooperová a jej kolegovia influenceri skúmajú a propagujú; bez nich by nebolo možné mnohé z toho, čo generácie po sexuálnej revolúcii považujú za samozrejmé. 

Samozrejme je niečo príhodné na tom, že rozhovor s Kamalou Harrisovou prichádza hneď po videu s názvom “Blow jobs, hall passes, & frat daddies,” ktoré samo o sebe prichádza niekoľko epizód po “Narcistoch, fajkách a červených vlajkách.” Epizódy sú zoznamom riskantnýché sexuálnych priznaní, príbehov o spaní so šéfom, polyamorii a skúšaní rôznych spálňových praktík.  

To, že Kamala Harris je kandidátkou na “Call Her Daddy”, by nemalo nikoho prekvapiť; v skutočnosti’ide aj do šou Howarda Sterna’. Stern sa preslávil ako najšpinavšia huba v rozhlase a jeho zvrátený a dotieravý štýl z neho urobil šokového šoumena v štýle Hugha Hefnera. Aj on je oddaným zástancom potratov a túži urobiť všetko pre to, aby sa Kamala Harrisová dostala do Bieleho domu. Pravdepodobne sa trochu očistí, ale kto vie? Možno sa len opýta na Willieho Browna a bude sa s ňou chichotať. 

Kamala Harrisová je kandidátkou na potraty a americké celebrity a influenceri to vedia. Potrebujú potraty, a preto potrebujú ju—a ona to vie. Do dňa volieb dostane priepustku.  

ČÍTAJTE: JD Vance slams Tim Walz for protecting infanticide but defends GOP softness on abortion, IVF