shutterstock_2395534275-810x500.jpg

Viac ako 200 amerických nemocníc ponúka deťom "nezvratné" operácie pohlavia, varuje lekársky dozorný orgán

12
Kultúra smrti

Viac ako 200 nemocníc a zdravotníckych zariadení poskytuje nezvratné transgenderové zákroky deťom, čím vyvracia ľavicové tvrdenia, že tieto zákroky sa nevykonávajú na maloletých.

Medicínska nezisková organizácia Do No Harm spustila&nbsp8. októbra&nbspdatabázu 225 nemocníc, ktoré poskytujú deťom operácie na zmenu pohlavia, blokátory puberty a/alebo hormonálnu terapiu.

Do No Harm pri zostavovaní databázy porovnávala známe kódy prechodu na iné pohlavie s kódmi zákrokov a predpisov súvisiacich s pohlavím.

PREČÍTAJTE SI: Vedúci pracovníci Pornhubu sa pokúsili o hanebný rebranding škandálom poznačenej webovej stránky

“Databáza poskytuje presvedčivý dôkaz, že tieto zákroky sa dejú na deťoch v celej krajine, a to hormonálne zákroky aj operácie,” povedala Beth Serio, manažérka pre vonkajšie vzťahy v Do No Harm a registrovaná zdravotná sestra. “Použili sme nepriestrelné údaje z databáz poistných udalostí, aby sme preukázali , že tieto zákroky sa vykonávajú na deťoch.”

Témer 14 000 amerických detí podstúpilo v rokoch 2019 až 2023 zákroky na zmenu pohlavia jakéhokoľvek typu, vyplýva z analýzy Do No Harm’tisícov poistných udalostí v nemocniciach a pediatrických zariadeniach v Spojených štátoch.

“V transsexuálnom priemysle v Amerike je bežnou lžou, že tieto zákroky sú veľmi vysoko reverzibilné, že nemajú’žiadne dlhodobé účinky,” povedal Serio pre The Daily Signal. “Vieme, že to’jednoducho nie je pravda, najmä u detí, ktoré užívajú hormóny dlhší čas. Niektoré z nich môžu mať na deti sterilizačný účinok, najmä ak sa užívajú dlhodobo.”

Takmer 6 000 detí podstúpilo transgenderové operácie, zatiaľ čo 8 579 detí dostalo hormóny a blokátory puberty.

“Zahrnuli sme len údaje, za ktoré sme sa mohli stopercentne postaviť na základe [Do No Harm’analýzy údajov o poistných nárokoch,” Serio povedal: “Nemôžeme zohľadniť také veci, ako sú pacienti platiaci v hotovosti alebo samoplatitelia, alebo niekoľko poisťovní, ktoré sa do týchto databáz nehlásia. Aj keď sú tieto čísla ohromujúce, sme si celkom istí, že je ešte viac detí, ktoré boli ovplyvnené týmito barbarskými zákrokmi.

Rodiny zaplatili viac ako 119 miliónov dolárov za to, že sa ich deti pokúsili lekársky zmeniť pohlavie, dokumentuje databáza.

Databáza poukazuje na 12 nemocníc, ktoré sa najviac previnili voči zmene pohlavia detí, počnúc Detskou nemocnicou vo Filadelfii (Children’Hospital of Philadelphia, CHOP), ako sa sama označuje.

Nemocnica liečila 122 detských pacientov so zmenou pohlavia. Päť detí sú pacienti s transgenderovou operáciou, zatiaľ čo 117 detí je na hormonálnej náhrade a blokátoroch puberty. Vypísala 768 “receptov na starostlivosť potvrdzujúcu pohlavie” v celkovej výške 230 784 dolárov v predložených poplatkoch.

CHOP podľa svojej webovej stránky poskytuje “komplexné posúdenie pohlavia, lekársku starostlivosť potvrdzujúcu pohlavie, podporné skupiny, odporúčania na ambulantnú liečbu, odporúčania na chirurgické zákroky” a ďalšie služby.

Children’s Hospital of Philadelphia neodpovedala na žiadosť denníka The Daily Signal’o komentár.

“Niektoré deti a mládež identifikujú svoje pohlavie ako iné, než im bolo pridelené pri narodení,” uvádza sa na webovej stránke nemocnice, ktorá slúži pacientom mladším ako 21 rokov. “Potvrdenie rodovej identity dieťaťa’a umožnenie mu preskúmať svoje pohlavie a sexualitu je kľúčové pre jeho blaho a odolnosť.”

Ale výskum zistil že takzvaná rodovo potvrdzujúca starostlivosť v skutočnosti zvyšuje pravdepodobnosť, že sa mladí ľudia pokúsia o samovraždu. Podľa jednej aprílovej štúdie, “chirurgický zákrok potvrdzujúci pohlavie je významne spojený so zvýšeným rizikom pokusu o samovraždu, čo zdôrazňuje nevyhnutnosť komplexnej psychiatrickej podpory po zákroku.”

Čítajte: Pápež vyzval na schválenie ‘zmeny pohlavia’ počas stretnutia s ministerstvom New Ways

Mladí ľudia, ktorí podstúpili transgenderové zákroky, čoraz častejšie detransignujú po tom, čo ľutujú užívanie hormónov a/alebo si nechali chirurgicky odstrániť zdravé časti tela. Chloe Coleová sa začala identifikovať ako chlapec vo veku 12 rokov a pod nôž išla len ako 15-ročná, aby to o pár mesiacov neskôr oľutovala. Teraz má 20 rokov.

Podobne ako mnohým iným detransiderom, ani Coleovej chirurg neodstránil prsia a neriešil jej základné problémy s úzkosťou, depresiou a nediagnostikovaným autizmom.

Na zozname najhorších previnilcov Do No Harm’sú aj nemocnice v Connecticute, Minnesote, štáte Washington, Kalifornii, Massachusetts a Ohiu.

“Existuje“veľa štúdií a výskumov, ktoré ukazujú, že mnohé z týchto detí majú komorbidity s rôznymi duševnými chorobami, a vieme, že medikalizácia neznižuje výskyt duševných problémov. Naopak, zvyčajne zvyšuje ich problémy s duševným zdravím,” povedala Serio. “Takže sa naozaj musíme pýtať sami seba: ‘Prečo to robíme? ”

“Podľa mňa to ani tak nie je o tom, ‘Aké sú riziká? ’ Sú len riziká,” pokračovala. “Ale aké sú výhody? Prečo by si niekto vybral alebo odporúčal tieto lieky deťom?"”

Pretlačené so súhlasom The Daily Signal.