transgenderday-810x500.jpg

Transrodové hnutie sa nikdy nevzdá: tu je dôvod

10
Kultúra smrti

V tohtotýždňovej epizóde The Van Maren Show Jonathon rozoberá, prečo transrodové hnutie napriek rastúcej opozícii v dohľadnej dobe nezmizne.

Jonathon začína epizódu zdôraznením, že množstvo mladých ľudí, ktorých lekársky establišment presvedčil, aby sa zmenili, je pravdepodobne najväčším lekárskym škandálom od čias eugeniky. “To, čoho sme teraz svedkami, sú dôsledky úspešného únosu našich inštitúcií aktivistami a implementácie ideológie v podstate pod hrozbou citového vydierania, ” povedal moderátor. 

Jonathon poznamenal, že hlavnou metódou citového vydierania, ktorú transrodoví aktivisti používajú, je tvrdenie rodičom, že ak nepotvrdia rodovo dysforické myšlienky svojho dieťaťa, napríklad to, že ich syn si myslí, že je dievča, ohrozujú tým život svojich detí, pretože si môžu vziať život, pretože nebude po ich.

“A na internete, na YouTube a inde existuje obrovské množstvo videí, ktoré zverejňujú transrodoví influenceri, kde vlastne trénujú deti, aký jazyk majú používať vo vzťahu k rodičom, terapeutom, psychiatrom, lekárom, aby dosiahli to, čo chcú. A deti doslova trénujú, ako to krok za krokom prejsť,” povedal. 

Hosť potom zdôraznil, že v súčasnosti sme’svedkami sekulárnych politikov, ktorí ani nie sú sociálnymi konzervatívcami, ako napríklad premiér Alberty Danielle Smith, obmedzujú “operácie na zmenu pohlavia” a používanie blokátorov puberty u neplnoletých. 

Dôvod, prečo je to&nbspochotná urobiť, je ten, že dôkazy o tom, že blokátory puberty sú neuveriteľne škodlivé, že hormóny na zmenu pohlavia sú nezvratne škodlivé, že ‘operácie na zmenu pohlavia mrzačia a ničia telá mladých ľudí a často z nich robia doživotných zdravotných pacientov, sú jednoducho ohromujúce. A tak bez ohľadu na to, či ste’sociálny konzervatívec, bez ohľadu na to, či máte alebo nemáte kresťanský pohľad na to, čo je mužskosť a ženskosť, máme teraz dostatok dôkazov, aby aj sekulárni politici boli ochotní povedať: ‘Nemôžeme’s tým pokračovať, história nás bude súdiť veľmi, veľmi zle.’

Jonathon tiež zdôraznil, že teraz máme veľa detransitioner, ako napríklad Chloe Cole, ktorí hovoria o nebezpečenstve zmeny “pohlavia” ako maloletí, keďže sami prešli touto traumou. Prečítal z Coleovej’výpovede pred Kongresom z minulého roka, v ktorej opísala, ako boli jej rodičia presvedčení lekármi, že jediným spôsobom, ako správne riešiť jej “rodovú dysfóriu”, je “prechod” na muža.

“Jej príbeh je jedným z tisícov a budú ich tisíce ďalších,” povedal.

O niečo neskôr v epizóde sa Jonathon zamýšľal nad otázkou, prečo toľko transrodových aktivistov neprestane presadzovať túto problematiku napriek tomu, že sa objavuje kopec dôkazov o tom, že ich program je škodlivý. Odpoveďou podľa moderátora je, že existujú určití ľudia, ktorí nedokážu prijať, že transrodové hnutie klame. Jonathon odhalil, kto sú títo ľudia, citovaním novinárky Helen Joyce, ktorá poskytla perfektnú odpoveď počas interview s Petrom Boghossianom v minulom roku:

Na niečo ste možno nepomysleli, že je veľa ľudí, ktorí sa cez to nedokážu’preniesť. A to’sú ľudia, ktorí prešli na prechod vlastnými deťmi. Takže títo ľudia budú ako japonskí vojaci, ktorí boli na tichomorských ostrovoch a nevedeli, že vojna sa skončila. Musia bojovať navždy. To je ďalší dôvod, prečo je to najhoršia, najhoršia, najhoršia sociálna nákaza, akú sme kedy zažili.

Mnohí ľudia urobili to najhoršie, čo ste mohli urobiť, a to, že kvôli tomu nenávratne poškodili svoje deti. Títo ľudia budú musieť do konca života veriť, že urobili správnu vec, kvôli vlastnému zdravému rozumu a sebaúcte. Takže budú’stále bojovať a každý z týchto ľudí zničí celé organizácie a celé priateľské skupiny. 

Ztratil som už počet, koľkokrát mi niekto o konkrétnej organizácii, ktorá sa na tom zvrtla, povedal: ‘Ach, zástupca riaditeľa má trans dieťa.’Alebo: ‘Ach, novinárka v tých novinách, ktorá robí špeciálne vyšetrovania, má trans dieťa.’Alebo čokoľvek iné. Celá organizácia je paralyzovaná tou jednou osobou. A v tej organizácii sa možno ani všeobecne nevie, že má trans dieťa. Ale vyjde to najavo. Ľudia si to tak nejako potichu povedia a teraz už nemôžete’hovoriť pravdu pred tým človekom a viete, že nemôžete’, pretože to, čo’ hovoríte, je, že ste ako rodič urobili naozaj, akože, na úrovni porušovania ľudských práv hroznú vec vlastnému dieťaťu, ktorá sa nedá napraviť.

Existujú konkrétne osoby, ktoré sú tu aktívne proti právam žien’a nie je známe, prečo sú, ale náhodou viem cez zákulisné kanály, že je to’preto, že transrodovali svoje dieťa. Takže títo ľudia urobia čokoľvek do konca svojho života, aby zničili mňa a ľudí, ako som ja, pretože ľudia ako ja stoja v ich neprospech. Nechcem byť, nehovorím s nimi priamo, netrávim svoj čas b**** s nimi.

Ale faktom je, že už len tým, že povedali, že nikdy nebudeme akceptovať natalitných mužov v ženských priestoroch, no je to ich syn, o ktorom’hovoríme, a oni’povedali svojmu synovi, že sa môže dať sterilizovať a zničiť si základné sexuálne funkcie a ženy ho budú akceptovať ako ženu. A ak to neurobíme, pre nich a to dieťa už nie je cesty späť. Predali svojmu dieťaťu účet, ktorý nemôžu splniť. A ja som ten, kto musí byť zastrašovaný, aby ma prinútili ho splniť. Takže títo ľudia budú tými, ktorí budú toto krvavé hnutie udržiavať v chode, je mi to ľúto, pretože majú čo stratiť, a pokiaľ ide o nich, je to boj na život a na smrť.

Pre viac Jonathonových’analýz si nalaďte tento týždeň’epizódu The Van Maren Show.

The Van Maren Showprebieha na mnohých platformách vrátane Spotify, SoundCloud, YouTube, iTunes, a Google Play 

Úplný zoznam epizód a možnosť prihlásiť sa na odber rôznych kanálov nájdete na našej webovej stránke Acast tu.