Screenshot-2024-09-04-at-9.58.56-AM-810x500.png

Líder konzervatívcov z BC odsudzuje "znepokojujúce" sexuálne explicitné materiály vo verejných školách

9
Kultúra života

Dňa pred dôležitými provinčnými voľbami v Britskej Kolumbii líder konzervatívnej strany John Rustad vyhlásil, že v prípade svojho víťazstva odstráni zo školských knižníc všetky sexuálne ladené materiály.

“Ďakujeme Elenore za odvahu upozorniť na znepokojujúce materiály v školách v Britskej Kolumbii. Žiadna verejná školská knižnica by nemala mať knihy s takýmito obrázkami,” napísal Rustad v stredu na X v odpovedi svojej kolegyni z MLA Elenore Sturko.

Sturko zverejnila grafickú ilustráciu materiálov ponúkaných v školských knižniciach, ktoré podľa nej ukazujú “sexualizáciu detí v školách,” hoci sa zdá, že príspevok vymazala.

“@Dave_Eby & @MikeStarchuk podporuje sexualizáciu detí v školách. Sú neschopní viesť. Je’čas na zmenu zdravého rozumu,” napísalav stredu na X.

Jedna z odhalených kníh Sturko zobrazuje grafické kreslené obrázky ľudí vykonávajúcich explicitné sexuálne akty, ako aj osobu, ktorá má na sebe tričko s nápisom “Lesbická teroristka”.

Ďalšia zobrazená kniha sa volá “Gender Queer,”, ktorá je veľmi obscénna a obsahuje grafické zobrazenia homosexuality a je k dispozícii na Strednej škole Franka Hahna, ako aj na mnohých ďalších školách.

Rustadova’politická rivalka, Nová demokratická strana (NDP), pod vedením svojho lídra a súčasného premiéra Davida Ebyho povolila, aby boli takéto pornografické knihy s tematikou LGBT dostupné v školách.

To viedlo Rustada a ďalších konzervatívnych poslancov k tomu, aby sa vysloviliproti tomu, aby školské knižnice mali k dispozícii sexuálne explicitné materiály, ktoré si môžu pozrieť deti.

Ako informovalLifeSiteNews, Rustad je proti používaniu blokátorov puberty pre deti aodsúdilzabezpečenieSOGI 123, celonárodný program presadzujúci LGBT ideológiu v školách pod označením “inkluzivita. ”

Predtým sa vyjadril proti tomu, aby školské knižnice mali k dispozícii sexuálne explicitné materiály, ktoré si môžu pozrieť deti.

Rustad nedávno povedal Petersonovi že sa domnieva, že provinčné vlády by mali chrániť deti pred blokátormi puberty, ktoré mládeži čoraz častejšie vnucujú LGBT radikáli.

Výhra konzervatívcov by bola prvou od roku 1991 pre nesocialistickú/liberálnu stranu

Britskí Kolumbijčania pôjdu k volebným urnám 19. októbra. Organizácia Campaign Life Coalition (CLC) vydala svojho sprievodcu pre voličov, ktorý je určený pre obyvateľov provincie.

Rustad a jeho Konzervatívna strana vystrelili nahor v popularite, pričom väčšina prieskumov ukazuje, že majú mierny náskok pred vládnucou NDP pod vedením Davida Ebyho.

Ako informoval LifeSiteNews, Rustad si získal konzervatívnych a slobodomyseľných voličov najmä svojimi mnohými postojmi proti prebudeniu, ako aj tým, že vyšlo najavo, že je proti mandátom COVID.

Skutočne, nedávno sa dalo najavo, že ľutuje, že si vzal na mušku COVID, pričom kritizoval, že vládne mandáty boli zamerané na kontrolu obyvateľstva.

Posledy mala provincia akúkoľvek vládu blízku konzervatívnej v roku 1991, keď bola naposledy pri moci vládnuca Sociálno-kreditná strana pod vedením Billa Vander Zalma. Odvtedy v provincii vládli NDP aj Liberálna strana.

Vander Zalm, známy svojím pevným pro-life postojom, bol premiérom Britskej Kolumbie’v rokoch 1986 až 1991 ako líder Strany sociálneho kreditu.

Na konci 80. rokov sa pokúsil obmedziť financovanie potratov v provincii s tým, že vláda by ich nemala platiť, ak údajne nie sú z lekárskeho hľadiska nevyhnutné, hoci potraty nie sú nikdy z lekárskeho hľadiska nevyhnutné ani ospravedlniteľné.

Aj keď bol Vander Zalm na začiatku populárny, médiá sa od neho rýchlo odvrátili pre jeho pro-life názory. V kombinácii s finančným škandálom, ktorý sa týkal predaja jedného z jeho osobných majetkov počas premiérovania, zábavného parku s názvom Fantasy Gardens, Vander Zalm v roku 1991 odstúpil.