Harris-skit-810x500.png

Kamala Harrisová sa vyhovárala na "neúctivé" video k večeru Ala Smitha: "Nebol tam žiadny smiech

11
Kultúra smrti

Miesto účasti na ctihodnej katolíckej “Al Smith” večeri v predvolebnom roku poslala demokratka Kamala Harrisová vopred nahraté video pozostávajúce z hluchého posolstva, o ktorom kritici hovoria, že bolo “krkolomné, ” “bizarné, ” a “môže byť jej záhubou.”

V Harrisovom videu vystupovala bývalá členka štábu Saturday Night Live, komička Molly Shannonová, ktorá stvárnila svoju bizarnú postavu katolíckej školáčky Mary Katherine Gallagherovej.

“Chcem len povedať, že som katolíčka a dnes je jedna z najväčších večerí popri Poslednej večeri,”povedala Shannonová Harrisovi predtým, ako si strčila ruky pod pazuchy a privonala k nim.

“Kamala Harrisová zverejňuje svoje vopred nahraté video na večeru Al Smitha v New Yorku, na ktorú sa’nedostavila,” povedal Josh Dunlap, populárny komentátor X.

“Toto môže byť jej záhuba,” dodal.

“Prečo Kamala práve úmyselne urazila každého katolíka v Spojených štátoch?"” pýtal sa katolícky autor a moderátor podcastov Taylor Marshall.

“Protikatolíčka Kamala Harrisová nás katolíkov absolútne nenávidí, je to’také jednoduché,” Damian Ranger povedal v samostatnom príspevku X, akoby chcel odpovedať na Marshallovu’otázku.

“Kamala Harrisová posiela hlúpe video na prestížnu večeru Al Smitha, (ktoré) bude poslednou ranou pre jej kampaň. Taká neúcta k 22 miliónom katolíckych voličov,” povedal Grant Cardone, manažér súkromného kapitálového fondu s viac ako 1,1 milióna sledovateľov na X.

“1) Neprišla”na koncert & 2) potom vo svojom videu použila hercov,” pokračoval Cardone. “Trumpová pokračovala v 25 min. nonstop vystúpení bez promptera.”

“Myslel som si, že kampaň (Kamaly Harrisovej/Tima Walza) už nemôže byť horšia, a potom som videl toto,” Brett Cooper lamentoval.

Vedúci rannej šou Fox News’, Fox and Friends, vytiahli Harris’ urážlivé posolstvo na podujatí sponzorovanom katolíkmi.

“Úplne to vybuchlo,” povedal Brian Kilmeade. “Bola to najhoršia vec vôbec.”

“Nie je to vtipné. Trapné. Divné,” pokračoval Kilmeade. “Prekazili ste to.”

“Medzi hosťami v sále nebol žiadny smiech”, poznamenala Ainsley Earhardtová, ktorá bola na podujatí prítomná.

“Nielenže je to urážlivé, je to’KRITICKÉ,” povedal konzervatívny autor a komentátor Jack Posobiec said.

“Každý katolík v Amerike by sa mal nad tým pohoršiť,” Anna Lulis napísala na X.

“Toto video Kamaly Harris je historicky zlé,” poznamenal Jason Miller, hlavný poradca prezidenta Donalda Trumpa.

“Video Kamaly Harrisovej/Molly Shannonovej na večeri u Ala Smitha bolo zneužiteľne hlúpe. V miestnosti nebolo počuť ani jeden smiech. Dokonca aj Jim Gaffigan (moderátor) vtipkoval o nepríjemnom stonaní, ktoré vydávalo publikum,” mienkotvorný D.S. Dexter Tarbox Jr. reported na X.

Celý Harris’ prednahratý videopozdrav uvedený na večeri Al Smitha si môžete pozrieť tu

.