Eucharist-e1725975287694-810x500.jpeg

Katolícke kostoly budú slúžiť sväté omše a sväté hodinky ako odškodnenie za satanistickú "čiernu omšu" v Atlante

19
Kultúra smrti

Katolícke kostoly budú slúžiť omše na znak zadosťučinenia za satanistickú “čiernu omšu”, ktorá sa bude konať 25. októbra v Atlante v štáte Georgia a ktorá má “privolať” troch démonov.

Miestny biskup poznamenal, že táto “rúhavá a obscénna inverzia katolíckej omše” bude znesväcovať konsekrovanú hostiu, svätú Eucharistiu - Telo, Krv, Dušu a Božstvo Ježiša Krista - “tým najodpornejším spôsobom, aký si možno predstaviť.”

“čiernu omšu” bude organizovať atlantská pobočka Satanského chrámu, organizácie, ktorá sa už v minulosti priznala k znesväteniu a zničeniu “konsekrovanej hostie” na jednej z takýchto akcií. Hostie musia byť ukradnuté z katolíckeho kostola.

Krádež a znesväcovanie Eucharistie je výrazne uľahčené rozšíreným prijímaním svätého prijímania do ruky, na rozdiel od prijímania na kolenách a na jazyk.

Arcibiskup atlantskej arcidiecézy Gregory John Hartmayer odsúdil tento rituál ako “vážnu svätokrádež” a vyzval “všetkých katolíkov atlantskej arcidiecézy, aby čelili tomuto útoku na našu vieru modlitbou, pokáním a modlitbami za nápravu.”

V memorande pre duchovných, sestry a zamestnancov diecézy požiadal, aby “každá farnosť uskutočnila eucharistickú svätú hodinu s benedikciou na uctenie reálnej prítomnosti Krista vo svätej Eucharistii… ako akt zadosťučinenia za túto navrhovanú svätokrádež.”

V niektorých katolíckych kostoloch sa bude obetovať aj pravá omša ako protiváha “čiernej omše.” Omša je obnovená svätá obeta Kalvárie, v ktorej sa Boh Syn obetuje Bohu Otcovi, a ako taká má nekonečnú hodnotu.

Pastor farnosti svätej Kláry z Assisi v Acworthe, na okraji metropolitnej oblasti Atlanty, oznámil svätú omšu pokánia plánovanú na 25. októbra a požiadal farníkov, aby sa modlili za “obrátenie všetkých, ktorí sa plánujú zúčastniť na tomto zverstve,” ako aj aby zvážili pôst.

Byzantská katolícka cirkev Epifánie Pána v Roswelli má oznámilaponúknutie božskej liturgie 25. októbra o 15.00 hod. za účelom “zabránenia a zmarenia plánovanej satanistickej čiernej omše v Atlante.”

“Ježišovi Kristovi nemôže ublížiť žiadne ich konanie, ale my sme zodpovední za to, že sme dovolili, aby bola Eucharistia ukradnutá a znesvätená,” uvádza sa v cirkevnom bulletine.

Satanský chrám (TST) pravidelne organizuje “čierne omše,” a v roku 2019 jeho houstonská pobočka potvrdila, že znesvätila posvätenú, posvätnú Hostiu nenávistnými a rúhavými slovami na X.

Aj keď na svojej webovej stránke TST tvrdí, že jej členovia neveria v nadprirodzeno, ani v Boha, ani v Satana, vykonáva satanistické rituály, organizuje právny náboženský status ako “cirkev”, obhajuje potraty ako náboženský rituál a zažalovala Texas a Indiana kvôli ich obmedzeniam interrupcií na základe “náboženskej slobody.”

TST, ktorá bola založená v roku 2013 a v roku 2019 ju daňový úrad IRS uznal za “cirkev”, začala ako politická organizácia, ktorej cieľom je znížiť prítomnosť náboženstva vo verejnej sfére. V roku 2017, po tom, čo Donald Trump podpísal “nariadenie o náboženskej slobode”, spoluzakladateľ TST Lucien Greaves v informačnom bulletine vyhlásil, že TST “musí prehodnotiť svoje predchádzajúce principiálne odmietanie akceptovať náboženské oslobodenie od daní.”

Odvtedy skupina tvrdí, že jej “hlboko zakorenené presvedčenie,” “naratívna štruktúra,” a používanie symbolov a praktík z nej robí cirkev. Je to najmä opisuje svoj “Satanský potratový rituál” ako “ničivý rituál”, ktorého cieľom je “zbaviť sa predstavy hanby, viny a duševného nepohodlia, ktoré môže pacientka prežívať v dôsledku rozhodnutia podstúpiť legálny a medicínsky bezpečný potrat.”