Dr.-William-Makis-810x500.png

Kanadskí lekári varujú pred novými "samo-posilňujúcimi" injekciami COVID zavedenými v Japonsku

23
Kultúra smrti

Občania USA: Jeden z lekárov ho nazval “ďalšou iteráciou frankensteinovskej technológie”.”

Bojovník za lekársku slobodu Dr. Mark Trozzi, virológ a vakcinológ Dr. Byram Bridle a onkológ Dr. William Makis, ktorý má odborné znalosti v oblasti imunológie, sa stretli na porade po prednáškach v japonskom parlamente na tohtoročnom’medzinárodnom krízovom summite. Zdôraznili, že tieto nové replikónové COVID “vakcíny” sú nebezpečné rovnako ako ich predchodcovia, mRNA COVID injekcie.

Je to ďalšia iterácia tejto frankensteinovskej technológie,” povedal Dr. Makis.Nevieme’čo táto technológia do. Vieme, že má všetky negatívne vlastnosti prvej generácie mRNA vakcín.”

Samoamplifikujúce alebo “replikónové” mRNA injekcie posúvajú mRNA injekcie na ďalšiu úroveň — akási mRNA injekcia “na steroidoch.” 

Ako vysvetlil James Corbett, samoamplifikačné mRNA injekcie obsahujú “vybavenie potrebné na to, aby sa po vstupe do buniek vytvorilo viac, ” “a to nielen injekciou mRNA pre antigén záujmu (napríklad takej, ktorá kóduje proteín hrotu koronavírusu), ale aj mRNA, ktorá sa preloží do proteínov replikázy, ktoré zase vytvoria viac druhov mRNA.”

Corbett poznamenal, že existujú “hory dôkazov o škodlivosti mRNA vakcín, od kardiálnych obetí po počet obetí krvných zrazenín na rôzne obete všetkých príčin úmrtia na rôzne poškodených vakcínou na nešťastný vedľajší účinok známy ako ‘náhle zomrel.’” 

Títo kanadskí lekári poukázali na rôzne aspekty týchto injekcií, ktoré sú zodpovedné za tieto poškodenia, vrátane proteínu hrotu, ktorý produkuje mRNA, a lipidových nanočastíc potrebných na doručenie mRNA do bunky. Tieto vlastnosti sa rozširujú aj na nové replikónové injekcie, ako uviedol Dr. Makis, a v skutočnosti sa-mRNA je povedal, že vytvára ešte viac antigénových proteínov ako jej pôvodný náprotivok.

Dr. Bridle uviedol, že na “otázku miestnych japonských vedcov,” spoločnosť vyrábajúca replikónovú injekciu COVID sa podelila o to, že počas prvého kola pokusov testovali len osem myší. “Takže doslova’preskočili z pokusov s ôsmimi myšami na ľudské — a chcel by som povedať zle navrhnuté — klinické pokusy na ľuďoch.”

Dodal, že aj údaje z klinických skúšok na ľuďoch pre injekciu sú “veľmi skromné,” a že neexistujú “žiadne údaje o strednodobej až dlhodobej bezpečnosti.”

Lekári zdôraznili, že nevedia, ”či sa materiál mRNA v injekcii replikónu môže preniesť na iných ľudí, a dr. Bridle tvrdil, že sa už objavili dôkazy o “vylučovaní” pôvodnej mRNA injekcie COVID. 

“Teda, je to’ako keby Monsanto šírilo glyfosát a kontaminované semená. Táto možnosť je veľmi reálna,”Dr. Trozzi sa ozval.

Dr. Makis tiež zdôraznil, že toto “môže byť jediný lekársky zásah,” okrem pôvodnej injekcie mRNA COVID s neznámou dávkou. 

“Tento problém sme mali už pri pôvodných injekciách mRNA. Nemali sme predstavu, koľko proteínu hrotu kto produkuje. A teraz’tento problém ešte znásobíme, keď nielenže nebudeme vedieť, koľko proteínu hrotu príjemca produkuje — teraz’bude vyrábať aj neznáme množstvo mRNA,” povedal Dr. Makis.

Dr. Bridle poukázal na chybnú metódu použitú na určenie, či sú zábery pod bezpečnostnou hranicou pre kontamináciu DNA, a vysvetlil, že táto hranica bola stanovená pre “holú DNA,” a nie pre DNA sprevádzanú lipidovými nanočasticami.

“Je takmer nemožné, aby sa do našich buniek dostala holá DNA … keď vám povedia, že veľa ampuliek je v skutočnosti pod bezpečnostnou normou, táto bezpečnostná norma sa musí znovu stanoviť s DNA sprevádzanou lipidovými nanočasticami. A keď sa to’urobí, zaručujem, že bezpečnostná norma klesne o niekoľko rádov,” povedal Dr. Bridle.

“Takže niet pochýb, že táto kontaminácia je rádovo nad bezpečnou úrovňou,” dodal.

Dr. Makis zdieľal, že “záverom”, ku ktorému dospeli účastníci konferencie krízového summitu, bolo, že technológia mRNA je “tak chybná”, že “celá technologická platforma” by sa mala “okamžite zastaviť.”

Zdieľal, že napriek “skupine dobrých lekárov tu v Japonsku, ktorí bijú na poplach,” podobne ako podobní lekári v Kanade a USA, čelia cenzúre.

“Tu v Japonsku je“veľmi silná cenzúra médií, prenasledovanie zo strany univerzít. A zdá sa, že japonská vláda a regulačné úrady’ignorujú varovania a’ignorujú nebezpečenstvá.”

Doktor Bridle dodal, že to zažili na vlastnej koži: Pri jednej z prezentácií sa dozvedeli, že prostredníctvom mainstreamových médií sa objavili potenciálne hrozby zatknutia “japonských lekárov a vedcov, ktorí vyjadrujú skutočné obavy z vakcíny replicon,” ktoré boli označené za “dezinformácie.”

Podľa Dr. Bridla Japoncom povedali, že jediný dôvod, prečo sa ľudia zúčastnili na ich prednáškach, bol ten, že im za to zaplatili — a išlo o tisíce ľudí. 

“Bol som zhrozený,” poznamenal Dr. Bridle. Dr. Makis ďalej zdôraznil absurdnosť takéhoto tvrdenia.

Dr. Bridle vyvodil vinu za zábery, aspoň z veľkej časti, na zdravotné regulačné orgány po celom svete. Podľa virológa bolo spoločnou črtou týchto agentúr uprostred zavádzania mRNA injekcií COVID to, že “zatajovali usvedčujúce dôkazy.” 

“Kým na nás útočili, kým nás ohovárali, kým lekári prichádzali o licencie, kým ľudia prichádzali o prácu, pretože vyslovovali tieto obavy, naše zdravotnícke regulačné agentúry mali údaje, ktoré dokazovali, že máme pravdu. A oni na nich sedeli a nič nepovedali, ba dokonca vyslovene klamali,” povedal Dr. Bridle.

Dr. Trozzi sa snažil vyburcovať svojich poslucháčov k činom, a to tak, že ich najprv upozornil na to, že ak ich odborníci na začiatku pred zásahom nevarovali, sú “terčom.”

“Vyzývam každého jedného človeka, aby ste osobne urobili všetko, čo je vo vašich silách, aby ste to zastavili. Pretože takto vyzerá moderná vojna. A počet mŕtvych je fenomenálny a stále rastie,” povedal Dr. Trozzi.

“Potrebujeme všetky ruky na palube,” dodal Dr. Makis.“Toto nie je situácia, v ktorej (môžete) sedieť na plote a povedať, no, mňa sa to’netýka. Ja som nebol zranený. Čo ma zaujíma, či moji susedia padajú mŕtvi, však? Alebo kamaráti môjho syna alebo dcéry v školách dostanú rakovinu. Čo mi na tom záleží?"

“My’sme už dávno preč. A stále je tu’veľa samoľúbosti, ktorú vidím … toto je vojna nás všetkých.”

Občania USA: Žiadajte od Kongresu, aby vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti