image-1-28-810x500.png

Pro-life študent zosmiešňovaný Kamala Harris hovorí Fox News: "Potrat je satanova sviatosť

11
Kultúra života

Dve študentky, ktoré zosmiešnila demokratická prezidentská kandidátka Kamala Harrisová, vo svojom prvom televíznom rozhovore vysvetlili, že veria, že ich tam poslal Boh, aby hlásali svoju vieru uprostred veľkého davu podporovateľov Harrisovej, ktorí sú za potrat. 

Dvaja mladí muži, Grant Beth a Luke Polaske, ktorí sú študentmi nižších ročníkov Univerzity Wisconsin-La Crosse, kde sa konalo podujatie Harrisovej kampane, bez okolkov hovorili o svojej viere v Krista, o zlej povahe potratov a o absolútnej nevyhnutnosti, aby mladí a začínajúci voliči mali na pamäti, že ich budúcnosť a dokonca aj sloboda visia v súvislosti s nadchádzajúcimi prezidentskými voľbami na vlásku.  

“Po tom, čo hovorila o zrušení rozsudku Roe v. Wade a Donaldovi Trumpovi som do davu zakričal, že potrat je satanova sviatosť,” povedal Luke Polaske na začiatku rozhovoru pre Fox & Friends. “Ako kresťan tomu hlboko verím.”

“Ona mi vlastne mávala. Zložil som si z krku tento krížik, ktorý nosím, a keď nás vyzvali, aby sme odišli, zdvihol som ho do vzduchu, zamával som jej a ukázal na ňu a ona sa mi pozrela priamo do očí a tak trochu sa na mňa zle usmiala,” rozprával.

“Boli sme tu len preto, aby sme vyznali svoju vieru,” povedal Grant Beth, “a to sme aj urobili. Rozhodli sme sa povedať ‘Kristus je kráľ!"’, ‘Ježiš je Pán’ a dostali sme veľa odporu.” 

“Strčila do mňa staršia žena. Hajlovali na nás, nadávali nám, vysmievali sa nám, a to’je pre mňa osobne najväčšia vec,”povedala Beth. “V reflexii udalosti sa Ježišovi vysmievali. Viete, jeho učeníci boli vysmievaní, a to’je v poriadku. 

“V skutočnosti sme robili Božiu’prácu,” povedala Beth, “a boli sme tam zo správnych dôvodov a Boh nás v tejto chvíli [sledoval]. Ja’som za to, aby sme boli srdeční ľudia bez ohľadu na svoje presvedčenie, ale verím, že nás tam poslal Boh.”  

“Verím, že toto načasovanie — 18 dní pred voľbami — je nevyhnutné pre mladých Američanov a prvovoličov, ako som ja, aby pochopili, že toto je to, čo’dostanete v prípade prezidentovania Kamaly Harrisovej.”

“Dostanete Kamalu Harrisovú, ktorá odcudzí viac ako 50 % obyvateľov USA, ktorí sú kresťania. Dostanete Kamalu Harrisovú, ktorá vynechá spomienkovú večeru Ala Smitha.” 

Incident, navrhla Beth, “dokazuje, aký typ človeka Kamala je a akým typom líderky bude.” 

Polaske povedal, že ako kresťania on a Beth “neakceptujú ani nesúhlasia s jej potratovou politikou a veríme, že Ježiš je Pán a že má posledné slovo vo všetkom, čo robíme. Je to niečo, okolo čoho sústredíme svoj život. Chceli sme, aby to vedela.” 

Beth na záver vrúcne vyzvala mladých a prvovoličov, aby zvážili, čo visí na vlásku pri nadchádzajúcich voľbách: 

“Keby som sa mohla spýtať svojich [kolegov] mladých Američanov v tejto krajine, ‘Ako chcete, aby vyzerala vaša budúcnosť? Chcete, aby ste museli bojovať o to, aby ste zaplatili za benzín? Chcete denne bojovať o to, aby ste mohli zaplatiť za potraviny? Chcete dokonca bojovať o získanie prvej hypotéky na dom? 

Takúto budúcnosť’dostanete s Kamalou Harrisovou ako prezidentkou Spojených štátov. Budúcnosť bez morálky. Budúcnosť, v ktorej sú ľudia denne vystavení zlu … a ľudia sú zbavení samotnej moci, ktorú majú ako občania Spojených štátov.”

“Prosím prvovoličov: V stávke je budúcnosť tejto krajiny.”

“Deti” sú lepší rečníci a komunikátori ako Harris,” uvádzaužívateľ X Dru Dewald. “Zamyslite sa nad tým na chvíľu.”