kevin_spacey_as_franci_underwood.jpg

Kevin Spacey pripúšťa, že je gay; sexuálny vzťah muž/chlapec je medzi homosexuálmi bežný

1,092
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Herec Kevin Spacey sa obvineniu z pokusu o znásilnenie 14-ročného chlapca bráni tvrdením, že bol homosexuál.

Pred dvoma týždňami obvinili Spaceyho zo sexuálneho obťažovania Anthonyho Rappa v roku 1986; doslova že ho zdvihol, položil na posteľ a neželane sexuálne obťažoval. V tom čase mal Spacey 26 a Rapp iba 14 rokov.

Po 31 rokoch mlčania Rappa inšpirovalo verejné obvinenie hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina, a rozhodol sa prehovoriť.

„Zdvihol ma, ako ženích dvíha nevestu, keď ju prenáša cez prah“, spomínal Rapp. „Čo bolo ďalej? Potom si na mňa ľahol.“

Do troch hodín po odvysielaní Rappovho príbehu sa ozval Spacey. „Vypočul som si tento príbeh a zhrozil som sa“, tweetoval tento držiteľ dvoch Oskarov, a hovorí, že si nespomína, že by niekedy obťažoval Rappa. „Ak som sa niekedy správal tak, ako opisuje, dlhujem mu úprimné ospravedlnenie za svoje nevhodné opilecké správanie.“

„Vo svojom živote som mal vzťah s mužmi, aj so ženami. S mužmi som mal milenecké a romantické vzťahy po celý život, a rozhodol som sa, že teraz budem žiť ako gay“, napísal herec.

Spaceyho rozhodnutie „žiť ako gay“ je v priamom protiklade s tým, čo homosexuáli tak radi hovoria – že homosexualitu si nevyberáte, pretože je vrodená a prirodzená.

Či už to mal Spacey v úmysle, alebo nie, tým, že sa pokúsil ospravedlniť sexuálne násilie na maloletom chlapcovi svojou opilosťou a povedal to, čo sme spomenuli vyššie, viac-menej potvrdil, že to súviselo s jeho homosexualitou.

Advokáti, obhajujúci aj homosexuálov, dali od Spaceyho ruky okamžite preč.

„Tento, a podobné príbehy, by sa nemali používať na odvedenie pozornosti od obvinenia zo sexuálneho napadnutia“, povedala prezidentka GLAAD Sarah Kate Ellisová. (GLAAD – Gay and Lesbian Alliance Against Defamation; Aliancia gayov a lesbičiek proti nactiutŕhaniu)

Homosexuál Zachary Quinto obvinil Spaceyho z „vykalkulovanej manipulácie“ so sympatiou voči jeho homosexualite len preto, aby „odviedol pozornosť“ od Rappovho obvinenia Spaceyho z pokusu o pohlavné zneužitie.

Pro-family lídri však hovoria, že homosexualita a pederastia sú vzájomne prepojené oveľa viac, než sú homosexuálni aktivisti ochotní oficiálne pripustiť. (pederastia – úchylná pohlavná náklonnosť dospelého muža k mladým chlapcom; pozn. prekl.)

„Aké zaujímavé, že Kevin Spacey odrazu vsadil na „gay kartu“ v snahe získať si sympatie na svoju stranu hneď na to, ako vyšiel najavo dôkaz o jeho pokuse o sexuálne obťažovanie hollywoodskeho herca, chlapca“, povedal zakladateľ organizácie ´Americans for Truth´, odhaľujúcej agendu homosexuálnych aktivistov, Peter LaBarbera pre LifeSiteNews.

„Vieme, že previazanosť pedofílie na homosexuálne hnutie má dlhú históriu“, tvrdí LaBarbera. „Vieme aj to, že mnohí prominentní „gayovia“, ako napríklad Don Lemon zo CNN, sa stali ako mladí chlapci obeťami sexuálnych predátorov.“

Pripustiť akékoľvek možné prepojenie medzi homosexualitou a pedofíliou je pre gay aktivistov absolútnym tabu. Nie však pre všetkých.

„Naša komunita je mladými posadnutá už od samého začiatku“, povedal Yahoo Tom. „Naša komunita je celá za Kevina Spaceyho, ale treba vám pripomínať Daddy ´Twink Porn´ (gay porno), ktoré je tak populárne?“

„Nedajte sa oklamať. Kevin Spacey nie je určite prvým, ani výnimočným v komunite gayov“, povedal Thom svojim kolegom gayom, „toto obvinenie zo znásilnenia je falošné ... a všetci to vieme.“

Bývalí homosexuáli, ktorí prestali praktizovať tento životný štýl, potvrdzujú, že veľmi často je to starší dospelý muž, ktorý „vyvíja iniciatívu“ voči nezletilému chlapcovi a postupne ho vovádza do svojho životného štýlu.

„Vo svete homosexuálov sú sexuálne vzťahy medzi mužmi a mladými tínedžermi už dávno považované jednoducho za súčasť dospievania. Dobre je to zdokumentované v ich spisoch.“ povedal pre LSN Brian Camenker, zakladateľ neziskovej organizácie MassResistance, ktorá podporuje sociálne konzervatívne postoje v otázkach homosexuality, potratov, transgender a ´manželstiev´ osôb rovnakého pohlavia, a dodáva: „Udávajú tak organizácie ´mladých gayov´, ktorých členovia majú bežne od 12 do 22 a viac rokov.“

„Nechvalne známym cieľom LGBT hnutia je znížiť vekovú hranicu prijatia detí do ich radov“, zdôrazňuje Camenker. Milo Yiannopoulos sa začiatkom tohto roka pochvalne vyjadril o mužoch, ktorí sa sexuálne stýkajú s chlapcami, čo ho dostalo do problémov. Obamov „cár bezpečného školstva“ Kevin Jennings sa zasa ocitol v problémoch vďaka rade, ktorú dal nezletilému študentovi, aby pri sexe s dospelým mužom „používal kondóm“.

LaBarbera sa vyjadril, že „gay“ hnutie sa musí predovšetkým vysporiadať so svojou vlastnou pedofilnou históriou, kam patrí aj ´gay´ ikona Harvey Milk, ktorý mal ako 30-ročný homosexuálny vťah so 16-ročným chlapcom. Milka si aktivisti LGBT značne uctievajú a prezident Obama dal jeho tvár dokonca zvečniť aj na poštovej známke.“

„Štatisticky je 75% gayov sexuálne zneužívaných staršími tínedžermi alebo dospelými mužmi“, povedal pre LSN terapeut David H. Pickup a ďalej vysvetľuje:

„Stručne povedané, títo muži nemajú vyriešený hlboko zakorenený zážitok emocionálneho alebo sexuálneho zneužívania v detstve, čo sa primárne premieta do ich extrémneho pocitu menejcennosti v súvislosti s ich rodovou identitou; v detstve im zároveň chýbal skutočný vzor pravého muža. Spomínané zranenia sí teda títo muži ´kompenzujú a liečia´ v dospelosti.

Ide o podvedomý spôsob vysporiadania sa s veľmi závažnými problémami. Zranené LGBT osoby vytvárajú obete z chlapcov a dievčat, a mnohí z nich si tak podvedome ´liečia´ svoje zranenia sexom s nimi, čím zároveň vytvárajú obete z tínedžerov, malých detí a/alebo dospelých.“

„Exemplárnym príkladom sú neslávne známe skutky LGBT zákonodarcu Harveyho Milka, ktorý bol známy ako efebofil (erotická náklonnosť k dospievajúcim chlapcom)“, dodáva Pickup. „Námorníctvo USA dokonca po ňom pomenovalo aj bojovú loď, nikto však nezverejnil nič o jeho zneužívaní mladistvých.“

Milk začal v Hollywoode šíriť tento kult, a až do svojej smrti (zastrelili ho), zneužíval svoj šarm a moc, aby si ukoristil mladých chlapcov s emocionálnymi problémami a drogovo závislých. Jeden príklad hovorí za všetky: Milk nalákal 16-ročného chlapca, ktorý utiekol z domu, na scestie, ktoré ho doviedlo k homosexualite. Tento chlapec, Jack McKinley, si neskôr sám siahol na život.

LaBarbera pripomína aj „otca“ sexuálnej revolúcie, homosexuála Alfreda Kinseyho, ktorého „výskum“ zahŕňal aj analýzu „údajov“ od pedofilov, dráždiacich bábätká, aby dosiahli „orgazmus“.

„Musíme dúfať a modliť sa, aby sa všetky tieto odporné, hnusné a slizké informácie dostali na verejnosť, aby si tak obete týchto úchylákov mohli ešte na tomto svete zažiť aspoň trocha spravodlivosti, ešte pred tou dokonalou, ktorú má pre ich trýzniteľov pripravenú Boh.“  

Spoločnosť Netflix reagovala na Rappovo obvinenie s účasťou, a uistila filmových tvorcov, že sa nemajú čoho obávať. „Media Rights Capital a Netflix veľmi mrzia správy, týkajúce sa Kevina Spaceyho“, znie vyhlásenie spoločnosti. Ako reakciu na toto odhalenie z predchádzajúceho večera sa obe výkonné zložky našich spoločností stretnú v pondelok popoludní v Baltimore so všetkými účinkujúcimi, aj technickým zázemím, aby ich uistili, že sa môžu aj naďalej cítiť v bezpečí ... Kevin Spacey na tejto sérii momentálne nepracuje.“

Keďže sa Spacey neospravedlňoval, Netflix oficiálne zrušila  „House of Cards“, svoj vlajkový pôvodný program. Zrušenie nebolo neočakávané.

Sám Kevin Spacey vyrastal  otcom, ktorý ho fyzicky a sexuálne zneužíval.

„Pravda o katastrofálnom zneužívaní detí v kultúrnej inštitúcii, akou je Hollywood, vychádza konečne na povrch“, hovorí Schaper záverom, „pokrytectvo v liberálnom Hollywoode je odporne nechutné, a to najmä preto, lebo Hollywood pravidelne napáda Katolícku cirkev za pedofilné škandály, ktoré sa v nej vyskytujú.“

Minulý rok minula Netflix na svoje show bezprecedentných 6 miliárd dolárov. V časoch svojho úspešného vysielania ´House of Cards´ získala 46 nominácií Emmy, Peabody award a dva Zlaté glóbusy.

Minulý rok v júni získal Spacey titul čestného rytiera od jeho kráľovského veličenstva princa Charlesa.

Ako odpoveď na nedávnu záplavu odhalení sexuálneho obťažovania v Hollywoode sa 12. novembra konal plánovaný protestný pochod za „vrátenie pracovných miest“.

Rapp je známy svojou rolou adolescenta vo filme z roku 1987 „Adventures in Babysitting“, ako aj za herecký a spevácky výkon v „Rente“.