03-23.jpg

Tomio Okamura: „Otrasné – Snemovňa zamietla hlasovaním návrh SPD...

316
Kultúra smrti

Český poslanec Tomio Okamura informoval o ďalšej prehre domácich politikov, ktorí vystupujú proti migrácii. Na pôde českého parlamentu zástupcovia všetkých strán, okrem Okamurovej SPD, hlasovali za „vítanie migrantov“. Tomio Okamura nielen tvrdo kritizuje postup českých politikov, ale podobný krok označil za šialený.

„Otrasne – Snemovňa zamietla hlasovaním návrh SPD, aby ČR odstúpila po vzore Maďarska a USA z rokovaní o Globálnom pakte OSN, ktorý má legalizovať migráciu. PROTI nášmu návrhu hlasovali poslanci všetkých ostatných parlamentných strán. Pozrite sa sem, kto a ako presne hlasoval,“ uvádza.

„Je šialené, že minister zahraničia Babišovej vlády Ján Hamáček letí do OSN s kladným stanoviskom k tomuto šialenému dokumentu už tento mesiac 25. septembra a finálny podpis pod dokumentom má byť v decembri na konferencii v Marakkéši. Preto Vás prosím o čo  najväčšiu podporu SPD v novembrových voľbách, aby náš hlas zosilnel, aby sme mohli silnejšie hájiť suverenitu a bezpečie ČR,“ žiada poslanec.

Hlasovalo sa o tomto uznesení: „Poslanecká snemovňa Parlamentu Českej republiky považuje ďalšie zotrvanie Českej republiky v Globálnom pakte OSN o bezpečnej, riadenej a legálnej migrácii za stav, ktorý je v rozpore so základnými záujmami Českej republiky a českého národa. Vzhľadom k tomu požadujeme odstúpenie Českej republiky z rokovaní o tomto Globálnom pakte po vzore Maďarska a USA. Žiadame vládu Českej republiky, aby vo  vzťahu k tomuto paktu urobila príslušné kroky v súlade s uznesením Poslaneckej snemovne  Parlamentu Českej republiky,“ uvádza český poslanec Tomio Okamura.

Eugen Rusnák