4-16.jpg

Tolerancia LGBT: „Tí, ktorí nesúhlasia s transsexuálmi, by mali byť poslaní do gulagov“

471
Kultúra smrti

Aktivisti z LGBT skupiny v Goldsmiths University v Londýne, navrhujú, aby všetci tí, ktorí odmietajú transgenderizmus boli na 10 rokov poslaní do nápravno-pracovných táborov, resp. gulagov, kde by boli prevychovaní. Informoval Breitbart.

 

„Myšlienky radikálnych feministiek kritizujúce LGBT a myšlienky anti-transexuálnych fanatikov doslova „zabíjajú“ a musia byť vyhubené pomocou prevýchovy,“ napísala LGBT skupina na sociálnej sieti Twitter predtým, než celý dvoj účet vymazala.

Skupina, ktorá volá po tolerancii by ľudí s iným názorom chcela posielať na 10 rokov do gulagov, ktoré podľa skupiny, boli oveľa súcitnejšie, ako dnešné väzenia na Západe.

Aktivisti ešte nedávno „prenasledovali“ študentov a profesorov za to, že nesúhlasia s trasngenderizmom. Tento nesúhlas nazvali „zločinom z nenávisti“ a užívateľov Facebooku nabádali k tomu, aby vytvorili tzv. „čiernu listinu“ transfóbnych študentov a profesorov, aby tí mohli byť následne umlčaní a braní ako potencionálne nebezpečenstvo.

Študentská Únia univerzity Goldsmiths suspendovala LGBT skupinu a vypovedala podporu, ktorú jej poskytovala:

„Odsudzujeme nenávistný obsah príspevkov na Twitteri a prízvukujeme, že sú v plnom rozpore s postojmi a hodnotami Śtudentskej Únie.“

Samotná skupina sa k svojim príspevkom odmietla vyjadriť.

Branislav Zaujec