Biden_mask_1_1024_512_75_s_c1.jpg

Trudeau odkazuje Afrike: ´Dostanete potrebné peniaze, ale musíte ich použiť na potraty!´

120
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

V divokom cirkuse, ktorý sa rozpútal okolo pandémie, mnohým ľuďom zjavne ušlo vydanie dôležitého dokumentuObsessed: Canada’s Coercive Diplomacy (Posadnutí: Kanadská donucovacia politika). Autormi sú bývalý prominentný kanadský diplomat a popredný expert na Čínu David Mulroney (Čo potrebujú Kanaďania vedieť o Číne v 21. storočí) a nigérijský aktivista za ľudské práva a filmový tvorca Obianuju Ekeocha (Terč: Afrika - neokolonializmus v 21. storočí). Dokument Obsessed skúma ako Trudeauova vláda používa peniaze, určené na pomoc zahraničiu, na vnucovanie potratov a LGBT agendy africkým krajinám.

Financovanie potratov - dokonca aj v krajinách, kde je zabíjanie nenarodených detí ilegálne - je stredobodom plánu Trudeauovej zahraničnej pomoci. Ani narastajúci federálny dlh a riskantná finančná budúcnosť nezastavila liberálov, ktorí sa z peňazí kanadských daňových poplatníkov zaviazali financovať potraty v zámorí. Trudeau dáva jasnú podmienku krajinám, ktoré potrebujú finančnú pomoc - dostanete peniaze, ktoré tak zúfalo potrebujete, ale len vtedy, ak ich použijete na potraty. Podľa Mulroneyho a Ekeochu ide o neuveriteľne účinný spôsob vedenia rozvojových krajín smerom, ktorým ich chcú vodcovia typu Trudeaua viesť. Liberáli na túto ´pomoc´, čiže na potraty, vyčlenili $700 miliónov dolárov.

Joe Biden a Justin Trudeau majú na potraty rovnaký názor a preto niet sa čo čudovať, keď na CTV odznelo: “Liberálnu kanadskú vládu veľmi potešilo, keď prezident Joe Biden zvrátil politiku USA, ktorá odmietala federálne financovanie medzinárodných organizácií podporujúcich potrat." Väčšina pro-liferov si uvedomuje, že Biden podpísal nariadenie zrušiť tzv. Mexico City Policy (politika vlády USA, ktorá blokovala federálne financovanie mimovládiek, podporujúcich a poskytujúcich potraty; pozn. prekl.) a z peňazí daňových poplatníkov opäť financovať potraty v zámorí. Obaja, Biden aj Trudeau sú nadšení, že môžu z ťažko zarobených peňazí amerických a kanadských občanov financovať zabíjanie nenarodených detí v zámorí. Trudeauovi ľudia to samozrejme takto neberú; ministerka zahraničného rozvoja Karina Gouldová v gratulácii Bidenovi uviedla, že kvituje ich "pripojenie ku globálnemu konsenzu o práve ženy vybrať si a podporovať program pre svoje sexuálne a reprodukčné zdravie a práva. Naša vláda bude spolupracovať s partnermi v Kanade a na celom svete na odstránení bariér, ktoré chcú zabrániť ženám, dievčatám a trans ľuďom prístup k zdravotníckej starostlivosti, na ktorú majú právo."

Keď sa Trudeauova vláda vyjadrovala ku "globálnemu konsenzu", tak so svojou typickou aroganciou poukazovala na veľké západné krajiny, ktoré vedú lídri s rovnakými ideologickými názormi aké majú oni. Mnoho krajín ho odmietlo a 32 krajín - vrátane USA, Maďarska, Poľska, Brazílie, Ugandy a Egypta nedávno podpísalo Geneva Declaration, dokument OSN dosvedčujúci, že neexistuje žiadne medzinárodne uznané právo na potrat. Justin Trudeau však so svojimi prívržencami budú radšej predstierať, že nepohodlná pravda neexistuje.

Ignorujú fakt, že takmer v každej krajine Afriky sa potrat považuje za nemorálny; ignorujú masívne hnutie miliónov juho a latino amerických mužov a žien Modrá vlna proti legalizácii úsilia západniarskych mimovládiek; ignorujú fakt, že v krajinách ako sú Poľsko, Honduras a iné víťazia pro-life sily. Radšej berú peniaze od daňových poplatníkov a pretláčajú feticídu (zabíjanie plodu) v národoch, ktoré naliehavo potrebujú vodu, vzdelanie a iné základné prvky každodenného života: Namiesto týchto základných potrieb im ponúkajú potraty a "gumy".