Vizáž Bidenovho poradcu pre jadrovú politiku je zarážajúca

1,215
Kultúra smrti

Úrad amerického prezidenta Joe Biden najal nového šéfa poradcov pre jadrovú politiku. Stal sa ním absolvent jadrového inžinierstva Sam Brinton. To, ako sa prezentuje, budí väčšiu pozornosť ako jeho nová profesia.

Ako upozorňuje web iPrimaNewBrinton je zároveň aktivistom LGBTQ+, propaguje rodovú rovnosť- po Bielom dome tak chodí aj na vysokých podpätkoch. Necháva sa oslovovať zámenom „oni“. Vo voľnom čase prepadol hobby, v rámci ktorého udržiava sexuálny vzťah s osobou hrajúcou sa na psa.

Na snímke vľavo Sam Brinton

Ľudia, hlavne na sociálnych sieťach, sa nad jeho výzorom pozastavujú, keďže holohlavý chlap s fúzmi okrem opätkov nosí aj dámske šaty. Niektorí tvrdia, že v politike ide o reprezentáciu, a pýtajú sa, či by práve taký človek mal reprezentovať USA.

„Zase nejaké zamindrákované vemeno, ktoré bude chcieť zničiť svet,“ uviedol napríklad jeden z používateľov. „Politika je tak z polovice o reprezentácii a my si musíme klásť otázku: ‚Má takto vyzerať reprezentácia veľmoci?‘ Ja mám jasno. Mimochodom, ten človek sám tvrdí, že sa podieľa na vláde USA,“ kritizoval Brintona ďalší.

Podľa médií bude mať Briton na dohľad všetky americké elektrárne. „V tejto funkcii, budem robiť to, o čom som vždy sníval. A síce usilovať o riešenie národných problémov s jadrovým odpadom,“ radoval sa Brinton. „Cez deň pracujem, aby som zachránil lesbickú, gay, bisexuálnu, transgender, queer a pochybujúcu mládež (LGBTQ+) pred samovraždou, a v noci pracujem na záchrane sveta pred ekologickou katastrofou súvisiacou s jadrovým odpadom,“ citujú médiá jeho vyjadrenia.