taylor-mcnallie-810x500.jpg

Aktivista BLM obvinený z trestného činu z nenávisti po napadnutí Josha Alexandra na proteste v Calgary

33
Kultúra smrti

CALGARY, Alberta (LifeSiteNews) – Polícia v Calgary obvinila aktivistku hnutia Black Lives Matter (BLM) zo zločinu z nenávisti a obvinenia z napadnutia po tom, ako počas medzinárodného protestu proti transgender “woke agende na škole strčila do stredoškolského aktivistu Josha Alexandra.” 

Taylor McNallieová, 32-ročná, bola obvinená “po tom, ako minulý mesiac počas protestu pred strednou školou Western Canada High School došlo k fyzickej potýčke,” Calgary Police Service oznámila.  

McNallie sa objaví na súde 7. júla. Čelí dvom obvineniam z napadnutia, jednému obvineniu zo sexuálneho útoku a jednému obvineniu z nezákonného zadržiavania. Calgaryská polícia tiež uviedla, že “po vyšetrovaní tímom pre prevenciu zločinov z nenávisti bol na obvinenia použitý nenávistný motív.” 

Obvinenia voči McNallieovej prišli v ten istý týždeň, keď bola obvinená prezidentka Calgary BLM po incidente, pri ktorom zablokovala prístup do katolíckej školy.  

Ako informoval portál LifeSiteNews, minulý utorok prezidentka Calgary BLM Adora Nwoforová dostala 2. júna obvinenie z trestného činu z nenávisti, ktorý súvisí s incidentom z 26. mája. Minulý piatok však Koruna obvinenia stiahla. 

Alexander, ktorý má 17 rokov, na Twitteri poznamenal, že keď sa ho polícia v Calgary spýtala, či chce obviniť aj študenta, ktorý ho napadol, povedal: “Rozhodol som sa ho nechať na pokoji. Nechcem trestať študentov, ktorí boli zmätení a indoktrinovaní.” 

“Nemám však pochopenie pre zvrhlých a násilníckych dospelých,” dodal.  

Počas protestu, ktorý sa uskutočnil 17. mája na strednej škole Western Canada High School v Calgary, bol práve Alexander zatknutý príslušníkmi kalgarskej polície.  

Bol neskôr prepustený, ale až po tom, čo bol na istý čas zadržaný za to, že vystupoval proti transrodovej ideológii a za to, že rozdával “Biblie,” z ktorých niektoré spálili transrodoví aktivisti, aby šíril “Kristovo evanjelium.” 

Na videu z protestu je vidieť, ako pro-LGBT kontraprotestujúci strkajú do Alexandra, ktorý sa nebránil. Bez zjavného dôvodu sa polícia priamo pohla k Alexandrovi a rýchlo ho zatkla, ale zdá sa, že proti tým, ktorí do neho strkali, nezakročila. 

Kontraprotestujúcich bolo počuť, ako na Alexandra kričia vulgarizmy po tom, čo ho odviedla polícia. 

Alexander tvrdí, že protestujúcich nepodnietil a že jemu a jeho skupine prekážal kontraprotest vedený Antifou.  

Alexander prišiel do Calgary konkrétne protestovať na Western Canada High School v rámci medzinárodného protestného podujatia “I Stand with Josh Alexander” walkout. 

Podľa Alexandra bol zadržaný, pretože jeho “názory boli príliš ‘poburujúce’ na to, aby ich mohol vyjadriť v blízkosti Western Canada HS.” 

Katolícka škola zakázala Alexandrovi navštevovať vyučovanie za to, že povedal, že existujú len dve pohlavia 

Alexanderovi zakázali navštevovať vyučovanie na škole St. Joseph’s Catholic High School v meste Renfrew v Ontáriu minulý rok za to, že povedal, že existujú len dve pohlavia, a odvtedy si získal medzinárodnú slávu svojím bojom proti genderovej ideológii. 

V marci LifeSiteNews informovali, že katolícka školská rada okresu Renfrew tvrdí, že zákaz vstupu Alexandrovi do triedy je “otázkou ľudských práv”, pretože rodovo zmätení muži majú “právo” používať dievčenské” toalety. 

Po jeho 2022 vylúčeniach, ako informoval LifeSiteNews, bol Alexander 6. februára zatknutý a obvinený vo svojej škole za to, že sa pokúsil zúčastniť na vyučovaní po tom, ako mu bolo zakázané. Neskôr ho prepustili po tom, čo mu obvinenie doručili v policajnom aute. 

Alexander podal oficiálne sťažnosť na ľudské práva proti rade svojej katolíckej školy, v ktorej tvrdí, že jeho “vierovyznanie” bolo diskriminované. 

V posledných týždňoch v celej Kanade neustále pribúdajú protesty proti propagande LGBT. 

Práve minulý piatok sa stovky znepokojených moslimských a kresťanských rodičov spojili sily naposledy v Calgary v Alberte, aby protestovali proti extrémnej LGBT propagande a indoktrinácii, ktorú sa učia deti na štátnych školách.