Drag-pride-810x500.png

Ontárijská detská nemocnica organizuje hodinu príbehov s drag queen na podporu "prijatia, začlenenia a rozmanitosti

45
Kultúra smrti

Detská nemocnica v Ontáriu usporiadala hodinu rozprávok s drag queen, ktorá chorým deťom vnucovala propagandu LGBT.

20. júla boli malí pacienti v detskej nemocnici v London Health Sciences Centre vystavení drag artistom - mužom oblečeným v sexuálne groteskných ženských kostýmoch, ktorí im čítali príbehy propagujúce LGBT.

“Na úvod Týždňa hrdosti v Londýne Detská’nemocnica v LHSC v spolupráci s @Rainbow0ptimist priniesla pacientom, rodinám a zamestnancom Drag Storytime, kde sme strávili dopoludnie čítaním kníh, ktoré propagovali akceptáciu, inklúziu a rozmanitosť,” napísala detská’nemocnica na Twitteri.

Počas podujatia mali Katu Azzya, ktorý si hovorí Mz. Affra-Tighty, a ďalší mužský interpret známy len pod umeleckým menom Lavender Skyes na sebe šaty, umelé prsia, make-up a parochne, zatiaľ čo čítali chorým deťom a ich rodinám.

Podľa videozáznamu, ktorý zverejnila nemocnica, účinkujúci čítali deťom, Byla noc pred hrdosťou, a viedli deti pri speve “Ak si’drag queen a vieš to … ”

Azzya tvrdil, že sa mu čítanie deťom páčilo “kvôli interakcii, klientom, deťom, okoloidúcim. Niekedy sa na vás niekto naozaj zaujímavo pozrie a je’zvedavý, o čo ide. A potom prídu a nakoniec sa im to s nami páči.”

Podľa nemocnice Azzya vystavuje deti na hodinách rozprávok o drag queen už asi šesť rokov v rámci Rainbow Optimist Club, ktorý organizuje podujatia pre LGBT deti’po celej provincii.

Azzaya už desaťročia vystupuje ako drag queen, ale len nedávno začala vystupovať pre deti. Podľa svojho Facebookového konta sa Azzya zúčastňoval aj na podujatiach na získavanie finančných prostriedkov na LGBT bingo vrátane jedného s názvom “B*tchy Drag Bag Big Box Bing & Go,” a ďalšieho pre mládež s názvom “B*tchy Drag Queen Bingo.”

Fenomén hodiny príbehov s drag queen svoj pôvod v roku 2015 odvodzuje od spolupráce medzi LGBT aktivistickou skupinou RADAR Productions a radikálnou feministickou autorkou Michelle Tea v San Franciscu, informoval už skôr LifeSiteNews.

“Drag queen story time” podujatia, na ktorých dospelí muži odetí v krikľavom make-upe, parochniach a ženskom’oblečení čítajú malým deťom knihy, sa odvtedy rozšírili nielen do Kanady, ale celosvetovo ako sa stupňovali snahy vystaviť deti otvorene sexuálnemu a pro-LGBT obsahu.

Aj keď mnohí americkí zákonodarcovia zaviedli legislatívu na ochranu detí pred drag performermi, kanadské deti zostávajú zraniteľné voči útokom LGBT aktivistov a spoliehajú sa len na rodičov a zainteresovaných občanov, že ochránia ich nevinnosť.

Vyzerá to tak, že kanadskí úradníci chcú deťom vnútiť propagandu LGBT, keďže nedávno bol jeden quebecký školský obvod odhalený za to, že zaplatil neslávne známej drag queen performerke Barbade de Barbades viac ako 1 000 dolárov z peňazí daňových poplatníkov za účasť na školskej konferencii.

S rastúcim odporom verejnosti proti vystavovaniu detí LGBT ideológii sa niektoré mestá, vrátane Calgary v Alberte, rozhodli prijať podzákonné predpisy zakazujúce protesty proti takýmto podujatiam.

Vyzerá to tak, že aj LGBT aktivisti zvyšujú svoju nevraživosť voči tým, ktorí sa stavajú proti tomuto trendu.

Práve nedávno v Calgary obvinili pastora Dereka Reimera za protest proti rozprávkovej hodine pre deti’drag queen vo verejnej knižnici. Kým bol vo väzení, jeho dodávka bola zdemolovaná protikresťanskými a satanistickými nápismi.

V ďalšom nedávnom incidente, tentoraz počas “Transgender Day of Visibility” zhromaždenia vo Vancouveri v Britskej Kolumbii, pokojne protestujúci kanadský otec Chris Elston, bol chytený za krk trans aktivistom, zvalený na zem a udretý.