Marxist-kids-at-camp-Young-Pioneers-810x500.jpg

SLEDUJTE: Táborový poradca sa chváli, ako premenil "celú chatu 13-ročných detí" na komunistov

36
Kultúra smrti

(LifeSiteSite) - Na sociálnych sieťach koluje znepokojujúce video, na ktorom sa prebudený táborový poradca chváli svojím úspechom pri indoktrinácii skupiny mladých tínedžerov v jeho starostlivosti ľavicovou ideológiou. 

Minútový klip zverejnil koncom minulého týždňa na Twitteri konzervatívny účet Libs of TikTok a mladý muž v ňom opisuje, ako počas piatich dní letného tábora presvedčil chatku 13-ročných detí, aby prijali socializmus a komunizmus.  

“Jeden týždeň som bol táborovým poradcom a celú chatku 13-ročných detí som premenil na ľavičiarov. Tu’je ako,”sa začína video, natočené v roku 2021.  

 “Začalo sa to hneď prvý deň, keď sa deti—z vlastnej vôle—rozhodli usporiadať voľby, kto bude prezidentom chaty,” pokračuje muž. “Nechali ma anonymne sledovať hlasy a ja som možno zlomil nerozhodný výsledok v prospech toho zjavne čudného chlapca.” 

Táborový poradca ďalej vysvetľuje, ako povedal inému dieťaťu, ktoré “sa pýtalo, či môže byť Michailom Gorbačovom v chate”, že namiesto toho môže byť “Karlom Marxom.”Po tom, ako deti viedol k “diskusii o výhodách ich komunistickej vlády,” muž sa podelil o to, ako dal knihu s názvom Absolút socializmu dieťaťu, ktoré malo v noci problémy so spánkom. 

“Toto dieťa prečítalo celú knihu za jednu noc,” povedal poradca vo videu. “Na druhý deň si ju vyžiadalo ďalšie dieťa, potom ďalšie. Na štvrtý deň [dieťa, ktoré sa vydávalo za] Karla Marxa, navrhlo, aby naša chatka bola ‘komunistická chatka, kde sú si všetci rovní.’ A všetci súhlasili.” 

O niekoľko týždňov skôr Libs z TikToku upozornil na ďalší trend letných táborov, ktorý zaviedol potratový gigant Planned Parenthood. Organizácia údajne ponúkla darčekové karty v hodnote 150 dolárov maloletým, ktorí sa zúčastnili na takzvanom “letnom tábore sexuálnej výchovy.” V júni LifeSiteNews informoval o rastúcom počte nočných letných táborov určených pre deti so zmäteným pohlavím v Spojených štátoch. Chlapci a dievčatá, ktorí sa na nich zúčastňujú, sú ubytovaní spoločne a môžu využívať rovnaké súkromné zariadenia, čo niekedy vedie k tomu, že deti sa domov vracajú odhodlané “prejsť” na opačné pohlavie.