canadian-protest-getty-810x500.jpg

Štúdia vlády Trudeaua naznačuje, že Kanaďania, ktorí si cenia slobodu, môžu byť "netolerantní

40
Kultúra smrti

Prieskum Trudeauovej vlády údajne zistil súvislosť medzi “netoleranciou” a Kanaďanmi, ktorí sa obávajú straty slobôd a hodnôt, ktoré sa učia deti.

Podľa štúdie z roku 2023 s názvom Attitudes, Awareness and Behaviours Surrounding 2SLGBTQI+ Communities in Canada väčšina Kanaďanov vyznáva “libertariánske hodnoty” a obáva sa hodnôt, ktoré sa učia deti. Prieskum varoval, že tieto názory “by mohli byť spojené s netoleranciou.” 

“Existuje riziko, že ľudia, ktorí zastávajú tieto názory, sa budú brániť posolstvám federálnej vlády týkajúcim sa spravodlivosti a rešpektu voči 2SLGBTQI+ komunitám,” napísali výskumníci. 

Podľa zozbieraných údajov 62 percent Kanaďanov vyjadrilo obavy “o hodnoty, ktoré sa deti učia.” Ich obavy prichádzajú v čase, keď krajina pokračuje v presadzovaní LGBT ideológie u detí prostredníctvom štátnych škôl a vládou financovaných hodín rozprávok o kráľovnej drakov a iných takzvaných podujatí “gay pride”. 

Zaroveň 61 percent Kanaďanov zastávalo “konšpiračné názory” ako napríklad “myšlienku, že informácie o kanadskej vláde sú pred verejnosťou utajované.”Toto zistenie prichádza po tom, ako v júni unikla na verejnosť správa odhalila, že vláda premiéra Justina Trudeaua v skutočnosti vedela o zraneniach spojených s vakcínami COVID-19 a namiesto toho, aby bila na poplach, vypracovala stratégiu na rozptýlenie obáv verejnosti’. 

Podobne 52 percent Kanaďanov uviedlo, že vyznáva “libertariánske hodnoty”, ako napríklad “obavu zo straty slobôd a voľnosti v Kanade.” 

Výskum ďalej ukázal, že Kanaďania sú rozdelení v názore na hodnotu “rozmanitosti” v krajine, pričom 19 percent oceňuje tzv. sexuálnu rozmanitosť a 19 percent nie. 

“Zvýšenie tolerancie tejto skupiny voči ľuďom v 2SLGBTQI+ komunitách by bolo ideálne, ale nízka dôvera a celkový protivládny postoj môžu spôsobiť, že túto skupinu bude ťažké osloviť. Okrem toho môžu byť na toto posolstvo málo vnímaví,”tvrdí sa v dokumente.  

V správe, ktorú si objednala Trudeauova vláda, boli zozbierané údaje od 3 400 Kanaďanov, “vrátane nadvýberu ľudí, ktorí sa sami identifikovali ako pôvodní obyvatelia, tých, ktorí sa identifikovali ako súčasť 2SLGBTQI+ komunít, a regionálnych nadvýberov.” 

Zistenia boli pripravené pre organizáciu Women and Gender Equality Canada a stáli daňových poplatníkov 60 359 USD. 

Zajímavé je, že zatiaľ čo prieskum svedčí o tom, že Kanaďania, ktorých znepokojujú hodnoty vyučované deťom alebo tí, ktorí vyznávajú “libertariánske hodnoty”, sú pravdepodobne netolerantní, posledné týždne naznačujú, že Trudeauova vláda zachováva netoleranciu voči osobám s odlišnými medicínskymi názormi, keďže Kanaďanom, ktorí by neprijali experimentálnu vakcínu COVID, je stále odopieraná základná lekárska starostlivosť.

V jednom takomto prípade bola táto netolerancia osudná, keďže muž z Ontária v máji zomrelpo tom, čo mu bola odmietnutá transplantácia obličky, pretože nebol zaočkovaný.  

Podobne sa LGBT aktivisti uchýlili k ohrozovaniu študentov a vedú semináre proti nenávisti v snahe zastaviť čoraz častejšie prorodinné protesty, z ktorých mnohé vedú alebo na nich vystupujú deti.

Ak sa v prieskume viackrát spomína potreba zahrnúť osoby identifikujúce sa s LGBT, opomína sa v ňom podpora ochrany osôb, ktoré čelia šikanovaniu za to, že sa postavili mainstreamovému naratívu.  

Mnohí sa totiž vyjadrili, že zdanlivé pokrytectvo takzvanej agendy inklúzie sa odhalilo, keď sa riaditeľ torontskej školy zabilpo tom, čo bol údajne šikanovaný na školení “Diverzita, rovnosť a inklúzia” (DEI) za to, že povedal, že Kanada je menej rasistická krajina ako Spojené štáty. Minister školstva provincie Ontario Stephan Lecce medzitým nariadil vyšetrovanie jeho smrti.